Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 2

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Ok. Na jedničku jsem se teď po několika letech podívala s nostalgií a i přesto, že to je vyloženě dětský film, jsem se několikrát zasmála. Nenudila jsem se, byla to fajn podívaná, chápala jsem, proč jsem to jako děcko milovala, a zároveň bych byla schopná se na to dívat i jako dospělý doprovod. Ale tohle? Co vlastně mělo tohle pokračování za smysl? Pořád jsem čekala, kdy se to rozjede, kdy už ten dlouhý úvod skončí, a najednou jsem zjistila, že jsem za půlkou filmu. Nelogické věci pokračují, ale teď jsou ještě viditelnější a ještě víc mimo (já vím, že záporáci vždycky musí vysvětlit svůj plán a že naopak plán hrdiny zázračně úplně kompletně dojde všem okolo pomocí bůhvíčeho, ale tady to bylo fakt na facku). Děj prakticky žádný; půl filmu se Arthur plácá v tom, jak se dostat zpátky, rádoby drama, pak konečně u Minimojů hledá cestu do minimojské vesnice a... konec? Tady v tom fakt vůbec nic nebylo. Výměna takřka všech dabérů mě spíš štvala. Animace se oproti předchozímu zlepšila, co se týče vzhledu, ale pohyby postav byly ještě škrobenější (minule mi přišlo, že si primárně vyhráli se Selenií, která to tu dle mého dost odskákala). Zřejmě klasický vycpávkový díl pro trilogii, škoda. ()

potkys04 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se už dlouho nenudil,vyloženě protahovačka ke trojce,ale zbytečně dlouhá, s jedničkou se to vůbec nedá srovnat.Ale věřím ,že v Amsterdamu v Coffe shopech by to mohlo frčet .... ()

jabbo123 

všechny recenze uživatele

Jako rozjezdovka pro třetí díl to nebylo vůbec špatné. Osobně moc nechápu zdejší hodnocení, ale jak jsem zjistil, to nechápu u většiny filmů na tomhle serveru. Výpravně slabší, přesto napínavá a kvalitní digitální podívaná zejména pro ty menší z nás. Netrpí však, narozdíl od většiny moderních pohádek, naprostou schematičností a závěr mi jednoduše vyrazil dech. A musím říct, že se na třetí díl dost těším. U filmu jsem se i párkrát zasmál (krysa ve větráku jednoznačně vede :-)), nenudil jsem se a až na nesnesitelné chování Arthurova otce, mě na filmu nic neurazilo. Jo, vlastně jedna věc jo - a to, že se tu dětem podsouvá jedna naprosto nesmyslná a elementární informace - totiž, když vás včela bodne, nepřežije to ... :-). To mě docela zarazilo, ale jinak - nadprůměr. A já to rozhodně beru jako dobrou startovku epické a výpravné trojky. ()

Kate.Juliet 

všechny recenze uživatele

První díl (Arthur a Minimojové) byl nabitý přírodou, zápletka se plynule rozvíjela a celkově to nebyla špatná podívaná. Druhý díl je naproti tomu zbytečně zdlouhavý a vše se točí dokola (Kde je princezna Selénia?). Město, které v tomto díle Arthur navštíví, mi přijde naprosto přehnané a "neminimojské". Doufala jsem, že film alespoň vyvrcholí nějakým "velkolepým finishem", ale dočkala jsem se jen rádoby dramatického smíchu, který vyvolal značnou nechuť u dětí v kině, jelikož děti nejsou zrovna shovívavé k roztahaným zápletkám. Poněvadž jsou zřejmě cílovou skupinou tohoto filmu, považuji to za značný nedostatek. ()

Stingray 

všechny recenze uživatele

Ten konec je opravdu KONEC ????? Stáhnul jsem to z O TV a myslel,že mi kus chybí,shlédnul na DVD a zas nic,nedávno viděl na ČT1 a to je fuckt všechno????? ()

Filooos 

všechny recenze uživatele

No dobrá.....prvni hodinu se děje něco,co je v dalších třech minutách podrobně vysvětlováno,aby celý hodinu a půl dlouhý díl skončil " to be continued".......zbytečně ()

Reklama

Reklama