Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

MMR 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku obrovské mínus za to, že to začalo hned animovaně a já tak nemohl být svědkem Arturova přesunutí do světa Minimojů. No tak tohle mě napadlo hned na začátku a zapsal jsem si to, abych to nezapomněl. Ovšem hned posléze jsem zjistil, že bych měl více trpělivý a chvíli si počkat, a to si budu pro příště pamatovat. Protože Arturův přesun se konal. Každopádně jsem čekal něco víc, po 40 minutách se nic nedělo, po hodině se také nic nestalo, ale až 20 minut před koncem se tam objevil Maltazard. To mě už napadlo, že asi to skončí otevřeně a třetí díl bude pokračování. A také že jo. Žádný boj se nekonal, bylo to jen příprava na třetí díl, který bude doufám daleko lepší. No jinak co se týče tohohle, tak to na mě působilo nějak zmateně a místy přehnaně a trošku i nelogicky. Třeba tolik cavyků při pokusu o zabití včely? A nemá včela při bodnutí uhynout? Navíc je velice pozoruhodné, že určitě všichni v tomhle filmu fandíme včele, aby jí nezabili, přitom v normálním životě by nikdo z nás ani neváhal a včelu ihned majznul. ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Ach jo,oproti prvnímu filmu obrovský propad!Netvrdím,že Artur a Minimojové byl nějaký extra film,ale měl své kouzlo a originalitu.Tohle rádoby pokračování je velmi stupidní,jakoby narychlo udělané někde o přestávce jiného natáčení,jsem neskutečně zklamán a mám co dělat,abych nedal odpad!!!Bessone,styď se!!! ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se jedná o nejslabší díl "minimojské trilogie", který funguje spíše jako most mezi jedničkou a trojkou než jako samostatný film, a tvoří zejména živnou půdu pro závěr trilogie, tudíž je důležité se hned podívat na třetí díl, aby byl docílen nějaký efekt. Některé nápady z mikrosvěta byly pěkné, nicméně často to sklouzávalo do tuctových a někdy i lehce trapných končin. Zkrátka snímek, který vznikl pouze a jen pro to, aby navodil atmosféru pro finální část. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €65miliónovTržby USA $347,136(len Canada)║Tržby Celosvetovo $51,741,000║ Strašne chatrní dej, nemá to už tú iskru čo prvý diel, ani zábavnosť, animačne mi to príde tiež akési slabšie, Besson výrazne poľavil, sakriš mohla to byť dobrá séria takto to bude ďalšia zbytočne rozbehnutá vec, ktorej smerovanie nikam nevedie, plus ten slušný rozpočet kde bol premrhaný? Nechápem! /40%/ ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Už jednička - Arthur a Minimojové - nebyla ničím oslňujícím a dvojka je bohužel o něco horší. Jediné plus, které jsem oproti jedničce zaznamenal, je zlepšení kvality animace. Arthur a Maltazardova pomsta je zdlouhavým úvodem ke trojce, která by se bez něj velmi dobře dokázala obejít (volba dvoudílného pokračování zdá se mi poněkud nešťastná). ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama