Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek natočený podle bestselleru XTC autorky Carry Slee je příběhem dospívání skupinky teenagerů, kteří začínají experimentovat se vším, s čím přijdou do styku. Některým z nich to konečně přináší vysněnou svobodu a příležitost samostatně se rozhodovat. V případě Melissy však taková svoboda vede k přílišnému pokušení. Jejím snem vždy bylo stát se tanečnicí, a proto je zároveň nadšená i trochu vystrašená, když ji vyberou, aby tančila v novém videoklipu populární skupiny Brainpower. Člen štábu jí nabídne tabletku, aby se uklidnila a bezstarostněji se oddala hudbě a tanečnímu rytmu. Je to sice jen jediná pilulka, ale i přesto se Melissa díky ní ocitá v pasti. Život se vymkne její kontrole a na undergroundové taneční party se přihodí něco, co by nikdo nečekal... [www.zlinfest.cz] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to trochu vleklé, dlhé. Vzhľadom na tému sa mal dej nepochybne posúvať cez dialógy, ale tých tam bolo o trochu viac než bolo nutné a to film podľa mňa naopak brzdilo. Dej bol zaujímavý, ale ani tanečné prostredie, ani herci si ma nezískali. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře natočený snímek. Děj mi rychle utekl, ale stejně jsem se pořád nemohla zbavit pocitu, že mi tam něco chybí a nedá se to brát tak úplně vážně. Hlavní pár se mi moc líbil, pěkně to jiskřilo. 80%. ()

Reklama

Reklama