Reklama

Reklama

Star Wars: Klonové války - The Lost Missions

(série)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (13)

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už v tretej sérii sa objavovali epizódy, ktoré boli netradičné buď prostredím, postavami alebo príbehom, ktorý nie úplne súvisel s klonovými vojnami. Štvrtá a piata séria s týmto trendom pokračovali, no a pokračovala s ním aj táto šiesta. Avšak tá obsahuje aj zrejme doposiaľ najdôležitejšie príbehy celého seriálu (vadný čip, výcvik Yody). Znovu veľký prínos pre Star Wars univerzum. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. séria - 95%. Spolu s piatou sériom ponuka šiesta nie len najlepšiu sériu, ale aj najlepšie finále. Dva diely s Jar Jarom sú celkom zbytočne (aj keď tento krát toľko Jar Jar nenudí), príbeh o Clovisovi ponúkne pár zaujímavých situácia a prvé (úvodné) a posledné (záverečné) 4-dielne príbehy o klonoch s čipom a Yodom, ktorý po ceste narazí na Darth Banea, či Sidiusa a sprevádza ho hlas Qui-Gon Jinna (opäť v podaní Liama Neesona) sú úplne fantastické. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojné ukončení skvělého seriálu, který povyšuje Star Wars na epický příběh, jaký nemá v tomto žánru obdoby. Do té doby jsem pod dojmem celovečerních filmů zastával názor, že je to naivní pohádka s dramatickým přesahem. Jenže společně s tímto seriálem, stvořil tým tvůrců komplexní svět, ve kterém je všechno, co by si i nejnáročnější fanoušek sci-fi mohl přát. Navíc se podařilo vytvořit spoustu zajímavých postav, jejichž osudy by snadno daly vzniknout mnoha dalším, neméně skvělým příběhům. Tato šestá řada má i pár průměrných epizod, ale jako vždy to vynahrazují ty zbývající. Doporučuji všem, kteří mají rádi lehce naivní, hrdinské příběhy na pozadí mocenských intrik. ()

Cardo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále výborný seriál, sice ne už tak moc jako ty dvě série předtím, ale drží se výborně. !SPOILERY!: Takže na začátek tu máme headstart v podobě storyarcu o inhibičních čipech, který má ten nejsmutnější konec jaký mohl být. Dále v pořadí je tu story arc o bankovním klanu, který nebyl tedy nic extra, ale alespoň tu byli Thorn a Embo. Nyní se vám na dva díly představí tým JarJara a Mace Windua, kde byl i JarJar frajer (a oslovoval svého kolegu mistrák Mace), to je poprvé, kdy mě JarJar bavil. A teď se přesuneme k Pykeům abychom vyšetřili onu smrt Sifo Dyase, velmi dobrý díl. A závěrem se Yoda naučí, jak být forceghostem. Stále kvalitní série, ale chybí mi zde Ahsoka, takže 8,75/10, ještě bych chtěl říci, že jsem tuhle sérii naposledy viděl asi před 3 roky. ()

Zajímavosti (6)

  • Před zrušením seriálu se plánovaly epizody o vysvobození Maula Mandaloriany, návrat Ahsoky do řadu Jedi, návrat na planetu Mon Cala, střet s průzkumnou lodí Yuzong-Vongů a ztroskotání Rexe a R2-D2 na Rylothu, ale práce na těchto epizodách nikdy nezačala. (Cardo)
  • Disney po odkoupení Star Wars zrušilo Klonové války, avša dochovaly se části některých epizod. Z příběhového oblouku o Assajj Ventress a Quinlanu Vossovi se dochovalo jejich setkání a souboj hraběte Dooku s nájemnými lovci. Z oblouku o Boba Fettovi a Cadu Baneovi se dochoval jejich souboj s Tuskeny a jejich vzájemný duel. A z oblouku o Bad Batch na Kashyyyku se dochovala sekvence boje jednotky 99, Yody a Wookieeů proti Netcasterům. (Cardo)
  • Existují 4 epizody (Death on Utapau, In the search of the crystal, Crystal crisis, The big bang), které mají pouze nedodělanou animaci, jsou součástí kánonu a jsou ke zhlédnutí na YouTube v angličtině s anglickými titulkami. Dále byla dokončeny epizody o Bad batch, které jsou dodělané a v mírně předělané verzi součástí 7. série. (Cardo)

Reklama

Reklama