Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (21)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi, že zde dávají prostor každému Jedi rytíři šanci zazářit ve vlastní epizodě. Série je plná drobrých zvratů a špičkových soubojů, bohužel však nezajímavé výplně s Jar Jarem, droidy a dalšími takovými příliš kazí celkový dojem. 70% je optimální hodnocení. První série mi přišla trochu pro děti. PS: nechápu jak si někdo může stěžovat na Ahsoku. Byla skvělá už od samého začátku. A co, že je to 14 letá teen. Má lepší charakter a dává větší smysl než všichny sequels postavy dohromady. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O prozretí seriálu som rozmýšľal už veľmi dávno, no odrádzal ma počet epizód. Druhá séria Mandaloriana a veľa skvelých ohlasov ma k tomu donútili. A po prvej sérii musím povedať, že som mierne sklamaný. Najprv mi vadila animácia, na ktorú som si nemohol zvyknúť - to sa ale časom napravilo a už mi tak nevadí. Príde mi to naťahované a skôr zamerané na detského diváka. Obľúbil som si Ahsoku, Rexa i Codyho. A som rád, že sa tu občas objavil aj Jar Jar. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sem tam jsem si říkal, že tohle jsou konečně ty pravé Star Wars – nové a nové exotické planety, vesmírné bitvy, souboje na světelné meče či kreativní (a hojné) využívání Síly. Avšak dohromady se jednalo o nepříliš souvislé střípky z galaktické války mezi Republikou a Separatisty s různými hrdiny, které se mohou táhnout donekonečna (resp. do třetího filmu) s pohříchu okrajovým vlivem. Kromě určité zjednodušenosti zápletek se cílení na mladší publikum naštěstí projevilo převážně jen "vtipným" žvatláním droidů. ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Klonové války je velice zajímavý. Navazuje na stejnojmenný film, který byl nic moc. První díly na tom byly podobně. Vlastně celá první série byla průměrná. Líbí se mi, že zde dávají prostor každému Jedi rytíři. Série je plná zvratů a soubojů, bohužel však nudné díly s Jar Jarem, droidy. 40% ()

Fiffty 

všechny recenze uživatele

Po dlhom váhaní, či sa pustiť do tejto animovanej série, som sa nakoniec odhodlal a musím povedať, že som milo prekvapený. Čakal som, že to bude z veľkej časti pôsobiť, ako animovaný seriál, najmä pre detské publikum, ale niektoré časti boli vymyslené výborne a s dobrou zápletkou. Ako taká výplň medzi filmami hlavnej série je to skvelé a približuje to udalosti, ktoré sa odohrávali počas klonových vojen. Prvá séria ma presvedčila, takže budem pokračovať ďalej a verím , že to nesklame. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (145)

  • Zlato-černé barevné schéma R3-S6 vychází z oblíbeného týmu Davea Filoniho, Pittsburgh Steelers. (KGBelik)
  • Čtyřnohý energetický droid v republikovém hangáru je droid řady PLNK, pojmenovaný podle charakteristického zvuku „plunk“, který vydává, a také podle svého konstruktéra Kiliana Plunketta. (KGBelik)

Reklama

Reklama