Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer

Recenze (32)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

12 let čekání na konec Klonových válek se vyplatil. Návaznost a propletení s Episodou III, kdy se závěr seriálu nesl v opravdu temném duchu. V určitých fázích dokonce převyšoval film. Mám mnoho smíšených pocitů a je to vlastně v pořádku. Cítím nadšení a úžas nad geniálním dílem ze světa Star Wars. Mám chuť si to pustit celé znovu, protože mě to posadilo na prdel jak dlouho nic jiného. Zároveň však cítím smutek. Jednak že je už všemu konec. Naši hrdinové seriálu jsou pryč. A také jsem smutný, protože si to celé to rozuzlení žádá. Tak, jako jsem cítil smutek, když Anakin zmizel a nastoupil Darth Vader, tak to cítím i teď. Poslední rozloučení Anakina, coby Dartha Vadera se svou učednící Ashokou. Temné časy nastaly. Ale to prostě k tomu patří. Star Wars jsou plné temnoty. Děkuju za tento seriál. Pláču dojetím a zároveň štěstím. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. séria - 95%. Tak sme sa po 6 rokoch konečne dočkali 7 série! S nedokončenej série ôsmych dielov, ktoré pred rokmi vyšli na nete sme sa dočkali aspoň prvých štyroch. Siedma séria ponúkne síce iba 12 dielov (3 príbehy a každý s nich ma 4 diely), čo je trošku škoda, pretože som mal pocit, že sa to všetko rýchlo skončilo, ale keď beriem ohľad na všetkých 133 dielov, tak to rýchlo neskončilo. Ako celok je to super, ako séria je to krátke. Každopádne úvodný príbeh s novou jednotkou klonov, ktorý si hovoria Bad Batch bol fajn. Prostredný príbeh a návrat Ahsoky potešil, ale jej príbeh toľko nestrhne. No a záver, ktorý sa prelína s Epizódou III je asi to najlepšie, čo Clone Wars ponúkajú - dobré postavy, strhujúca akcia a výborný príbeh. Filoni to pekne ukončil a zároveň dobre nadviazal na Star Wars: Rebels, v ktorom pokračuje príbeh niektorých postáv s Clone Wars, ale aj lov na zvyšok Jediov a rebelov. ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. Série byla něco, co jsem chtěl už od začátku a jsem vlastně zklamán, že jsem to dostal až teď a ještě k tomu v tak malém množství 12 epizod. Atmosféra, hudba, postavy… Vše tu fungovalo. Už od první epizody víte, že tohle bude jiný. Klonové Války končí. Separatisté prohrávají. Jde zkrátka cítit, že přijde větší temno, než bylo doteď. První 4 díly nám představí jednotku 99, nebolí Bad Batch. Disney si tu chtělo postavy představit, než je uvidíme v jejich vlastním seriálu. Další díly s Ahsokou a sestrami Martezovými jsou fajn a ukážou, jak Ahsoka žila po konci 5. Série. Finále, kde se vracíme na Mandalore, kdy se děj odehrává během epizody 3 a my jsme na konci svědci rozkazu 66. Emocionální konec, který ukončil Klonové Války. Perfektní série. Perfektní zakončení jednoho velkého eposu. Pokud jste Star Wars fanoušek, tohle je pro vás povinnost. ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních 8 epizod jsou klasické Clone Wars, kde se střídají lepší, i horší momenty. Až na ty 3 epizody které byly dost slabé jsem zklamaný vlastně vůbec nebyl. No a pak přijde 4dílné finále jedoucí najednou s třetí epizodou ságy a já jsem dojat. Tahle čtveřice epizod nejenže ukončila celý seriál, ale dost významně prohlubuje i samotnou Epizodu III. Dostaly jsme nejlepší duel z klonových válek a ještě k tomu jeden z nejlepších dialogů celé ságy. 90% ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Když se přeskočí těch osm dílů, tak se vlastně vůbec nic nestane. Protože celkové zakončení seriálu a jak rozkaz 66 přežila Ahsoka a Rex je až od devátého dílů. Moc nechápu proč je to tahle zbytečně roztahaný. Možná měl někdo z Disney strach, že kdyby z těch čtyř epizod byl film, tak by to bylo lepší než Epizoda IX.:D. ()

Zajímavosti (11)

  • Darth Maul (Sam Witwer) v této epizodě zmiňuje, jak ho Gar Saxon (Ray Stevenson) osvobodil ze zajetí. Odkazuje tím na komiks „Darth Maul: Son of Dathomir“ z roku 2014, jenž je adaptací 4 epizod Klonových válek, které kvůli zrušení seriálu v roce 2013 nebyly dokončeny. Saxon a jeho vojáci v něm osvobodí Maula, kterého uvěznil Darth Sidious po jejich souboji v epizodě The Lawless (2013) seriálu Star Wars: Klonové války (od r. 2008). (MiniMinion)
  • Republiková základna Fort Anaxes, která se v této epizodě objeví, byla k vidění již v 1. sérii seriálu Star Wars Povstalci (od r. 2014), konkrétně v epizodách Útok z temnot (2014) a Síla v temnotách (2014). Samotná planeta Anaxes se poprvé objevila ve videohře „Star Wars: Empire at War“ z roku 2006, která však nepatří do současného Star Wars kánonu. (MiniMinion)

Reklama

Reklama