Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Plán na zničenie lodi Malevolence sa skomplikuje, keď sa Grievousovi podarí získať rukojemníkov: Padmé a droida C-3PO. Obi-Wan a Anakin sa nenápadne dostanú na loď a idú oslobodiť zajatcov. (ČSFD)

Recenze (8)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned dvě výborné epizody za sebou. Líbí se mi především, že už to nepůsobí jako pro děti a tvůrci se již zbytečně nerozpakují nikoho zabít a tak začali hojně vraždit klony. Dále tu máme povedené odkazy na jiné slavné filmy a skvělé hlášky. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Zpráva „Jedi fortune cookie“, která otevírá epizodu, zní: „Plán je tak dobrý, jak dobrý je ten, kdo ho dotáhne do konce.“ (KGBelik)
  • Některé nápady z původního scénáře epizody zahrnovaly: Kapitán Panaka z filmu Star Wars I: Skrytá hrozba (1999) byl zajat spolu s Padmé a brutálně zavražděn Grievousem; souboj se světelnými meči mezi Grievousem a Plo Koonem na vnější straně lodi Malevolence ve vesmíru; a Jediové se proplížili na palubu Malevolence tak, že se nechali zmrazit v karbonitu, aby se vyhnuli biologickým skenům droidů a radiačním paprskům. (KGBelik)
  • Generál Grievous pozdraví Obi-Wana slovy: „"Hello there!“ Jedná se o odkaz a posměšek na stejnou větu, kterou Obi-Wan použije na Grievouse ve filmu Star Wars III: Pomsta Sithů (2005) na planetě Utapau. (KGBelik)

Reklama

Reklama