Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (12)

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Battle Lines byli zklamání. Po 3. sérii, která dokázala, že jsou Clone Wars nejsou jen dětský seriál, který má průměrné epizody ale dostáváme tenhle downgrade, kvůli kterému jsem sériál málem celý dropnul. Jediné, co mě drželo byl návrat mé nejoblíbenější postavy ze světa Star Wars, kterým je Maul. Když pominu poslední 2 epizody, tak se jedná o sérii, která má fakt průměrné až podprůměrné epizody (ještě teda Krellova kvadrologie, ale chápeme se). Celkově bych tuhle sérii spíše vynechal. Opravdu nebojím se říct nepříjemný výlet do Hvězdných Válek. ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 4 - 75 %: A konečně tu máme sérii, která nekonečné epizody o politice a Jar Jarovi omezuje na minimum. Že to ale trvalo. Sice tu pořád v úvodu trochu straší nemastný neslaný trojdíl pod vodou a otřesný dvojdíl s droidy, zbytek série už však nepochybí. Umbara byla temným, osobním příběhem o samostatnosti klonů, otrokářský trojdíl měl parádní dynamiku Anakina a královny otrokářů, maskovaný Obi-Wan prokazuje své schopnosti úctyhodně a nakonec se výtečně pokračuje v načatých linkách se Savagem a Ventress. A i když jednotlivé nápady občas stále zůstávají nedotažené, poprvé můžu být spokojený i z kvalit série jako celku, a to se rozhodně počítá. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"So, how was my funeral?" ________ Příběhově a tematicky nejrozmanitější série - ať už jde o perfektní emoční sondu do života klonových vojáků, příběh o otrokářství, Obi-wana v roli dvojího agenta, anebo návrat Darth Maula - to vše tvoří brilantní kombinaci, která eklekticky funguje a nenarušuje kontinuitu filmů. Obi-Wan je král trollingu. [#MAYTHE4THBEWITHYOU] ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už je ale bez diskuse za 5 hvězd. Temné, drsné, dospělé. Takové jsou Clone Wars ve své čtvrté řadě. Ucelenější příběhy, rozpracované charaktery (Ventress WTF?! Že by Ahsoka styl? Z nenáviděné postavy na milovanou? Poklona Filonimu!), a hlavně extrémní záseky do světa předaleké galaxie. Filoni přináší nově věci tak nebojácně, že jen zírám, že mu to tady vyšlo opravdu pokaždé. Kdo umí, umí. Snad to Disney konečně pochopí a vloží peníze do rukou Filoniho a jemu podobným, a ne znovu rutinérským týpkům bez ducha invence. ()

J.e.r.e.c 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se dočkal i toho napalmu. A dokonce dvakrát! Sice ho vysypali galaktičtí republikáni na demokratické, pardon, separatistické droidy, ale na to sere bantha; hlavní je, že přerod nesourodého slepence bezvýznamných epizodek v solidní Star Wars ságu byl završen. Všechno se to začíná pěkně přidrsňovat a zlověstné předzvěsti věcí příštích vystupují z temných zákoutí galaxie jako skrytá hrozba, završená báječným příběhovým obloukem "The Return". Zamrzí jen dementní dvojepizoda s R2 a C3PO, ale jinak už nevidím jediný důvod, proč klonům nenapálit čtvrtou válečnou hvězdu. 75 % ()

Galerie (8)

Zajímavosti (10)

  • Chvíli předtím, než začne boj mezi Savagem a šroťáky, tak trojice šroťáků zvedá své tyče nad hlavu podobně jako Tuskenové. (Cardo)
  • Když Obi-Wan volá do Chrámu Jediů, představí se jako Ben. (Cardo)

Reklama

Reklama