Reklama

Reklama

Star Wars: Klonové války - The Lost Missions

(série)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (13)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. séria - 95%. Spolu s piatou sériom ponuka šiesta nie len najlepšiu sériu, ale aj najlepšie finále. Dva diely s Jar Jarom sú celkom zbytočne (aj keď tento krát toľko Jar Jar nenudí), príbeh o Clovisovi ponúkne pár zaujímavých situácia a prvé (úvodné) a posledné (záverečné) 4-dielne príbehy o klonoch s čipom a Yodom, ktorý po ceste narazí na Darth Banea, či Sidiusa a sprevádza ho hlas Qui-Gon Jinna (opäť v podaní Liama Neesona) sú úplne fantastické. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Backstory o Rozkazu 66 a Yodova mise jsou opět zajímavý, ale jinak je 6. série chtě nechtě víceméně irelevantní. Pro příště chci zcela neironicky celovečerní buddy-movie s Macem a Jar Jarem..... [#MAYTHE4THBEWITHYOU] ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutný krok zpět. Sice tu máme dvě nesmírně zajímavé příběhové linky s Fivesem a Yodou, jenomže druhá půlka série se opět stává nudnou částí s Jar Jarem. Po předcházejícím emocionálním masakru jsem čekal krapet víc. 85% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojné ukončení skvělého seriálu, který povyšuje Star Wars na epický příběh, jaký nemá v tomto žánru obdoby. Do té doby jsem pod dojmem celovečerních filmů zastával názor, že je to naivní pohádka s dramatickým přesahem. Jenže společně s tímto seriálem, stvořil tým tvůrců komplexní svět, ve kterém je všechno, co by si i nejnáročnější fanoušek sci-fi mohl přát. Navíc se podařilo vytvořit spoustu zajímavých postav, jejichž osudy by snadno daly vzniknout mnoha dalším, neméně skvělým příběhům. Tato šestá řada má i pár průměrných epizod, ale jako vždy to vynahrazují ty zbývající. Doporučuji všem, kteří mají rádi lehce naivní, hrdinské příběhy na pozadí mocenských intrik. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. série mi částečně dala to co jsem chtěl. Krom nudného dobývání planet, které pak už nikdy neuvidíme prozkoumáváme svět a dá se říct i mytologii předaleké galaxie. Epizody o Pěťákovi na Kaminu byli dost záživné a ve finále vám je i líto jak to vlastně dopadne. Archa o senátorce Amidale klasicky úplně o hovně a poté epizody s Dookuem, na které navazují skvělé epizody s Yodou. Přesto, že to má stále hromadu chyb, ode mě si 6. série odnáší 4/5, avšak s odřenýma ušima. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5/10. Za mě velké sklamání a zatím nejhorší série tohoto seriálu. Tato šestá série se prostě nepovedla. Epizody kromě prvních čtyřech epizod nebyly vůbec zajímavé. A taky mě vadilo že poslední 3 epizody se s akčního sci-fi změnili na mysteriózní fantasy. No nic doufám že poslední série bude lepší. ()

J.e.r.e.c 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to solidní, ale po předcházejícím emocionálním masakru jsem čekal krapet víc. Dobrou zprávou je, že tu není nic vyloženě sračkoidního, byť dementa Jar-Jara Abramse, totiž Binkse, jsem už fakt viděl nemusel. Závěrečná linie s poctou Nejvyššímu důstojná je, ale nejvíc cool charakter v celých Star Wars ještě vymazlenější péči zasloužil by. 73 % ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už v tretej sérii sa objavovali epizódy, ktoré boli netradičné buď prostredím, postavami alebo príbehom, ktorý nie úplne súvisel s klonovými vojnami. Štvrtá a piata séria s týmto trendom pokračovali, no a pokračovala s ním aj táto šiesta. Avšak tá obsahuje aj zrejme doposiaľ najdôležitejšie príbehy celého seriálu (vadný čip, výcvik Yody). Znovu veľký prínos pre Star Wars univerzum. ()

Cardo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále výborný seriál, sice ne už tak moc jako ty dvě série předtím, ale drží se výborně. !SPOILERY!: Takže na začátek tu máme headstart v podobě storyarcu o inhibičních čipech, který má ten nejsmutnější konec jaký mohl být. Dále v pořadí je tu story arc o bankovním klanu, který nebyl tedy nic extra, ale alespoň tu byli Thorn a Embo. Nyní se vám na dva díly představí tým JarJara a Mace Windua, kde byl i JarJar frajer (a oslovoval svého kolegu mistrák Mace), to je poprvé, kdy mě JarJar bavil. A teď se přesuneme k Pykeům abychom vyšetřili onu smrt Sifo Dyase, velmi dobrý díl. A závěrem se Yoda naučí, jak být forceghostem. Stále kvalitní série, ale chybí mi zde Ahsoka, takže 8,75/10, ještě bych chtěl říci, že jsem tuhle sérii naposledy viděl asi před 3 roky. ()

Reklama

Reklama