Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer

Recenze (32)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. séria - 95%. Tak sme sa po 6 rokoch konečne dočkali 7 série! S nedokončenej série ôsmych dielov, ktoré pred rokmi vyšli na nete sme sa dočkali aspoň prvých štyroch. Siedma séria ponúkne síce iba 12 dielov (3 príbehy a každý s nich ma 4 diely), čo je trošku škoda, pretože som mal pocit, že sa to všetko rýchlo skončilo, ale keď beriem ohľad na všetkých 133 dielov, tak to rýchlo neskončilo. Ako celok je to super, ako séria je to krátke. Každopádne úvodný príbeh s novou jednotkou klonov, ktorý si hovoria Bad Batch bol fajn. Prostredný príbeh a návrat Ahsoky potešil, ale jej príbeh toľko nestrhne. No a záver, ktorý sa prelína s Epizódou III je asi to najlepšie, čo Clone Wars ponúkajú - dobré postavy, strhujúca akcia a výborný príbeh. Filoni to pekne ukončil a zároveň dobre nadviazal na Star Wars: Rebels, v ktorom pokračuje príbeh niektorých postáv s Clone Wars, ale aj lov na zvyšok Jediov a rebelov. ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních 8 epizod jsou klasické Clone Wars, kde se střídají lepší, i horší momenty. Až na ty 3 epizody které byly dost slabé jsem zklamaný vlastně vůbec nebyl. No a pak přijde 4dílné finále jedoucí najednou s třetí epizodou ságy a já jsem dojat. Tahle čtveřice epizod nejenže ukončila celý seriál, ale dost významně prohlubuje i samotnou Epizodu III. Dostaly jsme nejlepší duel z klonových válek a ještě k tomu jeden z nejlepších dialogů celé ságy. 90% ()

Reklama

Zek 

všechny recenze uživatele

Když se přeskočí těch osm dílů, tak se vlastně vůbec nic nestane. Protože celkové zakončení seriálu a jak rozkaz 66 přežila Ahsoka a Rex je až od devátého dílů. Moc nechápu proč je to tahle zbytečně roztahaný. Možná měl někdo z Disney strach, že kdyby z těch čtyř epizod byl film, tak by to bylo lepší než Epizoda IX.:D. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo by to byl čekal, že dostaneme ještě jeden - naprosto a zcela finální run. Po skvělých trailerech jsem očekával dost. Prvních 8 dílů jsou klasické Clone Wars, kde se střídají lepší, i horší momenty, ale už tady jsem si začal všímat soustředěnějšího writingu a faktu, že tvůrci daleko více pracují s postavami a atmosférou a nehrne se všechno tak překotně kupředu. Zklamán jsem tedy zas až tak nebyl. No a pak přijde 4dílné finále jedoucí paralelně s třetí epizodou Skywalkerovic ságy a já musím říct: wow. Tahle čtveřice epizod nejenže udělala celý seriál, ale dost významně prohlubuje i samotnou Epizodu III. S Clone Wars jsem to měl těžké. Ze začátku mě to moc nebavilo, postupně se to zvedlo a dostali jsme, i přes hromadu fakt špatných dílů, řadu dost dobrých příběhů. Ale že tvůrci finále přetaví v jeden z nejlepších, nejepičtějších a nejemotivnějších momentů celého universa, v to jsem si ani snad netroufal doufat. Vizuálně, hudebně a především režijně to šlape od začátku až do konce. Naprostá spokojenost a důkaz pro věčně ubrečený fandom, že Star Wars sága s nepovedeným TRotS ještě neřekla své poslední slovo... ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Ten nejlepší konec, jaký si tato série, která už několikrát vstala z mrtvých mohla přát. Možná bych uvítal delší finální díl, aby dovysvětlil zbytek. Přesto mě však finální scéna emocionálně zničila. PS: Ta „nejhorší linka Star Wars” není zas tak špatná. Ty dětské řeči v komentářích, jaká je to sračka fakt nechápu... ()

Zajímavosti (11)

  • Darth Maul (Sam Witwer) v této epizodě zmiňuje, jak ho Gar Saxon (Ray Stevenson) osvobodil ze zajetí. Odkazuje tím na komiks „Darth Maul: Son of Dathomir“ z roku 2014, jenž je adaptací 4 epizod Klonových válek, které kvůli zrušení seriálu v roce 2013 nebyly dokončeny. Saxon a jeho vojáci v něm osvobodí Maula, kterého uvěznil Darth Sidious po jejich souboji v epizodě The Lawless (2013) seriálu Star Wars: Klonové války (od r. 2008). (MiniMinion)
  • Závěrečný duel byl přepracován s pomocí technologiu Motion Capture, které ztvárnili Ray Park (původní Darth Maul) a Lauren Mary Kim (Ahsoka). (Morzan)
  • Tato epizoda, ovšem graficky nedokončená, měla premiéru už 17. dubna 2015 a necelé dva týdny na to byla ke zhlédnutí na Starwars.com. Tuto verzi je stále možné zhlédnout na YouTube. (MasterD)

Reklama

Reklama