Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po zistení, kto pravdepodobne informuje separatistov o taktike Republiky, sa vydáva Anakin, kapitán Rex a jednotka Bad Batch na planétu Skako Minor, odkiaľ zachytili separatistické vysielanie. Čaká ich tu nejedno nebezpečenstvo. A pre kapitána Rexa ma táto misia osobný význam... (ČSFD)

Recenze (5)

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizodu považuju za povedenou, ale co bych osobně vyzdvihnul, je scéna s Anakinem, Padmé a Obi - Wanem. Zdá se, že seriál se pokusí objasnit, zda Obi - Wan o vztahu opravdu netušil, nebo zda věděl moc dobře, ale kvůli Anakinovi se rozhodl vše přehlížet. Zajímavé by bylo i napojení na dějovou linku s Obi - Wanem a Satine. Obi - Wan sám byl v situaci, kdy si musel vybrat mezi Řádem a normálním životem. Díky faktu, že si prošel podobnou situací jako Anakin, by jeho ignorování očividného dávalo větší smyl. Opět - seriál vytváří větší hloubku postav než samotná filmová trilogie. // Moje obavy z vizuálního zpracování Anakina byly naštěstí celkem vyvráceny, nicméně s těžkou duší nesu rozhodnutí studia, použít pro animaci světelných mečů jakýsi mix původních CW a párátkových mečů v Rebels (naštěstí se tady to takového extrému nezachází, ale inspirace je tu znát) ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je lehce slabší než ta předchozí, protože se v ní bohužel zas až tolik nestane. Skako Minor není moc originální planeta a domorodá rasa je trochu otravná, stejně tak Wat Tambor není zas až tak charakterní záporák (na druhou stranu je dobře že má konečně v nějaké epizodě trichu prostor). ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo... Já nevim, z tohohle dílu mám hrozně smíšené pocity, protože zatím mám pocit, že tahle poslední série Clone Wars na kvalitě klesá už od začátku. Zase je to hrozně uspěchané, žádné pořádné bitky a fighty se světelným mečem, žádné pořádné prozkoumání nového světa, jenom klišé příběh vymyšlený někdy za pochodu vytváření seriálu. Jakože, oživit Echa pokus dobrej, ale přijde mi to už zase trochu jako ta slátanina Rise of Skywalker, ale uvidím, co další díly... ()

Reklama

Reklama