Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anakinovi a klonom, ktorí sú s ním, sa podarilo nájsť vojaka, o ktorom si mysleli, že je mŕtvy, a oslobodia ho zo zajatia. Lenže sú obkľúčení nepriateľskými droidmi a pomoc nie je nikde v dosahu. Ak chcú prežiť a dostať sa odtiaľ, musia sa spoľahnúť na svoje zbrane. Ale bude to stačiť proti nekonečnému zástupu protivníkov? (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec epizody dvě - přestřelka na základně Techno unie. Epizoda tři - přestřelka na základně Techno unie, následovaná přestřelkou ve vesnici nedaleko základny Techno unie. První půlka jakš takš dobrý, druhá polovina už spíše zklamala. Nepřehledná akce, stovky droidů se objevují a mizí, vesničané se nejdříve zlobí, že k nim přitáhli válku a po pěti minutách se radují, že vyhráli bitvu. Jednoznačně zatím nejslabší díl série ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oživení Echa je fajn, nicméně jinak epozoda trpí na v podstatě to samé co ta předešlá. Nudná planeta a velmi malý posun v ději v miniserii, která není moc stěžejní pro SW, což je u poslední serie dost škoda, diváci tu jsou kvůli něčemu jinému. ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo... zas to samé, uspěchané, krátké... Ale určitě to bylo lepší, než předchozí díl a akční momenty v bitkách mezi Techno Unií a skvěle namíchanou skvadrou jsem si opravdu užíval, ale už chci pryč od tohohle typu epizod a opravdu doufám, že to příště bude aspoň dvojnásobně lepší... ()

Reklama

Reklama