Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po niekoľkých neúspešných pokusoch o útek sa Ahsoka rozhodne rozohrať vlastný plán, ktorý jej umožní dostať sestry Martezové z planéty, a zároveň sa sama vysporiadať so zločincami. Narazí pri tom však na niečo, čo nečakala... lepšie povedané, na niekoho. A navyše pritiahla na seba pozornosť skupinky Mandalorianov. (ČSFD)

Recenze (5)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sestra punkerky s otřesnými účesy či co jsou vyřešeny. Bavilo, nenudil jsem se ale už jich bylo fakt dosti. 1 je blbá a ta druhá pitomá. Ale starší má pravdu v jedné věci, Jediové jsou na pytel a neplatí za škody, které způsobí. Něco jako, kdo pak zodpovídá za škody všech těch superhrdinů z DC a Marvelu. Ano, když vám někdo sejme rodiče (byť neúmyslně) a vše co řekne je jen...blablabla, síla je s vámi apod., tak to úplně chápu, zase. P.s. Ahsoka je fakt naivní. To jsem tedy netušil. Ona asi neví, že Koření přece musí proudit! Checht. Herbert by jí to vysvětlil. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne koniec tejto 4-dielnej série o príbehu dvoch neskutočne hlúpych sestier (jako to sú asi najhoršie postavy zo Star Wars, ale ešte som nevidel celú 2. sériu Resistance). Všetko podstatné, čo sa v deji za posledné 4 epizódy stalo, by sa dalo zhrnúť do jedinej epizódy. Takže namiesto tejto najzbytočnejšej linky celého seriálu sme mohli radšej dostať nejaký poriadny "Clone Wars" príbeh. ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paikové mají pravdu -> jejich zabedněnost (respektive debilita) je skutečná, ale z celýho setu epizod se sestrama divnýma je tahle nejlepší (částečně i proto že je poslední). ()

Johny203 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Súboj medzi Rafou a manžérom (reptilián) bol teda veľmi zlý, hodný prvej série. Týmto dielom končí 4 dielny príbeh Ashoky a sestier Martezových ktorý je absolútna vata a jeho umiestnenie, v skrátenej, záverečnej sérií je hanebné. ()

Reklama

Reklama