Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka kontaktuje Obi-wana a Anakina, že spolu s Bo-katan zistili, kde sa nachádza Darth Maul. Vojsko Republiky je však povolané na záchranu kancelára, ktorý bol práve zajatý generálom Grievousom. Ahsoka sa tak musí s Maulom vysporiadať bez ostatných rytierov Jedi. Pomáhať jej bude len hŕstka Mandalorianov a menšia skupina klonov. Na strane bývalého sitha však stojí veľké množstvo Mandalorianov, verných svojmu vodcovi. Je jasné, že keď sa tieto skupiny statočných a hrdých bojovníkov zrazia, bitka bude nemilosrdná. (ČSFD)

(více)

Recenze (16)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neverím, že sme sa konečne dočkali poriadnej epizódy, kedy sa Ahsoka stretla s Anakinom a príbeh pokročil smerom k Maulovi. Predošlé epizódy s Rafou a jej sestrou boli neuveriteľne nemastné, neslávne a hlavne nepotrebné. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně bez debat toto je jeden z nejnapínavějších dílů celých klonových válek. A zároveň tak celého příběhu Star Wars. Návrat Asoky na bojiště, mandalorianská válka a setkání s Maulem.... už teď mi nedá spát, jaké bude rozuzlení. Kdo by to byl řekl, že i když znáte episody a i osud všech postav Star Wars z jiných seriálů, že budete stále zařezaní do křesla a sedět s knedlíkem v krku, protože jste byli do příběhu tak vtažení a chcete prostě vidět, jak to dopadne. 100% ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kulervoucí!!! A to nejlepší nás teprve čeká. P.s. Ahsoka má medaili za to, jak geniálně a přesně...usadila toho svatouškovského Obi-wana (konečně!!!) kterého díky posl. dílům této série, fakt nemám rád. Bravo. Tohle jsem nečekal. Osvěžující. Velmi. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To hodnocení mluví za vše...a popravdě jsem 100% ještě u ničeho neviděl. Konečně jsou zpět Clone Wars, jak je mám rád. Neuvěřitelný odskok od předchozích epizod...jakoby mezi nimi uběhlo pět let a Filoni se probral s komatu. Líbí se mi, že tvůrci udělali Ahsoku starší a nebezpečnější. Animace obecně, měla parádní dynamiku a spoustu detailů...tři takové díly pohromadě a klidně vysolím kačky za vstupné do kina. ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdíl od mnoha jiných se mi velmi líbily i předchozí epizody o Ahsoce a sestrách (šlo o příjemnou změnu tempa a úhlu pohledu). Ale tohle je o řád výš, čirá extáze a zatím jeden z vrcholů Star Wars. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez diskuse jedna z nejlepších epizod Klonových válek. Dialogy vymazlené a pomáhá tomu hlavně to, že se epizoda odehrává přesně hodinu před Pomstou Sithů, takže narážky a reference jsou všude a je to geniálně pospojované. Animace je vypiplaná do detailů a záběr na Obi-Wana, který rozsekne raketu na začátku a pak stojí se světelným mečem v kouři budiž důkazem. Hudba rovněž vynikající a finále s Maulem je jednoduše špička. Takhle se to dělá! ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já díly s Ahsokou zkrátka naprosto miluju. A tenhle byl ultra skvělej jako ty, když odcházela. Totálně jsem se u toho spotil blahem. Od konce první třetiny si sušim gatě na topení. ()

blackman7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně bravurní, geniální. Jedna z nejlepších epizod, pokud ne nejlepší. Anakinovo další vítězství, eastereggy, setkání Ahsoky a Anakina, dialogy, akční sekvence, hudba... Příběh se krásně propojuje s ROTS. Není co řešit, 100% ()

Johny203 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod je rovnako blbý ako v epizóde osem a celá tá situacia s Ashokou ktorej návrat tu všetci prežívajú ako keby bola preč roky, pritom Klonové vojny trvali len 3 roky a predchádzajúce udalosti seriálu naznačujú že bola preč maximálne pár týždňov, celú epizódu len zhadzuje a to nehovoriac o správani klonov na koniec epizódy ktoré skôr pripomína droidov. ()

Reklama

Reklama