Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoke a jej údernému týmu klonov a Mandalorianov sa podarilo zajať Dartha Maula. Bo-Katan zostáva na Mandalore, aby sa postarala o lepšie časy pre tento svet, ako sa predtým pokúšala už jej sestra. Ahsoka letí s klonmi pod velením kapitána Rexa na Coruscant, aby tu odovzdala Maula rade rytierov Jedi. Cestou ale zacíti vyrušenie v Sile, ktoré ju naplní nepokojom. A keď na ňu jej verní vojaci namieria svoje zbrane, zistí, že jej najhoršie obavy sa naplnili... (ČSFD)

(více)

Recenze (18)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gradovanie napätia až k udalostiam z epizódy III a obávanému order 66 je prakticky bezchybné a verím, že mnohí nadšenci Star Wars, vrátane mňa, museli pociťovať zimomriavky. Škoda však priemerných až podpriemerných epizód s postavami dvojice sestier, ktoré na kvalite 7. série značne uberajú. Na finále sa však už mimoriadne teším, určite bude stáť za to. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temná atmosféra 7. Série pokračuje a spletitost mezi touto sérií a Episodou III je naprosto geniální. Úplně mi to bere slova z úst a já nevím co na to říct. Jsem totiž tak ohromen. Ten, kdo řekl, že Star Wars pod vedením Disney upadlo, je prostě hlupák, který vůbec nic neví. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem ohromen. V prvé řadě...tato epizoda má vynikající hudební podmaz, který navodil moc pěknou atmosféru. Přestože všichni víme co se děje a jak to skončí, daří se tvůrcům udržet zájem diváka. Je to vlastně velmi chytrý tah, který vytváří zdaleka nejzajímavější vedlejší linii. Sledujeme osudy sympatické padavanky, ikonického exSitha a víc prostoru dostane i jeden oblíbený klon. Přestože známe osudy Anakina i Republiky, pořád zůstává spousta příběhů k vyprávění. Kenobi dostane svůj seriál a já bych si moc přál, aby Myšák zachoval i animovanou divizi. Protože ta je momentálně v těch nejlepších rukách. Byla by velká škoda, kdyby měla Ahsoka jen paběrkovat v dětinském Mandalorianovi. ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je šílený, co v člověku dokáže vyvolat animovanej seriál pro děcka. Napětí 10/10, akce 10/10, emoce 10/10. Když srovnám poslední dva díly CW s celou novou filmovou trilogií, rozum mi nebere, jak mohl Disney vytvořit takovou nesmyslnou spatlaninu, když na druhý koleji jedou bombu za bombou, podobně jako v Mandalorianovi. Pořád doufám, že uvidíme Anakina a #HypeJakSviňNaFinále ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kevin Kiner je pre mňa dosť kontroverzný skladateľ. Na jednej strane dokáže vytvoriť skvelú originálnu hudbu či už epickú alebo nejaký kĺzavý podmaz naháňajúci zimomriavky. Ale na strane druhej, ak použije inú ako typickú orchestrálnu hudbu, tak to stojí za hovno s mákem (el. gitary, jazzová hudba, atď.). Oba prípady najlepšie vidieť pri pilotnom filme tohto seriálu. Pri tejto epizóde ale zažiaril a vďaka nemu je atmosféra taká fantasticky depresívna, aká je. Už od začiatku epizódy máme pocit, že to príde tu. Ale nevieme presne kedy. Celé to prežívame s postavami či sa jedná o chudákov klonov, šokovanú Ahsoku alebo Maula, ktorý stratil nádej na znovuzískanie svojej moci. Milí ČSFDáci, Star Wars: The Clone Wars sa po 13 rokoch úspechov, slávy, ale aj nezaslúženého odkopnutia konečne dočká svojho zaslúženého konca. ()

Whyyess 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako u minulého dílu bych zkratil některé zbytečně táhlé záběry a vycpal to něčím výživnějším, protože uz je před námi jen jeden díl a zbývá toho ještě tolik zodpovědět. Ale jinak 5 hvězd bez keců ! ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nastává rozkaz 66... A wow. Ty emoce a všechno, Rexovo rozvrácené vědomí, jestli zabít nebo ne. Podobné pocity jsem cítil už při rozkazu 66 ve 3. epizodě,tady je to možná trochu slabší, ale stejně pořád dobré. ()

Reklama

Reklama