Reklama

Reklama

Star Wars: Klonové války

(seriál)
  • USA Star Wars: The Clone Wars (více)
Trailer
USA, (2008–2020), 48 h 58 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvůrci:

George Lucas

Hrají:

Anthony Daniels, Tom Kane, Matthew Wood, Ian Abercrombie, Corey Burton, James Arnold Taylor, Ashley Eckstein, Tom Kenny, Ron Perlman, Olivia d'Abo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(133)

Obsahy(1)

Námětem tohoto seriálu jsou stejně jak u jeho jmenovce události mezi druhou a třetí epizodou, tzv. Klonové války. Dějovou linii se ovšem snaží přenést na vedlejší postavy a rozvijí zde příběhy, které nám mají pomoci v pochopení všech událostí a třetí epizoda na něj přímo navazuje. Setkáme se zde tudíž s Yodu, Obi-Wan Kenobim a dalších rytířů Jedi vedoucí armádu republiky proti nové Separatistické armádě droidů. Rozdíl mezi animovanou sérií je 3-D animace tohoto kousku a také to, že se má jednat o seriál s cenzurou PG-13 a tudíž jeho vysílací doba, která musí být po deváté hodině večerní, napovídá starší cílovou skupinu diváků. I stopáž jednotlivých dílů je delší. (Redswif)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (285)

Kuny27 

všechny recenze uživatele

To je paráda. Pokud má někdo rád SW tak si tento seriál musí nadmíru užívat! O akci zde není nikdy nouze. Pořád něco nového a originálního ( Ikdyž by se našlo pár podobných věcí v pár dílech viz. Avatar, Pán prstenů atd...). Těžko posoudit herecké výkony, které ztvárňuje počítáč Ovšem rozhodně top z akčních seriálů, kde se člověk nenudí. ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Opravdu výborný start!!!Je venku již druhá sezona a já už s čistým svědomím hodnotím na plnou protože miluji SW a tento seriál se zatím opravdu daří!Nechybí zde akční scény jako filmové,skvělé hrdinové včetně našich známích jako je mistr Joda apod..prostě Star Wars v animovaném kabátě jsou výborný!!! ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mi trošku vadí přílišná soustředěnost na Anakina a Obi-Wana. Starší animovaný seriál byl v rozmanitosti postav zajímavější, ale naštěstí se situace začala zlepšovat a začala se objevovat spousta dalších Jediů, lovců odměn, politiků, droidů atd. atd.. A navíc některé bitvy berou dech a vyrovnají se filmovým verzím. Přišel jsem tomu nachuť a začala mě provázet Síla. Možná to bude znít jako klišé, ale kam se na Klonové války hrabou poslední hrané filmy. ()

VaHo 

všechny recenze uživatele

Pořád si nejsem jistý jestli se mi to líbí nebo ne. Animace je divná, jiné slovo mě prostě nenapadá. Na jeden díl připadají tři podprůměrné. Sice se tam pořád něco děje, ale je to stále jedno a to samé. To co se v seriálu stane, je vlastně jen vata, která děj z filmů nikam neposouvá. Všechny ty honičky, souboje s hrabětem Dooku atd. jsou jen na oko, když všichni víme, jak to s nimi dopadne. Pro děti to může být dobré, mě to ale nudilo. ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Ani nevím jak začít, vše začalo zcela nevinně, a to nezájmem. Filmová série Star Wars je něco na co nedám dopustit, úžasné prostředí, malebné planety a výborný příběh. The Clone Wars pro mě znamenal něco jako osobní urážku. Nechápal jsem, že něco tak odporného mohlo vzniknout. Ale pak najednou, po dvou letech ignorace, jsem to tedy zkusil. Pustil jsem si nejprve film, který je vlastně pilotním dílem a říkal jsem si: Fajn, docela to ujde. Pak jsem spustil seriál. Prvních pár dílů jsem si držel ještě odstup, ale postupem času jsem si uvědomil, proč je ten seriál tak úžasný, proč ho zbožňuji! Ve filmové sérii Star Wars se vždy o různých misích, planetách, postavách atd. mluví. Ale seriál The Clone Wars zobrazuje ten obrovský vesmír plný života, síly v celé své kráse! Zobrazuje i běžné situace, do kterých se naši oblíbení hrdinové dostávají, a je to fajn. Opravdu, je to moc fajn. Tak bych shrnul první sérii. Druhá série, která je ještě mnohem lepší posunuje příběh opravdu na vrcholnou úroveň Star Wars a i když to bude znít asi drze, tak příběh 2. sezóny a celý děj je mnohem lepší než I. a II. epizoda SW dohromady. Ve třetí sérii vývoj dostává ještě filmovější rozměr, a pocity snad nejdou ani popsat. VRNÍM BLAHEM! Díky strýčku Lucasi, jsem rád, že jsi vytvořil nejúžasnější dobrodružství všech dob. PS: Seriál vám zobrazí mnohem lépe to co filmy ne. Např. to že Palpatine/ Darth Sidious vládne oběma stranám, a opravdu má moc na děním všeho co se děje ve vesmíru. ()

Galerie (122)

Zajímavosti (303)

  • Datrh Vader s oblekom meral 2,02 metra a vážil 136 kg. (Bukysh)
  • Disney po odkoupení Star Wars zrušilo Klonové války, avša dochovaly se části některých epizod. Z příběhového oblouku o Assajj Ventress a Quinlanu Vossovi se dochovalo jejich setkání a souboj hraběte Dooku s nájemnými lovci. Z oblouku o Boba Fettovi a Cadu Baneovi se dochoval jejich souboj s Tuskeny a jejich vzájemný duel. A z oblouku o Bad Batch na Kashyyyku se dochovala sekvence boje jednotky 99, Yody a Wookieeů proti Netcasterům. (Cardo)

Související novinky

Seriálová Ahsoka verbuje záporáka

Seriálová Ahsoka verbuje záporáka

13.02.2022

Zatímco proslulý námezdní lovec Boba Fett svou seriálovou pouť již čerstvě završil, dle mnohých kritiků a fanoušků snad i nadobro, hrané Star Wars univerzum se na streamovací službě Disney+ teprve… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Mandalorian nabírá hvězdnou posilu

Mandalorian nabírá hvězdnou posilu

20.03.2020

Ve druhé sérii seriálu The Mandalorian od Disney+ si podle čerstvých informací zahraje taky herečka Rosario Dawson (Zombieland: Rána jistoty, Trans). Herečka by měla ztvárnit postavu Ahsoky Tano,… (více)

Reklama

Reklama