Reklama

Reklama

Star Wars: Klonové války

(seriál)
  • USA Star Wars: The Clone Wars (více)
Trailer
USA, (2008–2020), 48 h 58 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvůrci:

George Lucas

Hrají:

Anthony Daniels, Tom Kane, Matthew Wood, Ian Abercrombie, Corey Burton, James Arnold Taylor, Ashley Eckstein, Tom Kenny, Ron Perlman, Olivia d'Abo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(133)

Obsahy(1)

Námětem tohoto seriálu jsou stejně jak u jeho jmenovce události mezi druhou a třetí epizodou, tzv. Klonové války. Dějovou linii se ovšem snaží přenést na vedlejší postavy a rozvijí zde příběhy, které nám mají pomoci v pochopení všech událostí a třetí epizoda na něj přímo navazuje. Setkáme se zde tudíž s Yodu, Obi-Wan Kenobim a dalších rytířů Jedi vedoucí armádu republiky proti nové Separatistické armádě droidů. Rozdíl mezi animovanou sérií je 3-D animace tohoto kousku a také to, že se má jednat o seriál s cenzurou PG-13 a tudíž jeho vysílací doba, která musí být po deváté hodině večerní, napovídá starší cílovou skupinu diváků. I stopáž jednotlivých dílů je delší. (Redswif)

(více)

Recenze uživatele DeJiF k tomuto seriálu (7)

The Bad Batch (2020) (S07E01) 

Zatím mně to přijde trochu moc rychlé a strašně uspěchané, čekal jsem aspoň pořádnou bitvu ve vesmíru a pak by teda byly nějaký ty dialogy na samotné planetě. Ale tenhle díl mi moc toho pocitu, že jsem zpátky v seriálu Clone Wars, nepřinesl. Místy to bylo klišé, ale to u tohohle seriálu bývá a mě zajímají hlavně nové světy a věci. Bad Batch za mě v pohodě, ale mohlo by to být trochu méně uspěchané a mohlo tam být mnohem více akce. Ale uvidím, jak další díly. ()

A Distant Echo (2020) (S07E02) 

Ach jo... Já nevim, z tohohle dílu mám hrozně smíšené pocity, protože zatím mám pocit, že tahle poslední série Clone Wars na kvalitě klesá už od začátku. Zase je to hrozně uspěchané, žádné pořádné bitky a fighty se světelným mečem, žádné pořádné prozkoumání nového světa, jenom klišé příběh vymyšlený někdy za pochodu vytváření seriálu. Jakože, oživit Echa pokus dobrej, ale přijde mi to už zase trochu jako ta slátanina Rise of Skywalker, ale uvidím, co další díly... ()

On the Wings of Keeradaks (2020) (S07E03) 

Ach jo... zas to samé, uspěchané, krátké... Ale určitě to bylo lepší, než předchozí díl a akční momenty v bitkách mezi Techno Unií a skvěle namíchanou skvadrou jsem si opravdu užíval, ale už chci pryč od tohohle typu epizod a opravdu doufám, že to příště bude aspoň dvojnásobně lepší... ()

Unfinished Business (2020) (S07E04) 

Tento díl se rapidně zlepšil oproti posledním dvěma dílům. Skvělé zakončení této bitky o planetu Anaxis. Tato epizoda navíc poukazuje na to, kolik do války obě strany investovaly a kolik přinesla obětí a celkově, jak dlouho už se vlastně táhne (viz Mace Windu), zároveň je zde i ukázáno, jak Anakin postupně přechází na temnou stranu prostřednictvím svých činů. A zakončení Echova příběhu bylo také dobré. Každopádně už chci vidět Ashoku nebo Maula, protože od této série očekávám opravdu hodně a chci aby to dopadlo dobře a ne jako Rise of Skywalker. ()

The Phantom Apprentice (2020) (S07E10) 

Opravdu nádherná epizoda, sice jsem tedy očekával, že Clone wars skončí v bitvě o Coruscant, ale myslím, že pak pro finále to fungovalo celkem dobře, řekl bych, že opravdu povedené vyvrcholení bitvy na Mandaloru. ()

Shattered (2020) (S07E11) 

Nastává rozkaz 66... A wow. Ty emoce a všechno, Rexovo rozvrácené vědomí, jestli zabít nebo ne. Podobné pocity jsem cítil už při rozkazu 66 ve 3. epizodě,tady je to možná trochu slabší, ale stejně pořád dobré. ()

Victory and Death (2020) (S07E12) 

Při této epizodě jsem měl takovou husinu. To bylo plné emocí a všeho a na konci mi i málem slza ukápla, ale já nikdy u těchto věcí nebrečím, i když myslím, že třeba budu. No jen škoda, že už se budu moct dívat jen na Mandaloriana a jinak na samé shity od Disneyho. Ale opravdu velkolepé završení tohoto dlouholetého seriálu. ()

Související novinky

Seriálová Ahsoka verbuje záporáka

Seriálová Ahsoka verbuje záporáka

13.02.2022

Zatímco proslulý námezdní lovec Boba Fett svou seriálovou pouť již čerstvě završil, dle mnohých kritiků a fanoušků snad i nadobro, hrané Star Wars univerzum se na streamovací službě Disney+ teprve… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Mandalorian nabírá hvězdnou posilu

Mandalorian nabírá hvězdnou posilu

20.03.2020

Ve druhé sérii seriálu The Mandalorian od Disney+ si podle čerstvých informací zahraje taky herečka Rosario Dawson (Zombieland: Rána jistoty, Trans). Herečka by měla ztvárnit postavu Ahsoky Tano,… (více)

Reklama

Reklama