Reklama

Reklama

Katie (Jessica Simpson), blonďatá dívka z malého městečka, přijíždí do New Yorku, aby překvapila svou dlouholetou lásku, svého snoubence. Přesně na Valentýna mu chce přichystat tenhle dáreček. Jenže místo sladkého překvapení, tam na ni čeká nejen její snoubenec, ale i jiná žena v jeho posteli. Katie má zlomené srdce a odchází bydlet ke své sestřence. Ta jí nabídne, ať zde na chvíli zůstane a pročistí si hlavu. Katie s tím souhlasí. Jeden den ji sestřenka poprosí o pomoc s její prací, a tak Katie je nucena sednout na kolo a vykonávat poslíčka. Ten den se seznámí se sympatickým Benem. Jako poslíček se dostane do firmy, kde čirou náhodou narazí na jednu ženu, která ji nabídne post sekretářky. Katie práci vezme. Má z toho velkou radost, jenže to ještě neví, že ta žena, která ji nabídla místo sekretářky, je zákeřná potvora s velmi nekalými plány. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, která neurazí, nenudí, ale ani bohužel nijak výrazněji nedokáže diváka zaujmout. Zkrátka typická romantická komedie ze Spojených států, ve které se najdou lepší i slabší vtípky, ale která jako celek působí příjemně a nakonec je to vlastně příjemně strávených 90 minut ve společnosti sympatické Jessicy Simpson. Příjemně zde působí i Luke Wilson, který je jako vždycky sympatický a pohodový a do této komedie se určitě hodí. Jinak samozřejmě by nebyl problém tuto komedii katapultovat někam do odpadu, určitě se na ní dá najít spousta věcí, které nemusí být některým divákům po chuti. Ale já nepatřím k těm lidem, kteří se dívají na žánry, které nemají příliš v lásce a pak na tom filmu všechno zkritizují. Naopak já romantické komedie vyhledávám a je to jeden z mých nejoblíbenějších žánrů, takže s tímto filmem jsem naprosto spokojený a určitě jsem si ho užil, aniž bych se výrazněji nudil. Jak říkám, Jessice to zde ohromně sluší a když už vás nebaví film, tak je aspoň na co se dívat, a to právě díky hlavní představitelce. Rozhodně toho času stráveného s touto komedií nelituji a byl to příjemný pondělní večer. Pokud zůstane TV Barrandov u takovýchto příjemných, odpočinkových a pohodových filmů, tak budu spokojený. Za sebe dávám tři hvězdičky. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Překvapivě snesitelné. Jessica je sice celou dobu strašně zmalovaná a Luke Wilson to pravděpodobně točil jenom proto, aby se s ní mohl třikrát líbat, ale najde se i pár povedených fórů (kvarteto opilých norských knězů, zpívající na karaoke "Baby Got Back" rulez) a Larry Miller dokazuje, že by ještě rozhodně měl dostat šanci v nějakém lepším filmu. Normální člověk by se tomu měl samozřejmě vyhnout, ale až to za x let bude pravidelně běhat na HBO, tak si znova rád užiju ty guilty momenty, jako závěrečnou Wilsonovu jízdu na motorové koloběžce nebo ultimátní hlášky ala "Budu spát ve městě, které nikdy nespí!" ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavný film, který divákovi nic nového nenabídne ale na jedno zkouknutí je film opravdu dobře stravitelný. Jessica Simpson svoji roli přitroublé blondýny poměrně dobře hraje a béčkový Luke Wilson také nezklamal. 65% ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - hloupost! Jessica Simpson se do takové role vůbec nehodí a její afektovanost neznala mezí. Luke Wilson, co si budeme nalhávat, taky není žádný obstojný herec, spíše béčkový boyfriend, který je schopen pouze hloupých úšklebků. Zápletka tuctová, děj hloupý, scénář mizerný, herecké výkony neobstojné a celkově je to jedno velké klišé, které nikomu nedoporučuji. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dosti sterilní zážitek jsem měl po zhlédnutí této "blond" komedie. Není vinou Jessicy Simpson, že jsem se nepobavil víc. Ona se snažila, ale to se nedá prohlásit o narychlo napsaném scénáři, ve kterém se jaksi pozapomnělo na vtipné situace a gagy. Občas, a to hlavně na začátku to vypadalo na solidně pojatou komedii, která má co nabídnout, ale pak to zabředlo do tuctového filmíku, s kterým se ale dá zabít čas, ale v ničem výrazně nezaujme. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

První polovina mi nedala žádný důvod jít výše a polovina druhá, se kterou jsem neměl tu čest, by s největší pravděpodobností můj názor nezměnila... 20% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Vzhliadol som to len kvôli Jessice Simpson a musím uznať,že je vážne"kosť"(čo sa krásy týka:)-ale ak by som mal hodnotiť tento počin tak viac ako pol hviezdy by som určite nedal!Takže * za celkový dojem,pretože tak trápne"lovestory","laciný dej" a hrozné prevedenie som už dávno nevidel!Nemá zmysel písať o záporoch,verte mi je ich mnoho!Avšak kladných okamihov je omnoho menej,za zmienku stojí"nórska skupina"a Jessica!Takže žiadne očakávania,treba úplne vypnuť a"priblble lokať na J..."! ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

To, že Jessica Simpson nevie hrať, by som dal už do dejepisných učebníc. S tupým scenárom a pri tejto kreatúre sa nedalo nič robiť. Hnusne afektované a tak silno trápne, že sa budete hanbiť pozerať na obrazovku. Upozorňujem, že sledovaním tohto programu sa vedome vystavujete riziku mozgovej porážky. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Protivná bloncka se vyrovnává s nástrahami velkoměsta s rafinovaností dětských rodinných komedií. Naivně, průhledně a hloupě. Zloduchové jsou zákeřní na první dobrou a hodný mládenec v helmě se objeví jako záchrance hned na začátku. Dívka bez zkušeností a bez mozku pak získá prestižní post na základě jediného pohovoru a zfalšovaného životopisu a do firmy ji přijme nejhodnější zlý šéf pod Sluncem. Vlastně je to tak blbý film, až bučí. Zejména scény s norskými duchovními, kteří se odvážou v hospodě, byly nejenomže stupidní, ale urážlivé a americky přehlíživé. Nikdy více. SHRNUTÍ: Kterak najít svého prince v díře. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Sračka, ze které trčí bradavky Jess Simpson a dolují z mé kapsy umrněnou jednu hvězdičku. Děkuji TV Barrandov. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film vie občas aj pobaviť, na úplnom začiatku tiež hlavná hrdinka vyzerá veľmi pekne, ale dej je zbytočný a natvrdo prechádza z bláznovstva do serióznosti. Toto sa nedá odpustiť takémuto filmu. A musím priznať, že afektovanosť tu je vidieť a počuť. Odpad to nie je, dá sa na to pozerať, ale pustiť by som si to opäť skôr nechcel, sú lepšie romantické komédie. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hrozná vec...Jessica Simpson nemá ani blízko ku "herečke"...a čo tu dopekla robil Luke WIlson???....hrôza nad hrôzu..tuposť je tu očividná...zamerané na ženy (s prepáčením)...ale tento film je jednoznačné peklo..potešil tak akurát nejako reálne zobrazenie Jessicy Simpson ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazil náhodou a líbilo se mi herecký obsazení a potom námět,kterej je sice tisíckrát omletej,ale já mám tyhle filmy rád.Jenže můj dojem z filmu mi kazila příšerně zmalovaná J.Simpson,tady nevypadá vůbec dobře.Druhej problém bylo to že když konečně ne blbá,ale důvěřivá holka z venkova došla prozření,tak akt pomsty a odplaty byl tak krátkej a jednoduše vystavěnej,že byl konec filmu.A tak je i konec mýho komentáře a dávám 40%. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nie je to vôbec ambiciózny film, veľmi predvídateľný, ale s príjemným obsadením by si ho mali fanúšikovia ľahkej romantiky užiť! 5/10 ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Zase předsudky...jo? Že se to může líbit jen teenagerským děvčátkům?....já nejsem ani teenager ani děvčátko a líbilo se mi to! Náhodou příjemný film, neurazí, nijak zvlášť nenadchne, ale pobaví a tím podle mě plní svůj účel. Vsadim se, že drtivé většině se to líbilo, ale jednoduše to kvůli svému egu apod. prostě nepřizná a bude dělat "machry". No co, každý má nějaký názor....Já bych to ohodnotil jako čistý průměr, ale abych filmu trochu pomohl, tak dávám 4. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Dá se to, pokud nejste nároční, trošku mit o připomíná Pravou blondýnku, bloncka, co se snaží dokázat, že není jen holka z vesnice, že se umí vypracovat a je inteligentní, což, připusťme, hodně takových není, asi ani Jessica, i když ji nechci podceňovat. Nic překvapivého se zde neděje, jen Jessica umí využít svých bujných vnadů, na to je krásná podívaná, Ale občas je jak zmalovaná šereda, hlavně ze začátku, vlastně jsem slyšel, že výrazné rtěnky se zase vrací do módy, Jessica chtěla být asi pokroková. Za vtipné bych považoval opíjení norských kněžích. Celkově, hmm.. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Už prvé slová, ktoré vo filme zazneli predpovedali akým smerom sa to bude uberať. A nebolo to práve smerom správnym. A tak ako bola gýčovo klišová prvá scénka taký je aj celý film. Mala to byť romantická komédia, ale mne to pripadalo ako paródia na tento žáner. Scénky ktoré mali byť vtipné vyznievali komicky trápne až gýčovo a film samotný neponúkol nič nové, práve naopak - vytváral dojem obrovského klišé.........vo filme sa našlo len zopár scén ktoré aj za niečo stáli....( napr. meno taxikára a pokus snaživej blondýnky ho vysloviť). ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Byl to obrovský omyl, který se mi na youtube načetl, když jsem třídila skříň :D Na zrychlení a mít to za 45minut za sebou to šlo :D Jinak je to šílená slátanina, na kterou se zbytečně utratilo moc peněz :D ()

Reklama

Reklama