Reklama

Reklama

Ozzy Osbourne: Live at Budokan

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2002, 84 min

Obsahy(1)

Záznam vznikl 15. února léta Páně 2002, v koncertní hale Budokan Hall, Tokyo, Japonsko, na koncertu z turné k tehdy nově vydanému řadovému albu Down To Earth. Jako bonusový materiál je na disku ke shlédnutí video Ozzyho s jeho vyvedenou rodinkou, jak se potulují po Tokyu- ve stylu MTV šarády The Osbournes.

Zazní zde: 1. I Don't Know
2. That I Never Had
3. Believer
4. Junkie
5. Mr. Crowley
6. Gets Me Through
7. Suicide Solution
8. No More Tears
9. I Don't Want to Change the World
10. Road to Nowhere
11. Crazy Train
12. Mama, I'm Coming Home
13. Bark at the Moon
14. Paranoid (havLord)

(více)

Recenze (21)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Masaker ako sa partý. Nakoľko som ešte dosť mladý, a nepamätám sa na zlaté časi Ozzyho, keď ešte vedel poriadne chodiť a rozprávať, pre mňa je Ozzy jedinečný práve týmto štýlom. A ajkeď počujeme, že nespieva presne a čiste, nikto na tejto zasranej planéte to nezaspieva s takým feelingom a guľami, ako on, odhryzovač mačkovitých a netopierych hláv :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nippon Budokan (日本武道館) je moderná viacúčelová hala, ktorá sa nachádza v hlavnom meste Japonska, v mnoho miliónovej metropole Tokio. Dňa pätnásteho februára roku 2002 mal v tejto jedinečnej sále koncert americký spevák a hudobník Ozzy Osbourne. Z tohto vystúpenia bol vyprodukovaný oficiálny DVD titul "Ozzy Osbourne: Live at Budokan", ktorý obsahuje trinásť skladieb z jeho repertoáru. Obklopený členmi svojej profi doprovodnej skupiny (Zakk Wylde - gitara, Robert Trujillo - basová gitara, Mike Bordin - bicie nástroje) to pred nadšeným publikom šikmookých japonských biorobotov odpálil na plné pecky. Aj keď len vo veku päťdesiat štyri rokov, pôsobil tak trocha ako roztrasený starec na počiatku začínajúcej demencie, navlečený v teplákoch s trapným flitrovým, prevráteným krížom na chrbáte, som si tento jeho koncert celkom užil. **** ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

V tomto novšom hudobnom koncerte Ozzyho Osbournea je síce Ozzy trochu nekoordinovaný, ale zvládol celú show dosť dobre (má to aj celkom dlhú minutáž). Live at Budokan je koncert plný vynikajúcich pesničiek z Ozzyho širokej kariéry, sól Zakka Wyldea a ostatných, ktorí gitary rozhodne nešetria. Ostatne Live at Budokan – tam sa hrali a hrajú vždy dobré veci. Je to rozhodne výborný hudobný zážitok pre ľudí, ktorí majú radi metal. Na DVD to znie výborne. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Vždy mi lezlo na nervy, jak jsem se na něho musel dívat s ostatními, co už byli tak líní, že nešli pro ovladač a přepnout MTV, kde ho jeden šas i s jehopovedenou rodinkou stále ukazovali. jeho dcera je ukázkou, jak se blb může stát i prodejnou zpěvačkou a něco vydělat. ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Oggy zestárl a má svá nejlepší léta dávno za sebou... při refrénu No More Tears je zřetelně slyšet, jak na to hlasově a dechově prostě nestačí, skřehotá a trápí se (ale ve srovnání s tím, co letos - 2007 - předvedl v Praze, kde mi ho bylo fakt líto, je tohle libozvuk). Ale co stále dokáže, je rozpohybovat i tak prkenné publikum, jako je to japonské, které se skládá ze samých kravaťáků, kteří si na Ozzyho odskočili pravděpodobně o pauze na zdravotní. Je to sranda, sledovat tyhle kancelářský krysy, jak "řádí" na koncertě hard rockovýho nestora. Jinak výběr songů je rutinní (z Down To Earth zazní naštěstí jen tři), ale ten sound už prostě není co bejval. Basák Robert Trujillo mi přijde strašně těžkopádný. 80% ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Ozzy zde neni ve sve nejvetsi forme, odpovida tomu take pohyb na jevisti, ale DVD je plny ostrych skladeb a Ozzy ma vybornej hlas. 4* ()

Attta

všechny recenze uživatele

Velice povedený koncert!!! Totátlně válcující atmosféra (i přes poklidné Japonce :) )!! Fakt špicová podívaná. Doporučuju všem ozzyho fanouškům co tuto live-ku ještě neviděli!!! ( V rámci koncertů na 5 hvězd, ale rozhodl jsem se koncerty nehodnotit). ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Ozzy už je troska, koncert zachraňuje hlavně Zakk Wylde a ostatní. Pro mne nejlepší Paranoid na závěr. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Skvělý koncert. Že Ozzy už je starý a nedává tak dobře výšky ani tolik nevadí, jelikož jde o perfektní hudbu a Zag Wylde to je nádhera. Jsem nad míru spokojený. Lépe to už snad ani nešlo. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ozzy je proste třída. Ale opět nechápu natáčení v Asii. Na takovýchto koncertech přece nemůžou být místenky. Vždyť je to nesmysl!!! Kde je kotel, ptám se? ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Tady to dědkovi Ozzymu šlapalo parádně... V Praze 07 to bylo už horší :-) ..i tak je to pro mě legenda z největších.. Jedna z nějvětších osobností v dějinách rocku a heavy metalu!!! ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Poslední kvalitní koncert Ozzyho Osbourna, to ještě zvládl aspoň trochu zpívat :-) Perfektní složení kapely - Trujillo na base, Wylde s kytarou... ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Uchopení mikrofonu třesoucí se ručkou v čemsi, co vypadá jako tepláková souprava antikristova ze začátku trochu zmate, dokud se Ozzy nerozeřve do všech koutů sumo areny. Vynikající koncert, dobrej zpěv, na konci paranoid. Co víc chtít. Perfektně přenesená atmosfera až domů. dozajista dílem hlavního protagonisty. Navíc Zakk Wylde s kytarou opravdu umí a dokáže okořenit i zajeté songy jako Crazy train nebo I don´t know. Navíc to tak zhruba nastiňuje aktuální úroveň koncertů ()

Reklama

Reklama