Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 3

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (282)

imf 

všechny recenze uživatele

Slibné, snesitelné, neurážející. Od budoucího režiséra Predators jsem asi čekal víc, ale Antal na druhou stranu s béčkovým obsazením natočil za minimum peněz maximum kasařské rutiny, která jako by vypadla z přelomu osmdesátých a devadesátých let. S rozpočtem roste chuť a s obsazením snad taky, takže to beru jako příjímačky a těším se na maturitu. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nooo... budem sa snažiť slušne... skazená americká spoločnosť, v ktorej sa ako vždy nájde jeden vojnový hrdina, ktorý ako inak dosahuje zručnosti Mac Gyver-a, je ďaleko nad vecou no a samozrejme všetko dotiahne do dobrého konca. Ako inak celé to stojí na ubohej myšlienke, bez vážnejších zvratov... prevedenie o nič lepšie. 3-4/10 ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalší sľubný režisér, ktorý sa nechal pohltiť hollywoodskou rutinou. Antal vo svojej celovečernej prvotine ukázal, že tvorivosťou a nápadmi sa to v jeho hlave len tak hemží. Podobné snímky ho však brzdia a nedovoľujú mu viac presadiť svoje umenie, čo je škoda. Žánrové predpoklady však film splnil, ja som sa nenudil, občas som dokonca zaspomínal na staré dobré thrillery deväťdesiatych rokov. Od hereckého obsadenia sa za daných podmienok vyžmýkať nedalo, zo scenára tiež, takže celkovo spokojnosť. 65%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Keď ľudia nepremyslia dopredu všetky možné scenáre a morálnosť jednotlivých konaní a toho, či by veci nešlo urobiť aj inak, dopadne to ako v tomto príbehu. Keď mám hodnotiť však tú snahu o akciu a vývin deja dospievam k názoru, že vôbec nevyšiel a bol dosť naivný. Obsadenie ma nezaujalo, povyšovanie peňazí na veľmi dôležité takisto u mňa prepadá. Nelogické, nie veľmi originálne, celkovo dosť nudné a hlúpe. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

I přes solidní osazenstvo známých obličejů v čele s Mattem Dillonem, Laurence Fishburnem a Jeanem Renem jen nezajímavé béčko. Opravdu se divím, že takový scénář mohl dostat 25 milionů USD. Jedno klišé za druhým, naprosto předvídané a ještě s několika do očí bijícími nelogičnostmi. Přesto se Antal snaží a jednotlivé obrazy oku docela lahodí, ale za tu stupidnost na více než dvě hvězdy jít nemůžu... No more blood on my hands ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama