Reklama

Reklama

Život v metropoli

(festivalový název)
  • Indie Life in a... Metro (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Šest různých příběhů devíti různých lidí. Všichni řeší své problémy s láskou v jedné velké metropoli. Šikha se vzdala své kariery proto, aby mohla zůstat doma s dcerou a obšťastňovala svého manžela Randžíta. Ten je ji ale stejně nevěrný s Nehou, do které se zamiloval Rahul, pracující v call centru. Šikhina sestra Šrutí má 28 let a je stále panna, proto hledá partnera přes agentury a internet. Šivaní kdysi učila Šikhu tančit a dnes žije v domově důchodců, kde ji přišel dopis od bývalé lásky. Ten se vrací z Ameriky do Indie, aby s ní mohl být. Šikha se seznamuje s divadelním hercem... (lesumir)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

jorgus 

všechny recenze uživatele

jedina zapletka je vykradena z Bytu..a nutno podotknout, ze originalu samozrejme zdaleka nedosahuje..ale pak tu mame klasicke bollyvodske klise vyvedene v takrka absolutni dokonalost, pro nez tento zanr milujeme:)..skoda jen ze to misty bylo tak vazne..i kdyz konec prijemne prekvapil s tim, ze nastavenou rovinu udrzel..kdyz uz, tak uz:)jedna linie mi tam prisla zbytecna, plus to propojeni postav bylo az misty hodne nepravdepodobne..slabsi ctyri:) ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak vysoké hodnocení???? No dobře....proti gustu. Já mám po shlédnutí tohoto filmu asi náběh na cukrovku...to byla neskutečná romantická slátanina, ti Indové asi nejsou normální, pokud něco takového se jim líbí... Zjevně šlo o pokus ve stylu ´Láska nebeská´ a k tomu vykradení zápletky klasického filmu Byt...za mne totální blbina bez nápadu, myšlenky, příběhu a dobrých herců.... ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

K východní tvorbě jsem byl vždy skeptický, ale Life in a... Metro je film na úrovni, zapomeňte na americké nebo německé romantické filmy, tohle vám vytvoří jiný pohled na lásku, hodí vás to přímo do různých mini příběhů, které se ze začátku nezdají vůbec propojené a servírují se bez obalu, žádné nadnešenosti a přihlouplé vtípky, proto bych žánr komedie uplně odstranil. Výborný film, výborně napsáno, výborná hudba! 9/10 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle je patrně první indický film, co jsem viděl, a bohužel jsem našel víc záporů než kladů. Předně jde téměř o kopii Wilderova Bytu - liší se jen místo, rok a přidání dvou paralelních příběhů vedlejších postav. Oproti originálu nenabízí nic moc navíc - jen příjemné prostředí a moc pěkné Indky. Na škodu je delší stopáž a neustálé prokládání děje jakousi příšernou indickou skupinou. Wilderův Byt na mě zapůsobil především nápadem s půjčováním bytu, zbytkem už tolik ne. Tím pádem ani tomuto snímku nemůžu dát víc než 50%. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Další z filmů o několika dvojicích, které hledají lásku. Jeden z příběhů je tak trochu (trochu víc) inspirovaný filmem Byt s Jackem Lemmonem. A nedávná vítězka soutěže Big Brother, Šilpa Šetty, která mimo jiné musela také čelit obvinění z obscénního chování na veřejnosti (společně s Richardem Gerem), tu hraje příkladně ctnostnou indickou manželku, která statečně odolává pokušení začít si románek a která v zájmu zachování rodiny zavírá oči před manželovou nevěrou. Ale to, že znám i nějaké ty drby o představitelích hlavních rolí, je právě to, co mi kolikrát připadá na indických filmech zábavné. Více o filmu, také fotky, zde. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama