Reklama

Reklama

VOD (1)

Přistěhovalci z celého světa přijíždějí každý den do Los Angeles s nadějí na lepší život. Ovšem nemají nejmenší ponětí, co za vysněný život budou muset zaplatit. Režisér Wayne Kramer zkoumá lákavost amerického snu a realitu, která na imigranty čeká v LA dvacátého prvního století... Harrison Ford, Ray Liotta a Ashley Juddová ve filmu režiséra Waynea Kramera Imigranti přináší otřesný pohled na život nelegálních přistěhovalců a imigračních úředníků, jejichž úkolem je zajistit, aby americké hranice byly bezpečné. Každý den zaplavuje Los Angeles vlna dalších a dalších přistěhovalců, kteří tam přicházejí hledat americký sen. A každý den se cena za tento sen zvyšuje. Zoufalství nových přistěhovalců je pro imigrační úředníky často silná káva. Mohou se však slitovat a zachovat se pro jednou lidsky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (236)

bourec 

všechny recenze uživatele

Po skvělym Zběsilym útěku trochu zklamání.Film má skvělý obsazení,ale dějově nuda,jakoby chybí nosnější,dynamičtější zápletka,kmitáme z jedný dějový linie do druhý,ale prakticky se nic neděje.Navíc to ukazuje ,jak zkurvená země ta Amerika je.Hodit všechny do jednoho pytle a pryč s nima.A to hromadný získání americkýho občanství za zpěvu hymny a slovech ´´amerika vás vítá,sem smíchy blil.50%. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hodil jsem na to čučku jenom kvůli tomu Fordovi, ale teď teprve vidím, že to byla chyba. Bylo to totiž hlavní téma filmu, který mě vůbec nebralo. Nechápu totiž lidi, kteří žerou Ameriku tak moc, že se tam chcou přestěhovat za každou cenu. Tím pádem mi bylo dost jedno, co se stalo jednotlivejm rodinám, na který přišlo imigrační. Taky jsem si ze začátku říkal: Tak a teď se určitě ty jednotlivý příběhy začnou nějakejma osobama spojovat mezi sebou a jestli jo, tak to bude další z těchhle trapnejch motanic filmovejch. A taky že jo. Takže - nebylo v tom napětí, nebyl v tom vtip, byl to prostě jenom film a to mi nestačí. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Z produkce televize HBO. Vím, že to bude znít divně, ale Talisma měla tak trochu pravdu ve svém referátě z dvanácté minuty tohoto snímku. .....naše civilizace neumí pořádně projevit nespokojenost, uzavřely jsme se do sebe a už chceme jen přežít a za nic nebojovat. Jsme měkoty a celý svět se nechá vykořisťovat bandou zkorumpovanej politiků a milionářů.......... CITÁT - Slyšeli jste výkřik touhy a spravedlnosti.......... Kruté, dojemné, nádherné, příjemně smutné, šokující a zajímavé. Harrison Ford si stále drží vysokou hereckou laťku. CITÁT - Můj život je teď na hovno.......... ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Upřímně filmy, kde se různě protínají dojemné příběhy lidí moc rád nemám a nevyhledávám je, ale tadyto jsem si stáhl hlavně kvůli Harrosonu Fordovi a byl jsem dosti překvapen, jak se mi to líbilo. Nenudil jsem se ani trochu a pěkně jsem se bavil. Pěkné obsazení, pěkná hudba, velmi dobrý scénář, tak proč ne. Každý si zřejmě myslí, že dostat se do USA a žít si svůj americký sen je děsně jednoduché, tento film vás vyvede z omylu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Drsňák Wayne Kramer změnil směr a napsal a zrežíroval film, který mu svou velikostí přerostl přes hlavu, ačkoliv se ho mermomocí snažil ukočírovat. Vybral si látku přistěhovalců, kteří věří v lepší život v USA, ačkoliv se jim to ne vždy podaří. Filmu se nedají upřít kvalitní herci a slušná režie spojená s přesvědčivým vyprávěním, ale Kramer je na podobnou látku moc malý režisér a těch postav je zbytečně moc, zvláště když ne každá má příběh hodný vyprávění. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní celkem 71x, z toho 39x ve scéně s přepadením obchodu. (Dr Lizal)
  • Film byl dokončen již v roce 2007, diváci ho však poprvé mohli vidět až o dva roky později. Ohledně jeho konečné podoby se režisér a producent dlouho přeli. Producent nakonec využil svého práva posledního slova a snímek zkrátil z původních sto čtyřiceti na výsledných sto třináct minut. (sator)
  • Snímek měl premiéru ve věznici San Quentin, kde Johnny Cash také koncertoval. (jurama525)

Reklama

Reklama