Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Zápletka je velice neotřelá a zajímavá! Tudíž stačí jen nasadit tu správně šokující pointu, něco zvláštního...Nepovedlo se! Je to místy zmatené a konec pohřbil veškeré mé nadšení z první poloviny filmu, kdy jsem si lámal hlavu nad tím, jak to všechno asi bude! I když to není zázrak, myslím si, že tolik zlatých maliln si to nezasloužilo! Naopak, nemůžu pochopit, jak někdo mohl přehlídnout o 200% horší Epic movie! Je to prostě mírný podprůměr! ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné. A nikterak zvlášť zmatené. Dvojčata, empatie, stigmata (či spíše odpadávající kusy těl) atd. Jen by mě zajímalo, zda všechny předchozí oběti (tedy nejméně jedna) též odmítly zdokonalovat svou hru na klavír, případně se účastnit soutěže mladých talentů... P. S. Sovy opravdu nejsou, čím se zdají být, tento axiom se opět potvrdil. 2,5 hvězdičky. ()

Reklama

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Základní myšlenka není špatná, ale výsledek dost pokulhává. Scénář je místy děravý, místy dementní, režie nic moc, zvlášť v závěru jsem se dost bavil, protože ty hororový scény mi silně připomínali scary movie. Jen ty zlatý maliny pro Lindsay Lohan moc nechápu, protože jedinný důvod, proč jsem to dokoukal byla právě ona a její výkon mi vůbec špatný nepřišel. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nebudu nikomu brát jeho hodnocení, proto asi trochu vystoupím z davu. Někteří píšete vykrádačka, pak asi nejsem moc znalý, páč mně to jiný film nepřipomnělo. Ale to jako v dobrém. Proto ode mě 4*. Lindsay, ač nikdy asi nebude dobrá herečka, mi přišla úplně v pohodě, u tyče jí to fakt seklo. Pointa nebyla špatná. Líbilo se mi to. I když hned jak našla na té poličce tu cenu bylo mi jasné, kdo vrahem bude... A taky to vyšlo. Ale to jsou podrobnosti. U mě spokojenost. A seru na všechny maliny! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tento film směle zařazuji do kategorie bizarních filmových děl a za pár let se určitě stane kultovním, ačkoliv teď s ním většina pohrdá. Ale on není tak špatný, jak se o něm vykládá, jen je velmi složitý, překombinovaný a rozhodně ne na jedno zhlédnutí. Po technické a vizuální stránce je to dokonalost sama. Amputace ruky a nohy na Lindsay Lohan vypadá velmi realisticky a rovněž hudební doprovod nemá chybu. I samotná Lindsay zde na mě působila mnohem přesvědčivějším dojmem než v jejích jiných filmech, a tak největší úskalí tkví ve scénáři, který diváka mate a od počátku si s ním pohrává a stále mu brnká na nervy otázkou "sneseš ještě tohle?". Prostě příběh záměny dvou identických dvojčat se pohybuje na hranici úplného nesmyslu anebo zajímavého filmového zážitku a jde jen o to, jakou variantu si divák vybere. Jsem pro dát tomuhle filmu šanci. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Lindsay Lohan absolvovala mnoho lekcí tance u tyče, aby se dobře připravila na roli striptérky. (Pethushka)
  • Snímek se umístil na 34. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Reklama

Reklama