Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Recenze (129)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $7,498,716Tržby Celosvetovo $9,669,758Tržby za predaj DVD v USA $27,607,519 //počet predaných kusov 1,458,447║ Príšerný nesúrodý guláš, ktorý chce byť plný prekvapení a zvratov ale ostáva sa len kŕčovito zmietať v zmätenej plochosti. /20%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joel McNeely: 1. Prelude For A Madman - Joel McNeely ,2. Duality ,3. Fairytale Theme ,4. A Daughter Is Dead ,5. End Of Innocence / Aubrey Is Gone ,6. A Mother's Grief ,7. Search For Aubrey ,8. The Bus Stop ,9. Spontaneous Bleed ,10. Going Home ,11. Jennifer's Room ,12. Some People Get Cut ,13. Investigating Stigmata ,14. The Mirror ,15. The Graveyard ,16. I Know Who Killed Me ,17. The House ,18. Dad Dies ,19. Death of Norquist ,20. Prelude / Reunited , ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

S Lindsay Lohan jsem už viděl lepší filmy, třeba i Georia Rule z letošního roku bylo lepší než tohle. Příběh nemá špatnou pointu, ale celkově na mě působí zmateně. Není to sice až tak špatné, ale myslím si, že I know who killed me zapadne mezi průměrné béčkové thrillery, které nikoho neurazí, ale ani nepřekvapí ničím novým....... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tohle by mohl být kult: Lindsay potácející se hodinu a půl o jedné noze a ruce. Ano, I Know Who Killed Me je hrozný film, ale míra úchylnosti je tak vysoká, že pokud máte slabost pro bijáky tak špatné, až jsou dobré, je tohle zaručený tip. Škoda jen, že když už to té holce tak sluší u tyče, že se neodváže trochu víc, zvlášť když bulvár je jejích odhalených fotek plný. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Disneyho andílek kouří, pije, nadává, tančí u tyče v lechtivém prádle, sexuje/je znásilňován... a divák se nudí, otravuje ho všudypřítomná modrá barva a občas, když už je to moc blbé, se uchechtne... ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Vím kdo mě zabil vás může zaujmout, přistoupíte-li však na jeho pravidla. V tom případě vás čeká celkem solidní thriller s menší dávkou nadpřirozena. Příznivci tajemna, Lindsay Lohan či gore efektů jsou vítáni! P.S. Tvůrci jsou nesmírně fascinováni modrou barvou, dominuje téměř v každém záběru. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Upřímně mě nikdy příliš nezajímaly večírkové eskapády Lindsay Lohan, protože co v ní skutečně je, mi pravidelně dokazovala na plátně. Recyklační spletenec I Know Who Killed Me chce být ale za každou cenu zajímavý, přičemž samotný námět nevypadal zle. Absenci originality ale tvůrci nahrazují okoukaným vizuálním stylem, vyšším počtem uřezaných končetin a množstvím krve a během těžko stravitelných 105 minut snaží zaujmout nesmyslně zamotaným dějem. Tohle zvrhlé samoúčelné násilí propletené hloupým scénáristickým konstruktem se urputně snaží přiblížit sérii Saw, ale výsledek je stejně žalostný. Chybí razance, napětí, ruku v ruce s tím jde i atmosféra, nudná režie, nevýrazné herecké výkony Neala McDonougha i Julie Ormond. A bohužel ani ta Lindsay to tentokráte nezachrání!! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt síla! Film chtěl být asi strašně napínavý a dechberoucí, ale nakonec je to tak neskutečně blbý až se tomu musí člověk místy smát. Lindsay Lohan se tváří strašně vážně, ale působí komičtěji než ve svých všech komediích dohromady. Navíc režisér má asi úchylku na modrou, protože je tam furt něco modrýho. Všude se tam povalujou modrý kytky, vrah chodí celej v modrým a samotný záběry někdy končej modře! To bylo fakt nechutný, ten člověk by se měl jít léčit. Od odpadu to zachraňuje jenom fakt, že u toho člověk občas pobaví. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Vím kdo zabil tenhle film. Celej štáb režisérem počínaje a uklízečkou konče. Totálně uhozená ptákovina.0% ()

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 2007 - 8x - Nejhorší film, Nejhorší herečka HR (Lindsay Lohan - 2x), Nejhorší režie (Chris Sivertson), Nejhorší scénář, Nejhorší remake/vykrádačku, Nejhorší horor, Nejhorší herecký pár (Lindsay Lohan a Lindsay Lohan) + 1 Nominace - Nejhorší herečka VR (Julia Ormond)... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Lindsay Lohan, atmosféra, napětí, pointa, závěr -těžko pochopitelný hned od začátku/// Není to tak špatný. Docela drsná atmosféra v ještě drsnějším příběhu o dívce, která zachránila sama sebe. Nedává vám to moc smysl? Nevadí, nebudu více prozrazovat, ať právě nepřijdete o to zajímavé. Kdybych to byl býval věděl já hned od začátku, tak bych alespoň netápal nad tím jak to vlastně je a jak to mám chápat. O to ale bylo potom větší překvapení až mi to celé do cvaklo. Lisdsay jsem viděl po delší době a evidentně se snaží vymanit ze své teen škatulky. To se jí částečně daří, jenže po herecké stránce tu jsou vidět rezervy. Nehledě na to, že když je svlečená, tak se na ni nedá dívat./// Celkem 74%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tento film směle zařazuji do kategorie bizarních filmových děl a za pár let se určitě stane kultovním, ačkoliv teď s ním většina pohrdá. Ale on není tak špatný, jak se o něm vykládá, jen je velmi složitý, překombinovaný a rozhodně ne na jedno zhlédnutí. Po technické a vizuální stránce je to dokonalost sama. Amputace ruky a nohy na Lindsay Lohan vypadá velmi realisticky a rovněž hudební doprovod nemá chybu. I samotná Lindsay zde na mě působila mnohem přesvědčivějším dojmem než v jejích jiných filmech, a tak největší úskalí tkví ve scénáři, který diváka mate a od počátku si s ním pohrává a stále mu brnká na nervy otázkou "sneseš ještě tohle?". Prostě příběh záměny dvou identických dvojčat se pohybuje na hranici úplného nesmyslu anebo zajímavého filmového zážitku a jde jen o to, jakou variantu si divák vybere. Jsem pro dát tomuhle filmu šanci. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mne osobne Lindsay Lohan nevadí, mám ju (aj so všetkými škandálmi) dokonca celkom rád. Za ňu jedna hviezdička. Film: Naivný pokus o horor, na úrovni nemeckých televíznych seriálov. Tuctová odpadová paródia, načisto na smiech. Trapas ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Lohanová hraje v podprůměrný kriminálce aby ukázala že umí hrát. A to neumí, vůbec. Strašná ptákovina která člověka musí prostě rozesmát. Lohanová se kroutí u tyče ale to je vše co umí. Ostatní herci taky nebyly moc dobří, snad kromě McDonougha kterej je sympatickej a aspoň něco hraje. Konec byl strašně směšnej stejně jako vrah kterej se mi zdál že neměl pořádnej motiv. On celej ten příběh je debilní až to bolí. Dávám 2* a to jen za pár světlých chvilek. Ale je to spíše tragedie. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak nízké hodnocení většiny. Lindsay Lohan se konečně ukázala v jiné roli než dosud a šlo jí to myslím mnohem lépe. Chvílemi jsem byla z děje trochu zmatená, ale pokaždé přišlo rozuzlení, takže se mi celkové film líbil velmi. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední film, kde Lindsay vypadala ješte jako člověk. Bohužel film stojí totálně za vyliž prdel a asi to točil nekrofil nebo nevim je to sračka. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Věřím, že naturelu Lindsay Lohan tenhle film svědčil mnohem více, než třeba Můj auťák brouk nebo Mezi námi děvčaty. Já však preferuji její komedie. Největší zápor tohoto thrilleru spočívá v nevyváženosti udržování nápětí, nedokáže diváka strhnout, aby lapal napětím po dechu. Když už to začíná být zajímavé, tak se zápletka jako by zastaví, probleskne taneček ze striptýzového baru nebo nechutná vzpomínka na mučení. A Lindsay Lohan v poloze na koníčka bez ruky a bez nohy je asi opravdu jen pro fajnšmekry :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celulitidová Lindsay, nebo vymetačka mejdanů jak chcete a její neslavný vstup do hororového žánru. Příběh o dvojčatech a maniakovi jenž rád uřezává ruky a nohy mladým dívkám mě zrovna moc nenadchl. Teenagerskou hvězdičku Lindsay Lohan moc v oblibě nemám a přestože se jí několik filmů povedlo si myslím, že by měla raději zůstat v dnešní době už jen u toho chlastu. Děj filmu se neskutečně vlekl, atmosféra stagnovala na nezajímavých pasážích a amaterských tricích, jenž mu měli dopomoci k navození jakého si mysteriozního puncu. Místo toho zde byla k vidění jen fušeřina a gumové prstíky jenž si v klidu připnete sponovací jehlou. Ani se moc nedivím, že film dostal pořádný počet ocenění Zlatých Malin (celkově osm) což je asi rekord. Z kdysi populární herečky se postupem času stává troska, která by měla zůstat raději u toho tančení kolem tyče. To jí docela šlo a celkem jí to i sedlo. I kvůli tomu tenhle film neodsunu do odpadních vod, ale nějaký ten bodík mu přece jen dám. ()

Reklama

Reklama