Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Maya (Rosario Dawson) je znásilněna a snaží se vymanit z následné deprese. V jednom tanečním klubu poprosí o pomoc sociopata jménem Adrian (Marcus Patrick), aby jí pomohl najít muže, který ji znásilnil. Pomsta jí však nevrátí její důstojnost. (Terva)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

cab 

všechny recenze uživatele

Vengeance v te nejsilenejsi a nejspravedlnejsi mozne podobe, kterou jsem kdy videl a po druhe bych se dobrovolne na tento disturbing film nepodival. 70% ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Snaží se to být hluboké, ale vlastně je to dost povrchní a směšné. Ten film vlastně stojí za to jen kvůli tomu, že se už asi nikdy nestane vidět Rosario Dawson, jak znásilňuje kluka vibrátorem do řitě. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Rosario Dawson je nepřekvapivě k zulíbání, ale zbytek působí dosti fádně. Škoda, že si na svoji první hlavní roli nevybrala tahle snědá kráska lepší látku. Rozpačitý nezávislý snímek, kterak se sličná Maya seznámí s jistým Jaredem, který se zprvu zdá být sympatickým společníkem, ale zároveň ne zrovna rozumí slovíčkům typu „Dost!!“. Brutální znásilnění jí dostane až na samé dno, zbavit se nepříjemných myšlenek ji paradoxně pomůže opětovné setkání s člověkem, který jí převrátil život. Pomsta bude.. bolestivá!! Když divák udělá pár kompromisů, tak se na slabých 60% dostaneme!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Naproswto nezajímavý film naprosto o ničem. Dawson je znásilněna a chce pomstu, ale nečekejte nic ve stylu I spit on your grave či jiný rape & revenge film tohle je psychologické drama kde se ze 100 minut takových dobrých 80 nic neděje. Jen kecá o tom jaký má hlavní hrdinka teď za problémy, furt chodí za svým kamarádem pro rady a celkově je to prostě až moc nudný. No a konec tomu nasadil korunu (spoiler) prakticky se nic nevyřešilo, hlavní hrdinka je furt totálně v hajzlu a chlapa co já znásilnil teď znásilnil ten její kamarád(konec spoileru) prostě kopec srajd. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama