Reklama

Reklama

Hellboy Animated: Blood and Iron

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor Broom se v roce 1939 utkal s upírkou Elizabeth Ondrushko, maďarskou krvavou hraběnkou a vyšší kněžkou kultu Hekaté. Ani kůl v hrudi jí ovšem nadobro nezastavil. Nyní má profesor po ruce Hellboye, Liz i Abea, pro které se obyčejná akce “prozkoumat strašidelný dům“ mění na boj o holý život. Nestojí proti nim totiž jen samotná upírka, přivolaná zpět na tento svět dvěma čarodějkami, ale i další krvelačná stvoření noci. Tohle bude zatraceně dlouhá noc... (Yojimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Toto je to práve orechové. Už predošlý diel priniesol vydarené postavy a slušnú animáciu, no tu sa okrem toho dostavil aj lepší príbeh a lepšia hudba. Hellboy tento krát pátra v zaujímavejších priestoroch, s ktorých sa podarilo vyťažiť slušnú temnú-gotickú atmosféru. Rozhodne lepšie a zaujímavejšie ako prvý diel. 85% - 4* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No sláva, tak mám za sebou zatím snad všechno, co se Hellboye týče. Já spokojený s tímto završením určitě nebyl, takže tomu zřejmě trochu shodím hodnocení. Já se bohužel nespokojím s drobky, které nám pánové Victor Cook a Tad Stones nabídli. Přece jenom jsem očekával pořádný souboj pekelného bijce a upíří hraběnky, ale těch opravdu slušných akčních (bojových) scén tu bylo žalostně málo. Místy jsem se neskutečně nudil a to nebudu vypisovat nelogických momentů, kterých jsem si všimnul. Je zajímavé, že Vlkodlak se do Hellboye zakousnout nedokáže, ale had ano a ještě mu tam zanechá krvavé šrámy. Jako chápu, že je tohle určené hlavně pro děcka, ale jak vidno zabralo to i na dospělé… ()

Reklama

hell_boy 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu není Blood and Iron postavený pouze na na hlavní postavě Hellboye, který tady dostává stejně prostoro jako jeho parťáci Abe a Liz. Sice jste tak ochuzeni o Hellboyův suchý humor (i když nějaká ta hláška se tu objeví), ale přesto mi tento díl přišel minimálně stejně zábavný jako předchozí. Proto nemůžu jinak. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Líbily se mi na tom dvě věci. Že kreslené postavičky dabovali herci z hraných filmů, a že se tam nakonec objevily mýtické bytosti. Jinak to byla taková průměrná pohádka na jedno shlédnutí, která je sice příjemná na pohled a nenudí, ale posléze z ní příliš vzpomínek nezůstane. Na Del Tora to nemá ani omylem. 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Filmy od Del Tora jsou geniální a zřejmě jedny z nejlepších předělávek komiksu. teda aspon pro mě, na animovanou verzi jsem se upřímě moc netěšil a já věděl proč. tenhle animák se snaží být děsně cool a co možná dost temnej stejně jako Watchmen animovaná verze. Ale totálně mu to ujíždí, animace je sice pěkná a dabing je povedenej už jen díky tomu že tu dabují stejní herci co ve filmu, ale celkově je to takový uspěchaný a bez jakkýkoliv emocí a celkově je to spíše nudné. Slabota. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Čtveřice, která si ve filmech série Hellboy zahrála hlavní postavy, Ron Perlman, Doug Jones, Salma Blair a John Hurt, zde nadabovala své postavy. (Innuendo1987)

Reklama

Reklama