Reklama

Reklama

ČAUVES, ICH BIN BRUNO, HOLUB MÍRU! Nerad mluvím sám o sobě und stejně už asi všichni znáte, že ich bin největší rakouská gay celebrita od Arnolda Schwarzeneggera. Also, aspoň pár slov: Narodil jsem v Klagenfurt v Rakousku na počátku 80. let. Teď je mi 19 let. Ich bin Kozoh a umím nekakat šest dní po sobě – osm když jsem zamilován. Also dokážu hladce vstupovat do vody, obdržet masáž a vyprázdnit žaludek jakýmkoliv koncem. Nemusíte věřit, ale Bruno nikdy nebyl profi model. Toužím po životě, jaký mají všichni normální Rakušani: Postavit dům, pod ním sklep a v něm vychovat rodinu. Bruno vždy byl super cool und trendy. Ich bin první Rakušan s bulimií - v roku 1987, tři léta před Dianou. Když skončil školu, ich chtěl být tanečník und dostal roli ve videu "Rhythm is a Dancer" von Snap, ale den před natáčením dostal infekci z psích bobků - nepříjemná historie. Potom já dělal v nejvíc cool klubu ve Vídni - "Klub Apartheid". Půl rok na záchodcích, und pak povýšen na vyhazovače. Zde velmi vybraná klientela - jenom 0,2% lidí vpuštěno dovnitř. Zde já jedinkrát v životě zamilován - na sedm minut do Milli z "Milli und Vanilli" (na záchodcích). Zde si mě povšimli producenti největší kabel módní show "FunkyZeit" a já stal moderátorem. Und dann show slavil velký úspěch! Nyní FunkyZeit sledován skoro 7% gay bělochů mezi 17 a 23 let z celého Šlesvicko-Holštýnsko v Tyrolu. Also řeším mezinárodní konflikty (Blízký Východ: Židi versus Humus) und zaujímám velmi dobrou pozici na www.GayMehoSrdce.cz. No co, normálka. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

LexMurphy

LexMurphy (hodnocení, recenze)

Kedysi dávno sa mi tento film moc nepáčil, pretože sa mi zdal slabší, čo sa týka humoru, oproti Boratovi. Ale každým pozretím som si ho viac a viac obľúbil a zdá sa mi lepší a lepší. Možno je to aj tým, že časom naša spoločnosť s jej politickou, rasovou, náboženskou a genderovou korektnosťou viac degeneruje a preto je tento silne nekorekný film stále aktuálnejší. Vďaka ti zaň, Sacha!

Uživatel LexMurphy smazal svůj příspěvek.

orbman

orbman (hodnocení, recenze)

Asi tak 2-3x jsem v průběhu sledování také myslel, že to asi do konce nedám. Je to sice kravina, chvílema dost nechutná, ale párkrát jsem se opravdu náramně pobavil. Celkový dojem z filmu spíše lehce negativní (Borat mne oslovil více), ale v principu jsem rád a považuji za velmi důležité, že takové filmy vůbec existují!!!

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

co je na Brunovi tak nechutný že nejde dokoukat ? kdyby nudný tak to chápu, ale pokud to někomu přijde nechutný spíš to odráží jeho vnímání dnešní společnosti (nic ve zlém) mě osobně přišel Bruno tak trochu trhle roztomilej :-)

 (hodnocení, recenze)

Ale odpad taky ne! Jelikož je to nějakým záhadným a zvráceným způsobem zárověň zábavné !

packa

packa (hodnocení, recenze)

zupanic: Ale máš, nestyď se dát těch pět hvězdiček ;-)

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

packa: :D ale nie..nemozem povedat, ze by sa mi to pacilo...zatial nemam nazor asi:D

packa

packa (hodnocení, recenze)

zupanic: Takže líbilo, no bezva, vítej v klubu. Akorát Tě opravím, vzhledem k tématu se nejednalo o pí*ovinu, ale o pr*el ;-)

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

packa: neviem ci to myslis akoze ako sa mi to pacilo, alebo ako koho to zaujima:D kazdopadne je to pi*ovina ale dobra:D

 (hodnocení, recenze)

zupanic: já to taky sjel až na potřetí! ono to napoprvé ani nejde dokoukat.

packa: to pi*čovina jsem myslel jako for, ale je fakt že na ten ,,oxfordský" humor asi nemám IQ :D jak řekl Rimer: ,, Je mi 18 i když mé IQ je menší! "

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

fbiman: tak uz som to zacala dva krat pozerat, mozno na treti krat to pojde:D

packa

packa (hodnocení, recenze)

fbiman: Jaká pí*ovina? Brüno je artová záležitost. Ale chápu že oxfordský humor každého nebere... ;-)

 (hodnocení, recenze)

zupanic: Stejnak se na to dodíváš! A pak si řekneš: ,,To byla, ale pí*ovina!" Stejně jako já:D

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

packa: tak ja mam zaludok na hocico..ale na tohto nechutaka asi nie:D

 (hodnocení, recenze)

to je naprostý hnus...ale já z toho nemůžu! jak kouří toho ducha - z toho brečím smíchy!

Srbic

Srbic (hodnocení, recenze)

pro mě osobně jasných 5 hvězd, protože kdykoliv si to pustím, tak se směju od začátku do konce. v kině jsem z toho jednoduše nemohl. vůbec nemůžu srovnávat s boratem a chápu, že homofóbní část není na takový humor připravena.

tweety

tweety (hodnocení, recenze)

Docela hodne odvazny film az bych rekl misty "uchylny", ale v ramci mezi. Kazdopadne stoji za shlednuti, misty se clovek silene smeje a misty trosku o nicem. Rozhodne ale pisnicka na konci proste nema chybu, ta je dokonala.

spider163

spider163 (hodnocení, recenze)

proste dalsia atrapa ako predosly film borat.. ubohe,nudne a v ponektorych miestach az odporne... proste hruzaaaaaaa

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Cohenov štýl humoru je proste unikátny a momentálne nemá vo svete obdobu. Držím mu palce aj do ďalších projektov. Srandy nikdy nie je dosť. A prosím vás: odhoďte tú antigayovskú zakomplexovanosť :) PS: som hetero :D

Denver

Denver (hodnocení, recenze)

Tak pak jim asi chybí troška nadhledu :-) Křesťani se taky cejtí uražený, když vidí Monty Pythonův život Briana a ten film si ve skutečnosti dělá srandu z lidský blbosti :-)

TheGrayOne

TheGrayOne (hodnocení, recenze)

Neříkám, že by měli... Ale je to tak... Stejně jako se Kazachům nelíbilo to co předváděl Borat. Koneckonců... většině lidí se nelíbí, když si z nich někdo dělá srandu:)

Denver

Denver (hodnocení, recenze)

A proč by se gayové měli cítit pohoršeně nebo uraženě? Spíš bych řekl, že záleží na vkusu a smyslu pro humor než na orientaci.

TheGrayOne

TheGrayOne (hodnocení, recenze)

Už to o něm něco vypovídá a další věc je, že to nejspíš ani nepochopil.... Protože gayové jsou ti poslední, kterým by se ten film měl líbit.:)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Forsberg11: Zase nemusíš Naganovi takhle nadávat jenom proto, že se mu film nelíbil!!!

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Jim Carrey je drzý Francouz

Jim Carrey je drzý Francouz

20.07.2010

Tak tahle spolupráce vypadá slibně. Dlouho připravovanou komedii Pierre Pierre s Jimem Carreym měl původně režírovat sám velký uctívaný Jason Reitman. I na něj však byl scénář zřejmě příliš hardcore,… (více)

Brüno chce vyhrát Eurovizi

Brüno chce vyhrát Eurovizi

06.08.2009

Písničková soutěž Eurovize je sama osobě nevýslovná komedie – a teď si ji navíc vezme na mušku Sacha Baron Cohen, který momentálně řádí v kinech jako rakouský teplouš Brüno. Scénárista Borata Dan… (více)

Festival nad řekou se blíží

Festival nad řekou se blíží

17.07.2009

Zhruba před měsícem vás Terry Gilliam touto originální upoutávkou pozval na filmový Festival nad řekou. Terry se do Písku dostaví osobně. Festival začíná 31. 7. a potrvá až do 9. 8. 2009. Na co se… (více)

Reklama

Reklama