Reklama

Reklama

ČAUVES, ICH BIN BRUNO, HOLUB MÍRU! Nerad mluvím sám o sobě und stejně už asi všichni znáte, že ich bin největší rakouská gay celebrita od Arnolda Schwarzeneggera. Also, aspoň pár slov: Narodil jsem v Klagenfurt v Rakousku na počátku 80. let. Teď je mi 19 let. Ich bin Kozoh a umím nekakat šest dní po sobě – osm když jsem zamilován. Also dokážu hladce vstupovat do vody, obdržet masáž a vyprázdnit žaludek jakýmkoliv koncem. Nemusíte věřit, ale Bruno nikdy nebyl profi model. Toužím po životě, jaký mají všichni normální Rakušani: Postavit dům, pod ním sklep a v něm vychovat rodinu. Bruno vždy byl super cool und trendy. Ich bin první Rakušan s bulimií - v roku 1987, tři léta před Dianou. Když skončil školu, ich chtěl být tanečník und dostal roli ve videu "Rhythm is a Dancer" von Snap, ale den před natáčením dostal infekci z psích bobků - nepříjemná historie. Potom já dělal v nejvíc cool klubu ve Vídni - "Klub Apartheid". Půl rok na záchodcích, und pak povýšen na vyhazovače. Zde velmi vybraná klientela - jenom 0,2% lidí vpuštěno dovnitř. Zde já jedinkrát v životě zamilován - na sedm minut do Milli z "Milli und Vanilli" (na záchodcích). Zde si mě povšimli producenti největší kabel módní show "FunkyZeit" a já stal moderátorem. Und dann show slavil velký úspěch! Nyní FunkyZeit sledován skoro 7% gay bělochů mezi 17 a 23 let z celého Šlesvicko-Holštýnsko v Tyrolu. Also řeším mezinárodní konflikty (Blízký Východ: Židi versus Humus) und zaujímám velmi dobrou pozici na www.GayMehoSrdce.cz. No co, normálka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 174)

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha kdo dovolil tomu úchylovi se dostat do televize??? Jedním slovem: nechutnost... ( a to se mi Borat líbil) ()

Prochy84

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně dočkal. První film, který podle mého názoru snad ani nejde hodnotit, ale jen okomentovat. Konfrontace a bizarnost, závody v tom, kam až se dá zajít zřejmě Sacha Cohen ovládne na další léta dopředu. Viz nejnovější Diktátor. I v podivném Brünovi si podává aktuální otázky nekompromisně, což je jedině dobře. Způsob jakým to dělá, je místy natolik surový, že si nelze o tom filmu nic nemyslet. Návštěva v černošské talkshow byla ukázkou Cohenovy geniality, stejně jako usmiřující song na palestinsko-izrealském meetingu. A návštěva Al-Aqsa byl kalibr největší možné ráže. Jenže ten obal kolem jinak precizní provokatérské práce je prostě divnej nejen proto, že je přegayováno. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Cohen tentkorát v úlohe rakúskeho homosexuála nezostáva nič dlžný svojej povesti a do postavy sa doslova vžije. Priznám sa, že to bolo trošku menej vtipné ako Borat, ale niektoré vtipy a scény boli geniálne. Cohen je talentovaný herec a skvelý komik a čaká ho určite svetlá budúcnosť... 60% ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Pre niekoho tazko stravitelny subor tych najnechutnejsich vtipov, ci uz ciernej alebo sexualnej povahy. Ked nie ste nejaky zapeklity odporca homosexualov, a pohlad na muzske penisy vam nerobi zle, a zaroven sa viete pobavit na fekalnom humore, tak ste na dobrej adrese. ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

Sacha Cohen ako gay celebrita? Môže byť, ale nemôžem si pomôcť mňa to nijak nechytilo. Je tu síce pár dobrých záberov, ale to bolo pre mňa asi všetko a prišlo mi to trošku trápne. Keď si zoberiem Cohena z iných filmov ako je napr. Ali G, Borat a Diktátor, tak to je sto a jedno, kde bol Sacha fakt super. Bruna proste nemusím a jednu hviezdu mu nedám pretože to si zas nezaslúži a nechcem ublížiť hodnoteniu. ()

Odpocivadlo 

všechny recenze uživatele

Myslim že to nema ani na BORATA a nového DIKTATORA to tiež neprekonalo. Dej nebol vtipný od začiatku do konca ako to bolo v boratovy ale tak vtipné scénky boli fakt vtipné a nebolo ich vôbec málo. 60% ()

wallax 

všechny recenze uživatele

Ak tie zábery v ktorých hrajú neherci sú natočené bez ich vedomia, že sa točí normálny film a nie dokument sú reálne, tak potom amen tma a sodoma gomora Cecilko...je až neuveriteľné čo ľudia za peniaze dokážu... Inak pekný dokument :) a dobré pokračovanie Borata ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně mnohem lepší než Diktátor. Možná proto, že se zde více hraje na skrytou kameru než na pokus vytvořit film v pravém slova smyslu. Sacha Baron Cohen dělá přesně to, co od něj divák čeká - šokuje. Většina vtípků je dosti na hraně, ale vzhledem ke koncepci celého snímku je to prostě nutnost. Největším překvapením pro mě byla samozřejmě píseň na konci a doteď nechápu, jak se tam všichni ti umělci dostali. Ve finále se tedy jedná o celkem povedené dílo, které nijak nevybočuje z kolejí Cohenovských postav. ()

BobArmstong 

všechny recenze uživatele

Som uletenejší ako Ali G ale menej zábavný ako Borat. Kto som? Predsa Bruno! Známy komik Sacha Baron Cohen previedol ďalšiou svoju postavu, ktorá opäť promovala v Da Ali G Show, na filmové plátno. Zvolil pritom rovnakú šablónu ako pri vele-úspešnom Boratovi. Tentokrát to však až tak nevyšlo. Sachovi síce musíme prirátať body minimálne za tú odvahu Bruna a mnoho jeho scénok s nič netušiacimi či už hviezdami alebo bežnými osobami natočiť (Najmä scéna s inštruktorom). Humorom sa však tentokrát trocha šetrilo. Nie, že by sa tvorcovia nesnažili sršiť každú chvílu novým vtipom. Problém je v tom, že sa snažia až moc a niekedy tým idú sami proti sebe (Bruno snažiaci sa preraziť s A-List Celebrities with Bruno Max Out). Mám však rád Cohena a okrem toho, že ma zabavil (Aj keď nie až tak moc ako som očakával), tak ma aj naučil ako sa obrániť proti mužovi, ktorý na mňa útočí s čiernym vibrátorom. ()

PTomA 

všechny recenze uživatele

Zase si uděláme srandu z Američanů, jaký to jsou idioti. I přesto slovíčko "zase" jsem se nepřestal ani chvilku smát. 7.5/10 ()

Renswo 

všechny recenze uživatele

Bruno: Ak Larry Charles sa snažil o niečo podobne ako u Borata tak tu to zlyhalo. V Boratovi boli vulgárne scény a aj keď boli odporne uchylne tak zostávali vtipne. Bruno mi prišiel veľmi cez limit . A aj bez vulgarizmov má tento film strašne malo skutočne vtipných prípadov. Podarilo sa mi zasmiať 3-4x ale to skôr s prinútenia ako spontánneho výbuchu smiechu. Kde u Borata som mal pocit že scény boli spontalne a reakcia ľudí taktiež , tak u Brunovi som ten pocit nemal ani raz , snáď možno z jednej scény s Kozatou Prostitútkou. Cohen je super komik , bavil má Borat a Grimsby ale Bruno mi prišiel strašne cez limit a ako náhradu za to si kľudne ľudia môžu pozrieť pár upútavok z Gay porna a o nič neprídu . ()

Peťko 

všechny recenze uživatele

Brüno pokračuje tam, kde sa Borat zastavil. Záchodový humor hrubšieho kalibru tu snáď ešte nebol. Je však trochu zvláštne, že to už nejak nefunguje. V prvej polovici filmu je hluchých miest povážlivo dosť a človek sa síce baví, ale v porovnaní s očakávaným ohňostrojom je to slabé. Ústredným motívom filmu je, dnes moderný, kutl takzvaných 15 minutových celebrít, ktoré bez reálnych schopností a talentu v neskutočne krátkej dobe dosahujú nevídanej popularity. Vzťah spoločnosti k homosexualite, adopčná turistika, terorizmus, svet módy a ďalšie aspekty moderného života sa tu nejak zvláštne zaplietli do vydarenej komédie. Film je však ťažké jednoznačne doporučiť každému, je tu pár momentov, ktoré slabšie povahy nemusia v zdraví ustáť. ()

Insomniac 

všechny recenze uživatele

Oproti napr. Boratovi mi to prišlo nejaké silené, ale keď to človek berie ako vtip (inak sa ani nedá), tak taká bláznivá pohoda:)) Pieseň na konci ma milo prekvapila:) ()

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Jim Carrey je drzý Francouz

Jim Carrey je drzý Francouz

20.07.2010

Tak tahle spolupráce vypadá slibně. Dlouho připravovanou komedii Pierre Pierre s Jimem Carreym měl původně režírovat sám velký uctívaný Jason Reitman. I na něj však byl scénář zřejmě příliš hardcore,… (více)

Brüno chce vyhrát Eurovizi

Brüno chce vyhrát Eurovizi

06.08.2009

Písničková soutěž Eurovize je sama osobě nevýslovná komedie – a teď si ji navíc vezme na mušku Sacha Baron Cohen, který momentálně řádí v kinech jako rakouský teplouš Brüno. Scénárista Borata Dan… (více)

Festival nad řekou se blíží

Festival nad řekou se blíží

17.07.2009

Zhruba před měsícem vás Terry Gilliam touto originální upoutávkou pozval na filmový Festival nad řekou. Terry se do Písku dostaví osobně. Festival začíná 31. 7. a potrvá až do 9. 8. 2009. Na co se… (více)

Reklama

Reklama