Reklama

Reklama

ČAUVES, ICH BIN BRUNO, HOLUB MÍRU! Nerad mluvím sám o sobě und stejně už asi všichni znáte, že ich bin největší rakouská gay celebrita od Arnolda Schwarzeneggera. Also, aspoň pár slov: Narodil jsem v Klagenfurt v Rakousku na počátku 80. let. Teď je mi 19 let. Ich bin Kozoh a umím nekakat šest dní po sobě – osm když jsem zamilován. Also dokážu hladce vstupovat do vody, obdržet masáž a vyprázdnit žaludek jakýmkoliv koncem. Nemusíte věřit, ale Bruno nikdy nebyl profi model. Toužím po životě, jaký mají všichni normální Rakušani: Postavit dům, pod ním sklep a v něm vychovat rodinu. Bruno vždy byl super cool und trendy. Ich bin první Rakušan s bulimií - v roku 1987, tři léta před Dianou. Když skončil školu, ich chtěl být tanečník und dostal roli ve videu "Rhythm is a Dancer" von Snap, ale den před natáčením dostal infekci z psích bobků - nepříjemná historie. Potom já dělal v nejvíc cool klubu ve Vídni - "Klub Apartheid". Půl rok na záchodcích, und pak povýšen na vyhazovače. Zde velmi vybraná klientela - jenom 0,2% lidí vpuštěno dovnitř. Zde já jedinkrát v životě zamilován - na sedm minut do Milli z "Milli und Vanilli" (na záchodcích). Zde si mě povšimli producenti největší kabel módní show "FunkyZeit" a já stal moderátorem. Und dann show slavil velký úspěch! Nyní FunkyZeit sledován skoro 7% gay bělochů mezi 17 a 23 let z celého Šlesvicko-Holštýnsko v Tyrolu. Also řeším mezinárodní konflikty (Blízký Východ: Židi versus Humus) und zaujímám velmi dobrou pozici na www.GayMehoSrdce.cz. No co, normálka. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (28)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 42 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Severoamerické tržby dosáhly 60,1 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 138,8 mil. (NIRO)
  • Sacha Baron Cohen (Bruno) se se štábem dostali pomocí falešných průkazů na módní přehlídku v Miláně. Tam se mu podařilo dostat na pódium, dokud někdo nevypl světla a nevyvedl jej ven. (HellFire)
  • Zahajovací víkend v USA vytvořil s tržbami 30,6 milionu amerických dolarů rekord pro film, jehož hlavní postava je gay. (HellFire)
  • Bruno (Sacha Baron Cohen) se dostal nepozorovaně na vojenskou akademii ve Fort McClellan v Annistonu. Prozradil ho až jeden z kadetů, který jej poznal z filmu Borat (2006). (HellFire)
  • V říjnu roku 2006 prohlásil web defamer.com, že se film bude jmenovat „Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt“ (což se dá přeložit jako „Bruno: Nádherné zážitky na cestě Amerikou za účelem znepříjemnění života heterosexuálních mužů v přítomnosti homosexuálního cizince v síťovaném tričku“). Toho se chytlo mnoho stránek a imdb.com jej označila za oficiální název filmu. (HellFire)
  • Studio od začátku vědělo, že se film nevyhne žalobám. Rovnou tedy odhadovanou částku na spory zahrnulo do rozpočtu. (johhny007)
  • Studio předpokládalo zisk okolo 130 milionů amerických dolarů jen ve Spojených státech. Tuto sumu však nakonec snímek získal v celosvětových tržbách. (johhny007)
  • Televizní show Richarda Beye neexistuje a byla připravena speciálně pro tento film. Diváci sice pravdu neznali, ale sám Richard Bey (ve skutečnosti známý moderátor) od začátku všechno věděl a moderoval podle scénáře. (m4xp4yn3)
  • Původně dostal film rating přístupnosti NC-17, tedy nejvyšší možný vůbec. Musel být přestříhán, aby dostal rating R. (ČSFD)
  • Přestože v podobě celovečerního filmu se Bruno (Sacha Baron Cohen) představuje jako poslední, jde o nejstarší Cohenovo slavné alter-ego. (ČSFD)
  • Bruno ako módny doplnok používa černošské dieťatko. Cohen tým zosmiešňuje Madonnu, konkrétne urýchlenú adopciu malawskej siroty Davida Bandyho a dievčatka Mercy, ktorú tamojší súd Madonne umožnil adoptovať vďaka výnimke z platného zákona. (Greenpeacak)
  • Sacha Baron Cohen (Bruno) si vo filme vystrelil z mierového aktivistu Ajmana Abú Ajtu, ktorého znázornil ako teroristu. Palestínčanovi sa odvtedy skutoční teroristi vyhrážajú smrťou, a preto si pýtal odškodné 77 miliónov eur za ublíženie na cti. (Greenpeacak)

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Jim Carrey je drzý Francouz

Jim Carrey je drzý Francouz

20.07.2010

Tak tahle spolupráce vypadá slibně. Dlouho připravovanou komedii Pierre Pierre s Jimem Carreym měl původně režírovat sám velký uctívaný Jason Reitman. I na něj však byl scénář zřejmě příliš hardcore,… (více)

Brüno chce vyhrát Eurovizi

Brüno chce vyhrát Eurovizi

06.08.2009

Písničková soutěž Eurovize je sama osobě nevýslovná komedie – a teď si ji navíc vezme na mušku Sacha Baron Cohen, který momentálně řádí v kinech jako rakouský teplouš Brüno. Scénárista Borata Dan… (více)

Festival nad řekou se blíží

Festival nad řekou se blíží

17.07.2009

Zhruba před měsícem vás Terry Gilliam touto originální upoutávkou pozval na filmový Festival nad řekou. Terry se do Písku dostaví osobně. Festival začíná 31. 7. a potrvá až do 9. 8. 2009. Na co se… (více)

Reklama

Reklama