Reklama

Reklama

International

  • USA The International (více)
Trailer 1

Agent interpolu Louise Salinger a zástupkyně státního návladního Eleanor Whitmanová bojují proti chobotnici v podobě mocné světové banky IBBC, jejíž chapadla sahají do policie, politiky, soudnictví i všech možných světových válečných konfliktů. Každý, kdo se proti bance postaví, buď zmizí, nebo zemře. Svědky, kteří by zastavili chystaný obří obchod se zbraněmi, vyšetřovatelé ztratí ihned, jak je najdou. Pátrání po podezřelých finančních tocích je zavede do Berlína, Istanbulu a Milána. Salinger zjistí, že si banka najala minimálně dvakrát za sebou stejného vraha, aby ji zbavil nepohodlných lidí. Vyšetřovatelé jsou nájemnému vrahovi na stopě, ten se tak pro svého zaměstnavatele stává nebezpečný a je nutné se ho okamžitě zbavit. Urputné vyšetřování se postupně mění v boj o holý život. (TV Nova)

(více)

Recenze (443)

J!b 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá oddychovka na večer. Zlá banka a proti jediný čestný voják v poli, jedna velmi slušná přestřelka, jedna zcela zbytečná nebo minimálně dost nevyužitá Naomi Watts, výborná hudba, áčkové lokace. Ale jinak nic, co by už tu nebylo. Ale je fakt, že scéna z plakátku se fuckt nekoná... ()

R-2 

všechny recenze uživatele

Průměr, průměr, průměr.... A to je největší škoda, protože zápletka je více než lákavá a Clive Owen zahrát umí, bohužel tady to celé dopadá tak nějak prázdně. ()

Agent008 

všechny recenze uživatele

Dle mého se dá říct jediné - ''Bournerovka'' ale lepší. Pod tóny nezvyklé hudby a neustále akce, navíc s pohlednou tváří Naomi Watts se dalo lehce zapomenout na okolní svět. A jak už řekl POMO - architektonicky zajímavé stavby byly pro mě jako architektonického maniaka lahůdkou. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Mám rád konspirační thrillery a tento je jednoznačně z těch hodně povedených. Až mrazivě pravdivé a reálné, i když se pár much ujetých najde, ale tak je to skoro vždy. Žádné ujeté kšefty s nesmyslama, ale podle mě může jít klidně o inspiraci něčím co se stalo. Běžný člověk je proti takovým věcem naprosto bezmocný. Nicméně nenudné podání, je třeba pozorněji sledovat, což je dobře, a konec taky zrovna není happy, spíš reálný. Clive Owen moc pěkná práce, Naomi furt kusanec :) ()

karel63 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy tohoto druhu. Herci odvedli výbornou práci. Mělo to nit. Akce v muzeu - klobouk dolů. Pokračování by nebylo od věci. ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a znovu nuda. Celý film jsme už někde viděli a zápletka je naprosto klišoidní. Jediné co možná stojí za zmínku této šedi je přestřelka v muzeu, která má vtipný moment s voláním z temné strany. Zbytek je totální pruda, která nezaujme a nepotěší. ()

ohinek 

všechny recenze uživatele

Tady se film nejspíš nejdřív obsadil, potom naplánovala ta přestřelka a pár špionážních a detektivních vychytávek a až nakonec se to poslepovalo nějakým scénářem s koncem se vší pravděpodobností nastaveným "až dojdou peníze". Dokud se film soustředí na první dvě položky, není relativně žádný problém. Jenže pak je to už celé třeba uvést do kontextu a...průšvih. Bankéři ovládají svět...konspirační teorie o Kennedym a WTC jsou při nejlepším stejně uvěřitelné. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudně natočený thriller. Dokonce i skvělý Clive Owen tady stál úplně za hovno a dle výrazu v jeho tváři (který se po celou dobu filmu neměnil), lze předpokládat, že už předem věděl, v jaké ubohosti hraje. ()

Andrej22 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem i vzhledem k tomu že sem o něm nikdy neslyšel čekal málo a ani tak mě film nenadchl. Pár skvělích momentů prostě film zachránit nemůže. Naprosto nepochopitelný závěr ještě podtrhl že by na se tom mělo ještě zapracovat 35%. ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Docela strhující, konspirační děj ze zákulisí světového obchodu se zbraněmi. Navíc v atraktivních zeměpisných exteriérech. Ubral bych ale stopáž té pompézní/lehce béčkové akce v Guggenheimově muzeu, bez ní by se film zcela jistě obešel. Clive Owen dokonalý, Naomi ditto. I nakonec Armin Mueller-Stahl (z bývalé DDR), který jaksi vždycky tradičně hrál komunisty a záporáky. ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Skôr by si to zaslúžilo tri, lebo som to videl už tak dekádu dozadu a nič to vo mne nezanechalo, v podstate až posledná minúta mi pripomenula, že som to videl (asi som v kine dosť pil), no dobre sa na to pozeralo, nič ma dáko nesralo, žiadna otravná postava, či scénka, nevlieklo sa to, jednoducho dobré tempo, dobrý herci, dobré lokality, príbeh, ktorý sa dá recyklovať milión krát. Paráda, slušných 3.56*, takže 4*. ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Podařený výpravný thriller, který mě bavil i hereckými výkony, lehce zklamán jsem byl snad jen mou oblíbenou Naomi Watts, které jsem roli zarputilé agentky moc nevěřil. ()

Pompeius 

všechny recenze uživatele

Sračka, sračka, sračka, spiknutí, húú, spiknutí, mocní piklí, aby byli ještě mocnější, bla, bla, bla, kecy, kecy, kecy. Mám pocit, že předchozími slovy jsem rekonstruoval scénář. ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný politický thriller nejenže nabízí mnoho témat k zamyšlení, především je však velmi aktuální a stále více aktuální. Je potřeba, abychom konečně pochopili, že svět řídí lidé, pro něž je celý národní rozpočet České republiky jenom malý prd ve větru. Money, money, money must be funny in the rich man's world...... ()

dogzila 

všechny recenze uživatele

Resumé zlo je najlepší biznis a nezastaví ho ani C.O. Film bez zbytočných nahánačiek a nerealistických náhod potešil. Taliansky gentlemani si všetko riešia aj tak elegantnejšie ako ich kolegovia v USA. Do snímku nezapadala len nevinná a spanilá N.W. inak vie atmosféra osloviť. Nevhodné pre násťročných osloví skôr realistov. ()

Související novinky

Tom Hardy vyměnil Tarzana za Splinter Cell

Tom Hardy vyměnil Tarzana za Splinter Cell

16.11.2012

Ještě minulý týden jsme o Hardym psali jako o jednom z kandidátů na roli jódlujícího pána džungle v novém filmu potterovského Davida Yatese. Už to není pravda, roli nakonec dostal urostlý Viking z… (více)

Reklama

Reklama