Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prem, který si žije bohatý a zajištěný život v Bombaji, se jednoho dne rozhodne uplatnit své charismatické schopnosti k něčemu užitečnému a začne pomáhat ostatním mužům okouzlit jejich potenciální nevěsty. Jeho popularita z něj udělá “guru lásky”, vyhledávaného mnohými muži včetně Bhashkara D. Chaudryho, raněného citem lásky k jeho šéfové, modelce a dědičce Priye Jaisingh. Prem se rozhodne Bhaskarovi pomoci a vydají se na vtipnou a kostrbatou cestu v bollywoodském stylu. (bollywood.cz) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jak to ten Bollywood jenom dělá? Opět jsem měla prvních pár minut pocit, že tohle už je vážně moc a nakonec jsem opět po těch pár hodinách odcházela z Oka spokojená, rozesmátá a nakonec s pocitem, že bych ještě tak hodinku snesla ;) Salman a Govinda jsou neuvěřitelná dvojka, Katrina byla ještě docela jen dekorativní, ale "Maria" Lara Dutta tenhle nepoměr skvěle vyvážila. Role Love Gurua je fantastická přehlídka Salmanova exhibicionizmu, respektive jsem naprosto nestíhala, když doslova v každé scéně měl nový model, účes, hračku (skůtřík, cabriolet nebo jen motorku) nebo alespoň brýle ;) Govinda byl v tomhle ohledu o něco střízlivější, ačkoli jeho urputná snaha o získání lásky byla nadmíru střeštěná. Škoda jen toho patetického mafiánka Dona, to už to malé vytrvale prudící děcko bylo lepší. Díky němu jsem se ostatně poprvé podívala do sálu indického kina, což taky stálo za to. Tedy jednoduše řečeno, opět se mi o něco rozšířil obzor o tom, jak lze dělat velkolepě zábavné filmy. Takže opravdu nemusím řešit, kam se poděla v polovině příběhu Premova sestra i s rodinou, ale mohu si užít dvojité líbánky se všemi pikantními detaily. A kupodivu i ty šlágry byly nositelem děje. "I am Cupid, stupid." #bollywoodvoku ()

5150 

všechny recenze uživatele

Pohodová limonáda. Svižná, vtipná.. snad jen taneční choreografie mohly být nápaditější. ( Festival Bollywoodského filmu 2008) ()

Reklama

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Velmi slibné herecké obsazení, ale totálně hloupý a nezvládnutý příběh. Některé filmy se kazí až ke konci díky své délce či složení a povaze, ale zde jsem začal tušit průšvih již po pár minutách. Je to plné absurdních a přehnaných scén a humoru, který mi už pěkně lezl na nervy. Nápad mohl být v prvopočátku zajímavý, ale někde cestou se to solidně zvrtlo. Salman Khan je ještě herecky v pořádku, ale Govinda... Jeho pitvořící se opilý opičák zkřížený s čivavou je hodně vyčerpávající. Když jsem ho měl tu „čest" shlédnout i v jiných rolích, tak se mi až zdá, že je předurčen pro typy přitroublých buranů, kteří sice mají dobré srdce, ale jsou nesmírně otravní. Velmi rád bych ho viděl v nějaké větší roli, která je více „normální". Katrina Kaif je tam jen na okrasu, více prostoru ji dáno nebylo. Lara Dutta mi moc herecky nesedla zatím nikde, takže výsledek tohoto guláše je nevalný. Vše jakoby poskládáno z krátkých minipříběhů a ve výsledku je tu dílo, jako když vařil pejsek s kočičkou. Do toho byly přimíchány zcela zbytečné a trapné scény s tím „pseudo" Donem... A co ten zcela šílený zlom v postoji otce na připravované svatbě? A abych si to ještě užil pěkně až do konce, tak natahovaný závěr jen zvyšoval mé utrpení až k finálním titulkům, které mi ihned zvedly náladu. Opravdu všeho moc škodí! Hudební stránka moderní, skutečně nabitá a o vesmír lepší. Například skladba z již zmiňované svatby se mi narozdíl od filmu samotného opravdu líbila, ale to mohu říci o každé z nich. Důkaz, že i s hvězdným obsazením se dá hodně pokazit, nestojí-li za herci kvalitní a dobře propracovný příběh. Průměr, lepší hodnocení než jsou tři hvězdy nepřipadá v úvahu a na mé straně se přidalo i velké zklamání. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Indové vzali do rukou průměrnou americkou komedii a vytvořili z ní fantasmagorickou bláznivinu, která se ani nesnaží předstírat plynulý děj nebo reálné lidské emoce. Je to šílenost, kde Khan přehrává jako obvykle, Govinda hraje pitvořícího komika, Lara a Katrina jsou krásné a jeden malý přemoudřelý rošťáček je na zabití. _____ V té změti se najde pár dobrých scén. Mě tedy pobavila svatební noc po indicku. MÓDNÍ OKÉNKO: Salman vynáší neskutečně infantilní ohozy s potisky. SHRNUTÍ: Tohle vám žádná seznamka nezařídí. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama