Reklama

Reklama

Poté, co v roce 2012 došla ropa, nastala katastrofa a po světě se toulají jen skupinky těch, co apokalypsu přežili. Jedna z nich se usadila v opuštěné nemocnici, ale v patách má hordu nelítostných kanibalů. V hlavní roli amerického hororu Michael Madsen.  Píše se rok 2012. Došla ropa, zhroutil se celosvětový systém, dosavadní společnost zanikla. Žijí jen nepočetné tlupy lidí, kteří se toulají světem a hledají pro sebe útočiště. Bohužel ale existuje i početná skupina fanatických kanibalů, kteří loví všechny, co apokalypsu přežili. Americký horor režiséra Marka Younga vypráví o jedné ze skupinek lidí, která se usadila v opuštěné nemocnici. Bohužel však právě sem dorazili i kanibalové. Kdo z nich přežije? V hlavní roli Michael Madsen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

strougy 

všechny recenze uživatele

Když se za nejzábavnější moment filmu dá považovat scéna, kterak slečna ve slušivých černých kalhotkách uklouzne po kaluži krve, tak je asi něco špatně. Hloupý a nudný film o partičce hodných hlupáků zabíjených odpornými kanibaly, v jejichž skupině si Madsen a Vinnie Jones sahají na herecké dno své kariéry. A proč vlastně podobný filmy vždy přežijí ty nejnudnější a nejméně zajímavý postavy, kterým člověk od začátku přeje tu nejbrutálnější smrt vážně nepochopím. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Lidstvu došla ropa. Došlo všechno. Uhlí se nemá jak dovést, nejdou ledničky a tak "lidi mrznou a jídlo se kazí". Partu skautíků ohrožuje tlupa, co má hlad a není na kytičky. Leč po zšeřelém špitále připomíná hru na mariňáky a vetřelce, i "Newt" tu je a do doby, než si jedna mstitelka s lidožrouty v patách napřed v klidu sedne a na hubu namaluje dalšího člena Twisted sister, se to i docela dá. Pak už to není ani horor ani sranda. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Příběh dost jednoduchý, nelogický.... má sestra po celou dobu přemýšlela, proč nemají co jíst, když nemají ropu? Že prý mohli něco zasadit, ovoce, zelenina, obilí..... a co prý ryby? Ty prý taky v moři došly? Já jsem u filmu nepřemýšlel, zato jsem se děsně nudil. Stupidní herecké výkony, nic nového, jedna skupina uvnitř, druhá venku, jedna útočí, ta druhá se brání...... "Béčko jako BRNO" ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kulervoucí záležitost, VHSkový osmdesátky se v tomhle vysokoprocentně béčkovým, halucinačně lobotomizovaným fláku opět vracejí na plný koule. Madsen s labrydou, Jones s kosou i zbytek tlupy retardovaných buranských glamrockových kanibalů jsou jako zjevení z jiné dimenze a jsou naprosto k sežrání... teda vlastně k sežrání jsou ti ostatní... no chápete, že jo. Rachel Miner je skvělá jako vždycky, ale ještě víc mě bavila neznámá kráska Nicole DuPort, jejíž závěrečná exhibice mě definitivně utvrdila ve čtvrté hvězdě. Nejlepší vtip filmu: Michael Madsen v hlavní roli. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To si ze mě někdo dělá prdel, ne? Dojde ropa, není benzín - což je mimochodem sen všech současných zelených ekologů a bojovníků proti klimatu - a co jako? Brambory se kvůli tomu nerodí, zvířata v lesích z toho spáchala hromadně sebevraždu, ryby se vyvrhly samy na břehy, aby z toho neštěstí chcíply, voda přestala téct a hromadně se vypařila nebo co? Nebo - sídlíte v nějakém rozpadlém baráku, kam si pro vaše kamarády chodí kanibalové jak do vietnamské večerky, a vy tam na ně trpělivě každý večer čekáte a nenapadne vás jít o dva domy dál. Třeba někam, kde se dají zabarikádovat vstupní dveře, aby vám tam furt nelezli jak švábi. Jo a už vidím, jak si drsní chlapi nechají šéfovat ženskou. Pardon, ale když na mne tvůrci vyhodí takovou blbost, u níž se jednoznačně zhlédli v Mad Maxovi, odmítám jim takovou šlejšku žrát (pokus o vtip). Sice jsem rád, že jsem zas po letech viděl Michaela Madsena, ale ty kladné role se mi u něho líbí víc. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama