Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2009 jsme objevili na planetě vzdálené 20 milionů světelných let život. Poslali jsme jim mírový pozdrav a oni nás navštívili. Během dvou hodin zahynulo 90 procent populace...
Po několika stoletích jejich nadvlády se hrstka statečných děvčat vyzbrojených plazmovými zbraněmi pouští do osvobozování Země. (novyto)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

web-dat 

všechny recenze uživatele

Na to se dá koukat jen v Pátek večer když je člověk totálně zničený z práce a nechce se mu hýbat, a vychutnává si ty 2 dny, volna které ho čekají. Ten film je taková bláznivost, že člověk to nemůže ani vypnout, rovnou by tu TV rozbil. Výkon herců je tak trapný, že jsem začal uvažovat že se pustím do vlastního filmu. Dávám 1 hvězdu za snahu o efekty, a za to jak excelentě uměl rejža najít takové exoty do hlavní role. ()

utri odpad!

všechny recenze uživatele

Kluci z Asylum posunuli hranici filmového dna zase o notný kus dál :). Tak třeba herci, ... no asi takhle ... účastníci německých fekálporen předvádějí výkony o kterých si kdokoliv z těhle ololherců může nechat jenom zdát. Speciální efekty byly zrovna kdekoliv jinde, jen ne v Transmorphers. Režiséra to nejspíš ani nemělo. Kameraman na perníku pobíhal po staveništi a natáčel všechno možný, ale dával si sakra bacha, aby nezabral něco zajímavýho pro diváka. A vysvětlovat tvůrcům, že u filmu existuje něco jako zvuk, asi nemá vůbec cenu (zvuk tam vlastně není, jen mluvení a střílení). Megapiraňa nebo Birdemic byly aspoň tak blbý, až byly zábavný, tohle je jen blbý, bohužel, potenciál to mělo. ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Právě pouštím Megatrona z vodítka se slovy: "Asylumáci mají tvojí krychli, vem si je!" Velitel Deceptikonů poskočí, odrazí se do vývrtky, ve které se změní v tryskáč, rotujícím přímočarým pohybem odsud odpálí a zmizí za horizontem. Doufám, že Asylumáky rozbombarduje do mrtě! Bože, co tohle jako bylo?? Posraná a k smrti nudná zpatlanina Transformers, která si dále vypůjčuje detaily z filmů jako Demolition Man nebo Den nezávislosti. Banda nehereckých hovad běhá 80 minut v polorozbořeném staveništi, vyřvává věci, ze kterých upadávají uši, dělá spoustu ukrutně dementních píčovin a bojuje proti robotům, který by nakreslil můj 12-ti letej bratránek. Tohle je nejvíc TRAPNÝ! Když na to máš, tak to ukaž (platí pro Michaela Baye, Transformers). Když na to nemáš, vyser se na to a běž prodávat zmrzlinu (platí pro společnost Asylum, Transmorphers). Katastrofa! Akční sekvence (myslím teď souboje pozemšťanů mezi sebou) stříhal Krypl Slepý (nejde postřehnout absolutně nic). Vizuální efekty (vůbec mi tohle spojení nejdřív nešlo k tomuto filmu napsat) jsou z kategorie stavebnice Merkur. Co není vyloženě totálně sračkoidní, tak je občas hudba a možná trochu zajímavý scénáristický tah ve 2/3 snímku. Maximum, co můžu pro Asylumáky udělat dřív než je rozmašíruje na kaši Megatron, je ocejchovat jejich novej počin 10-ti %... Pozn.: Komentář byl psán ještě pod vlivem omamné látky, kterou jsem si musel po skončení filmu střelit, abych přežil. Až přijdu úplně k sobě, tak smažu i těch 10%. ()

Prcek008 odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem pouštěl se záměrem šáhnout si na dno kinematografie. Očekávání film splnil, dokonce předčil. Úvodní scéna v bouři nemá na člověka lepší efekt než-li stroboskop a následně to de ještě do větších sraček. Některé efekty by se daly vzhledem k rozpočtu odpustit ale blesky bez hromů a hromy bez blesků, výbuch obřího robota naprosto bez zvuku výbuchu .. to tedy ne. Nejhorší jsou ovšem dialogy postrádající jakýkoli smysl nebo emoce. Asylum tedy opravdu nezklamalo. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji sehnat, tak 20 lidí a udělat si výlet do fabriky na sny jménem ASYLUM! Vememe zápalné láhve a celé to tam podpálíme. Tito "lidé" zaplavují naší planetu nechutným bordelem, jako je třeba právě Transmorphers. 0% (kdyby šlo dát míň,tak bezváhání dávám). Vyhněte se tomu,anebo si to maximálně stáhněte někde zadara jako já! A pak se třískejte do hlavy - jako já :-))) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama