Reklama

Reklama

Angličtina - Extra

(seriál)
  • Velká Británie Extr@
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dvě přibližně dvacetiletá děvčata, Bridget a Annie, bydlí v jednom z londýnských bytů. Naproti nim sídlí jejich kamarád Nick. Vše se změní, když k nim přijede na návštěvu mladý argentinský boháč Hector, hledající nové přátele. Od té chvíle vzniká mnoho groteskních situací. Projekt Extr@ English vznikl především proto, aby pomohl naučit diváky anglicky. (bomber3)

(více)

Recenze (48)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Docela zábavné, ale je poznat, že se tenhle sitcom musí držet všech předepsaných pravidel nejen u sitcomů jako takových, ale i těch jazykových.. Angličtina je tedy dost jednoduchá a zabranuje někdy rozvinout lepší dialogy. Ale herci jsou klasicky ztřeštění, zápletka zatím vypadá zajimavě a každý díl má pár opravdu fajn gagů. Ale samozřejmě nic výjimečného, pro učení se angličtiny (jestli to takhle vůbec jde) ale velmi ideální a hlavně nenudící. Lepší průměr ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Lekce angličtiny pojatá jako sitcom. I když je poznat, že se hlavní protagonisté snaží co nejlépe artikulovat, někdy je to zábavné, ale většinou nechutně přehrávají. Každopádně svůj účel to splňuje a rozumím každému slovu, což mě těší. I'm Argentina. I'm from Hector. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Štyria hlavní protagonisti sú sympatickí a tu končia chvály. Ja viem, že ide o náučný program (preto som nedal 1*), ale bol by som radšej, keby sa snažili byť menej vtipný. Nevadí mi totižto až tak to prehrávanie, ale nevydarené a predvídateľné vtipy, ktoré mi prišli hrozne trápne, aj keď som si stále nahováral, že ide o zdokonalenie si angličtiny. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

No nevím, viděl jsem to až po 14 letech po vydání (první 2 díly, na víc se asi nezmůžu). Jako nápad dobré, pro téměř naprosté začátečníky angličtiny by to mohlo stačit. Já (protože tento základní level jakžtakž ovládám) jsem se ale začal soustředit na věci kolem (děj, postavy..) a to byla chyba. Prostě jsem zjistil, že je to hrozně blbý. Ale jak říkám, něco z toho by se mohlo klidně projíždět v hodině angličtiny třeba na základce, děckám to určitě něco dá, co do výslovnosti nebo slovní zásoby ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Některé momenty jsou úsměvné, a když to člověk bere jako pomoc ke studiu anglického jazyka, tak se z toho stává i vcelku zábavná forma učení. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Jako výuka angličtiny dost dobré a podáno zábavnou formou, ale sit-comy nemám rád, jinak bych hodnotil níž. Někdy dost trapné. Celá pubertální čtveřice je sympatická.Dal bych přednost výuce ze života nebo třeba cestování nějakého cizince po Anglii. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozný to není..některé vtipy se celkm povedly, herci hrajou taky docela slušně a i když se seriál někdy moc opičí po Přátelích tak výsledek není kupodivu tak hrozný jak jsem čekal... ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Tento film je vytvoren hlavne na výuku anglictiny ..je to treba uplne 100 krat lepsi nez nejakej Comback nebo přatele nebo jina stupidita! tohl je humor, kterymu by se lidi meli smat :D.... ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Místo vyučovacích a nudných hodin je to výborná náhražka. A nejspíš by ani nevadilo, kdyby byl seriál natáčen ,,komerčně'', protože se v Extra opravdu pár vtipných situací našlo... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Výukový kurz angličtiny formou sitkomu podobnému "Přátelé" ve zjednodušené verzi je česky nazván Angličtina - Extra a nabízí 30 sitkomů, přičemž 20 dílů vyšlo na čtyřech DVD jako příloha Lidových novin v roce 2008. Těžko říct, proč Lidovky vydali v rámci celé série jen část dílů, každopádně je to velmi dobrá pomůcka pro výuku angličtiny někdy kolem patnáctého věku života. Jazyk není nijak složitý, dá se mu velmi dobře rozumět a i když je jasné, že kvalita seriálu je podřízena výuce, i tak se divák pobaví. V hlavních rolích Julie Buckfield (Annie), Abby Simpson (Bridget), Toby Walton (Nick) a Javier Marzan (Hector z Argentiny). Hudba: Damian Evans. Díly: 1. Hector´s arrival, 2. Hector goes shopping, 3. Hector has a date, 4. Hector looks for a job, 5. A star is born, 6. Bridget wins the lottery, 7. The twin, 8. The landlady´s cousin, 9. Jobs for the boys, 10. Annie´s protest, 11. Holiday time, 12. Football crazy, 13. A wedding in the air, 14. Changes, 15. The bouncer, 16. Uncle Nick, 17. Cyber stress, 18. Just the ticket, 19. Kung Fu fighting, 20. Every dog has it´s day, 21. ..... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Vymakané! Člověk se u toho zasměje a ještě se i lecčemus přiučí. A navíc všichni tak krásně přehrávají :) ()

sator 

všechny recenze uživatele

Bez českých vstupů...či titulků...přehrávání rači nekomentuji..ach kde jsi zůstal anglický suchý humore... ()

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Debilnější a trapnější seriál jsem nikdy neviděl. Chápu že to má sloužit pro výuku angličtiny ale fakt se na to nedá koukat! ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Strasně nablblej seriál, ale zábavnej a člověk si pěkně procvičí angličtinu. Viděno ve škole jako občasnej doplněk ve výuce. :-) ()

Reklama

Reklama