Reklama

Reklama

Angličtina - Extra

(seriál)
  • Velká Británie Extr@
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dvě přibližně dvacetiletá děvčata, Bridget a Annie, bydlí v jednom z londýnských bytů. Naproti nim sídlí jejich kamarád Nick. Vše se změní, když k nim přijede na návštěvu mladý argentinský boháč Hector, hledající nové přátele. Od té chvíle vzniká mnoho groteskních situací. Projekt Extr@ English vznikl především proto, aby pomohl naučit diváky anglicky. (bomber3)

(více)

Recenze (48)

HMTD 

všechny recenze uživatele

Něco jsem se přiučil a ještě mne to bavilo, vážně škoda že nejsou další díly, myslím že by se ještě obtížnost dala zvyšovat, a některé díly byly báječnou konkurencí i pro plnohodnotné sitcomy. ()

krpik 

všechny recenze uživatele

Super angličtina,zábavná a myslím ,že pro člověka co má problém s angličtinou vhodné.Jednoduché věty a seriálu jsem dobře rozuměl i já a to mam s angličtinou velké problémy.Na vyuku velmi vhodné ()

Toja34 

všechny recenze uživatele

Skvělé k výuce angličtiny. Musím se intenzivně učit a AJ mám puštěnou všude. Když už jsem úplně vyřízená, tak přichází odměna. Bavím se a přitom stále učím. Rozumím seriálu se znalostí pokročilého začátečníka. Respektivě : když nerozumím, tak právě to kritizované přehrávání (úmyslné) mi pomůže pochopit. Je to bezvadné !!! Podle mě je to velmi vtipné a těším se na každý díl. Po utrpení vážně míněných výukových videí, ze kterých mi už puká hlava, nebo velkofilmů s anglickými titulky, kde rozumíte každé 10 slovo a bez předchozí znalosti děje nemáte šanci, je toto super podívaná. ()

agamazx 

všechny recenze uživatele

Ako na vyuku anglictiny pre absolutnych zaciatocnikov to neni zle, avsak ako sitcom absolutna hroza. Niektore diely sa mi fakt nepacili alebo to bol cringe, ako par krat sa da na tom zasmiat, ale pri najlepsom su tie epizody len, ok. Odporucam radsej New Headway Video (Beginner, Elementary, Pre-intermediate a Intermediate) a potom Friends s titulkami a neskor bez tituliek. Taktiez youtuberov ako Pewdipie, v jeho starsich letsplayov ma o dost nizsiu slovnu zasobu, a samozrejme aj jeho humor je vyborny. ()

Reklama

Reklama