Reklama

Reklama

Lidé opustili Zemi před 700 lety a přesunuli se flotilu obřích plně automatizovaných hvězdoletů. Ze Země se stalo jedno velké smetiště a uklízecí roboti, kteří ji měli dát znovu do pořádku, přestali dávno fungovat. Zůstal jen poslední z nich, VALL-I. Ten každý den ráno navlékne housenkové pásy, nabije si sluneční články a se svým kamarádem švábem se vydává do práce. Osamělost, sbírání všemožných lidských předmětů, a hlavně koukání na videokazetu s muzikálem Hello Dolly! ho postupně proměnily v citově uvažujícího tvora, který touží po lásce. VALL-I jednoho dne objeví mezi smetím výhonek rašící zelené rostliny. Tentýž den zažije i další nečekanou událost, setkává se s robotkou Evou, která byla vyslána z hvězdoletu Axiom zjistit, zda je planeta obyvatelná. VALL-I pozve Evu do svého příbytku a ukáže jí všechny své poklady, včetně zelené rostlinky. K jeho úžasu mu Eva rostlinu sebere a vypne se. Čeká pouze, až bude přepravena zpět na Axiom. Když pro ni dorazí raketa, zamilovaný VALL-I ji odmítá opustit. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Nemám slov jak nádherný a úžasný WALL-E je chytil mě tak pevně za ruku a pohladil tak neuvěřitelně krásně a nežně po srci že jsem si připadal jako v nebi opravdu nemám slov.

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

Všiml si někdo, že ti kapitáni kapitánovali přes 100 let, takže celkově se dožívali okolo 150 let? :D 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Pro mě stále spolu s Up! ten nej animák od Pixaru, pokud nepočitám kraťas Partly Cloudy...

SjamK

SjamK (hodnocení, recenze)

No, o to, že tam nebyly akční scény by snad ani nešlo, spíš jsem měla pocit, že Pixar tentokrát nepřišel s ničím moc novým... nebo přinejmenším mohli tvůrci zápletku trochu víc rozvinout a nespoléhat se většinu filmu jen na "roztomilé robůtkování", které velmi brzy omrzí. Určitě je to věc názoru, ale myslím, že Wall-E měl potenciál na to, být propracovanější. Něco jako že čas na hraní si (s kouzlem digi animace) skončil a teď bych čekala filmy dokonalé nejen po technické stránce, ale i obsahově :-) Nemám v povaze moc kritizovat, tohle je spíš takové povzdechnutí... :-)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

jestli tím myslíš, že tam v první půlce bylo málo akčních scén, tak to mi vůbec nevadilo, naopak

SjamK

SjamK (hodnocení, recenze)

Hmmm... mně to přišlo jako dost velká nuda. Svět byl vymodelovaný krásně, muzika taky pěkná, což o to, ale děj? Vždyť se tam s výjimkou posledních deseti minut vůbec nic nedělo!

BFG2000

BFG2000 (hodnocení, recenze)

Moje Eva mě zase po 40min filmu přemlouvala, abych to už vypnul, bohužel jsem ji neposlechl :-(

jurape

jurape (hodnocení, recenze)

Když jsem si tento film pouštěl, nepředpokládal jsem, že se dodívám do konce, ale kupodivu jsem ho shlédl celý. Pro mě jeden z nejlepších animovaných filmů poslední doby.

Rachmanino

Rachmanino (hodnocení, recenze)

Koukam na Wall-e a pritom jsem si odskocil na ulozto a zrovna kdyz jsem chtel neco stahnout tak Wall-e rika Eva a me na ulozto skocil kod k opsani E v v a :-)) nahodicka.

Bat55

Bat55 (hodnocení, recenze)

Výborný film.Naozaj ma Wall-E bavil a dojal zároveň.A aj ten kraťas v bonusoch bol skvelý.

Pan.Patejl

Pan.Patejl (hodnocení, recenze)

...Číslo VALL-I -5 žije.... Pěkné, ekologické ,,prorokoidní,, a ne moc ukecané....beru ho jako kamaráda.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

procter32: já nepochybuju, že to v Hrusicích před 100 lety bylo nádherné, ale žít bych tam nechtěl

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

V jádru nejde o to, co je imunozát (imunizace), ale o fonetiku dané zkratky.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

Renton: Tak to je teda pěknej průser - především teda ten Imunizát na konci, jinak by to ušlo (i když to teda s původnim názvem nijak nesouvisí) :-)

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Zkratky to jsou:

Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
aka
Víceúčelový Automatický Likvidační Lisovač - Imunizát

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

Někdo tu dřív psal, že to máme Vall-I, aby děcka neříkaly [vole] :-D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

no ne, to abys mi rozuměla, já se jinak na dabovaný filmy nedívám, zvlášť na hraný, protože jak jsi řekla, ty hlasy k těm hercum patřej a prostě od toho jejich ksichtu ho neodpářeš a žádnej michal štěpnička ani saša rašilov mě neošálej :) dabing je zrůdnost, jelikož hlasovej projev je významná část celýho hereckýho výkonu a dabing to totálně zabíjí. ale pixar si různý dabingy hlídá a pak je to znát, všechny český dabingy pixarovek jsou naprosto senzační, oldskoolový disneyovky jsou taky skvělý, lví král, aladin, atd. ... ale hranej film v dabingu? nikdy :)

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

havLord: jako asi jo, máš pravdu. Je fakt, že pokud vidím film (jakýkoliv) poprvé nadabovaný, většinou mi dabing nevadí. Ale pokud znám film v originálu, tak si potom na dabing nemůžu zvyknout. Např. na LOTRa se nemůžu ani podívat v originálu, protože to prostě nejde :) Filmy a seriály v originálu mají svoje kouzlo. Ty hlasy patří těm lidem, tak je to lepší, i emoce a podobné věci vyzní líp v originálu, než mnohdy ,,suše" nadabované. Ale jinak říkám, buďme rádi za český dabing, ještě že nemáme takový jak v Polsku :-D

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

elle: osobně jsem byl u pixarovek s dabingem vždy 100% spokojený a u vall-i tomu nebylo jinak :)

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

Jo a taky nejspíš nadabované, flemch :( Sice se tam moc nemluví, ale to Eeeva, Valííí, mi trhá uši! Ale to je problém většiny filmů, takže toto je jen takový výkřik do prázdna :))

Související novinky

Tom Cruise – poslední muž na Zemi?

Tom Cruise – poslední muž na Zemi?

25.05.2011

Kdybyste z nějakého bizarního důvodu zkombinovali Já, legenda a Vall-I, dostali byste Oblivion. Ve vzdálené budoucnosti je Země zdevastovaná a lidstvo žije v oblacích. Na povrchu už pracují jen… (více)

Shyamalan, Smith, Smith a výpravná sci-fi?

Shyamalan, Smith, Smith a výpravná sci-fi?

06.04.2011

Manojovu kariéru může spasit jedině zázrak. Na jeho poslední filmy už se téměř nedá koukat, a když to náhodou někdo udělá, tak spíš pro tu srandu, jak moc špatné jsou. Poslední vládce větru na sebe… (více)

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Reklama

Reklama