Reklama

Reklama

Antikrist

  • Slovensko Antikrist (více)
Trailer 2
Drama / Horor / Mysteriózní / Psychologický
Dánsko / Německo / Francie / Švédsko / Itálie / Polsko, 2009, 109 min

Muž (Willem Dafoe) a Žena (Charlotte Gainsbourg) se vášnivě milují. Tragédie, která se dala snadno odvrátit, navždy změní jejich životy. Ona zcela zkolabuje, on se snaží zachránit jejich manželství. Navrhuje společnou terapii v odlehlém srubu uprostřed lesů, které jako by vystoupily z té nejhorší noční můry. V tu se mění i pobyt manželů. Jeden z nejkontroverzněji přijatých filmů 62. MFF v Cannes nenechá žádného diváka chladným. První snímek z Trierovy „trilogie deprese“ vynesl Charlotte Gainsbourg v Cannes cenu za nejlepší ženský herecký výkon. Experimentální psychologický horor inspiroval vlastní boj Larse von Triera s depresí a úzkostí. (Aerofilms)

(více)

Diskuze

Perfo

Perfo (hodnocení, recenze)

Sakra ať to už hoděj do distribuce. Nebo na to mám jet do Canes?:D

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Sledovat diskuzi, přestat sledovat fotku (zbožné přání).

Darren

Darren (hodnocení, recenze)

sledovat diskusi... Tohle by mohlo být velké... nové Osvícení? Minimálně Ch. Gainsbourg nemá k S. Duvall až tak daleko i když je to mnohem větší sympaťanda :))

Aristes

Aristes (hodnocení, recenze)

petero: Pokud je tvá informace pravdivá, tak se začínám těšit:o)

dezert

dezert (hodnocení, recenze)

No do hajzlu, Willem Defoe v Dogma 95 hororu.To je pěkně v hajzlu.

Aristes

Aristes (hodnocení, recenze)

Také věřím... To, že Trier umí horory dokázal už u mého nejoblíbenějšího seriálu Království a to ještě ani nebyl čistý horor. No, uvidíme, co z toho nakonec bude:o).

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Hmm, tak točit se už konečně snad začne, jen ti herci nějak zmizeli, tak kdo ví, jak to nakonec bude - každopádně Larsovi věřím jako žádnému jinému režisérovi...

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Mňo, tak tohle mi zní ještě lákavěji než Wasington. Proantikrista (cmuk báro), ať už se začne natáčet...

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

No co jsem slyšel, tak se Lars upsal Hollywoodu na tenhle jeden film,ve kterém by měl být Satan tím kdo stvořil svět, ale vymanil si všechna práva, což mi připadá jako něco naprosto nevýdaného. Už jen to obsazení a samotná premisa mi na klasický blockbuster - čímž by Antikrist skutečně měl být! - nesedí, o režisérovi ani nemluvím. Každopádně je jasné, že Trier sám tenhle film vnímá jen a pouze jako prostředek k získání financí na Wasington - se kterým má také několik zajímavých plánů (už třeba jen ta Grace se dvěma herečkami stojí za to). Bohužel však všichni víme, že v současné době se Trier zrovna do režie dalšího snímku nežene a spíše se snaží relaxovat. Co je pravdy na tom obsazení se netroufám říct - i když nelogicky to nevypadá minimálně o Buscemim se spekulovalo, Udo = Trierova stálice a Stormare je logickou volbou, ale premiéře absolutně nevěřím.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Čože, čože. Browsujem si takto Buscemiho filmografiou a natrafím na toto. Stormare už raz satana pekne zahral. Obsadenie je zatiaľ bezchybné. Na imdb ale nič!?

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

fíha....nedivím se, že tu má hirn svůj první příspěvek, dokonce už i já se těším :-)

Davson

Davson (hodnocení, recenze)

Otázka je, zda to skutečně vznikne :) Ale horor od Triera, no ty vole...!!!

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Proantikrista, to pánské obsazení!!! Sakra, Larsi..! Ještě mi tam přihoď Blixu a natoč to, vřelý dík!

Související novinky

Von Trier natočí katastrofický film

Von Trier natočí katastrofický film

21.10.2009

Ale znáte ho – stejně jako Antichrist není tuctový horor, ani od projektu Planet Melancholia neočekávejte nic ve stylu Rolanda Emmericha. Ano, zápletka je sci-fi (k Zemi se přiblíží obrovská cizí… (více)

Conan, Kolo času a Antikrist

Conan, Kolo času a Antikrist

21.08.2008

A máte tady několik zpráviček z hájemství fantasy a hororu. Nejdříve něco o dlouho plánovaném restartu Conana. Zdá se, že barbarský válečník, který na začátku 80. let proslavil Arnieho, se po mnoha… (více)

Von Trier vyvolává Ďábla

Von Trier vyvolává Ďábla

19.04.2008

Lars von Trier a horor? Kdo viděl jeho seriál Království, ten ví, že na tom vztahu není nic nového ani neobvyklého. Tentokrát do toho ale dánský svéráz praští v celovečerní formě. Už letos v létě se… (více)

Reklama

Reklama