Reklama

Reklama

Haunted Forest

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Traja mladíci sa vydajú do opusteného lesa hľadať starý indiánsky poklad. No starý les nieje taký opustený ako sa na prvý pohľad zdá. Onedlho majú možnosť presvedčiť sa, keď po nociach začnú v lese vídať podivné objekty. Rozhnevaný duch lesa, ktorý využíva podobu mladej indiánskej dievčiny (ktorá sa mimochodom nápadne podobá Tamare z KRUHU) totiž nikoho v svojom lese nechce a starostlivo si ho bráni. Haunted Forest sa dosť podobá ZÁHADE BLAIR WITCH a podobne ako ona pôsobí trocha amatérskym dojmom, ktorý mu len pridáva na atmosfére. (jakkal)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ježišmarjá, to už dneska vážně nikdo neumí natočit normální horor, kde se něco děje, má to hlavu a patu a diváka už po deseti minutách nebere spaní?! Pokud ano, tak Haunted Forest to určitě není. Tenhle film je totiž ukrutně nudná krávovina, která sice ještě v první půlhodince nějaký ten náboj a napětí má, ovšem postupně to uletí do jakéhosi zmateného psycho-nesmyslu, kde vesměs omámení lidi bloudí po lese, zpoza dřevin tu a tam vyskočí nějaký bubák a všichni hledají jakýsi sešlý, nevzhledný sochor, ve kterém údajně přebývá ta indiánská mrcha, která to celé má na svědomí. Aby toho nebylo málo, tak se k tomu připlete i stejně zmagořený lovec, který na tom matroši fičí už očividně dlouho, a tak místo zvířat loví ty pomatence a indiánka je pak doma pěstuje jak kaktusy. Za jakýkoli náznak akce by divák platil zlatem, dohromady tam vlastně nic logicky nepasuje a konec je úměrně tomu ujetej. Děs běs! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Když člověk od půlky filmu odpočítává minuty do jeho konce, je nejspíš někde něco špatně. Námět by teda nebyl úplně špatný, ale to provedení zabije zbylý potenciál. Odporná digitální kamera, rádoby lekačky, z kterých měla úspěch pouze jedna, a herci totální dřeva, co jejich "nadání" přebije jediný strom. A to nemluvim o hrdince Satince, jež až nápadně připomíná japonské sestřičky Kayako a Saddoko. V některých záběrech je dokonce sprostě vykrádá (viz detailní oko). Tu jednu hvězdičku uštědřím za posledních 10 minut, které mě ztěží (ale přece) probudily z hluboké letargie. Ruce pryč! ()

Reklama

numan odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně slabý film. Pan režisér i autor v jedné osobě si vyfantazíroval zmatený pseudopříběh podle jakési indiánské legendy (figuruje v něm dívka s ukrajinsko-polským jménem) a mezi zdivočelé dřevo vypustil promodralé bubáky z asijských horrorů. Celé to jde dohromady asi jako když pejsek s kočičkou tentononc... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Sadako šarapatí v Blair Witch? Prečo nie. Legenda o tajomnom strome pod ktorým je pohrebisko a duchu indiánky strašiacej v lese tiež nie je na zahodenie. Výrazným kladom filmu sú určite ľakacie scéne pri ktorých ma po dlhom čase pravidelne trhalo ako už dávno nie a haluzné scénky hlavne keď sa postavy sem tam vytrú trávkou alebo čajom z nejakej halucinogénnej rastlinky. Nehovoriac o tom že v dezorientácii postáv má prsty aj tajomný les. Trasúca kamera vs statická sú chytro použité takže aj tvorca vedel čo točí a naozaj tá nízkorozpočtovosť snímku (no s dobrými trikmi) len pridáva na atmosfére. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Novodobá americká tvorba jasně ukazuje, že dobrá duchařina je pro ně španělská vesnice. Téměř vždy ztroskotají na infantilnosti protagonistů, malencholickému a zdlouhavému průběhu, absenci překvapivých momentů a především na neschopnosti vymyslet alespoň nepatrný drobek, který by se mohl pyšnit slůvkem originální. Jednoduchá rovnice, jejíž výsledek končí jen nepatrně od nulové hranice. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama