Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zněpřítelené gangy poznají, kdo je jejich skutečný nepřítel – banda potulných zombie

Dva znepřítelené gangy v Los Angeles stojí proti sobě v klasické Mexické remíze. Navíc venku čekají v dodávce policisté, kteří se je chystají rozprášit. Z čistého nebe však začnou padat meteority, které z nedaleké skupinky bezdomovců udělají díky svým mystickým elementům bandu krvelačných zombie. Pro oba gangy i policisty žačíná boj na život a na smrt, když se z doutnajícího kráteru začnou plazit první zombie a začnou jim servírovat jejich porci bolesti a utrpení. Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta, který se podílel jako art director na klasických zombie video hrách jako je “Warcraft”, “Starcraft” a “Diablo”. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

NightScene 

všechny recenze uživatele

Obyčejný film o zombících. Zombí byli ale až moc chytří na můj vkus. Pár efektů bylo pěkných ale jinak stál film za hovno. 20% ()

elisabetha odpad!

všechny recenze uživatele

Hned po prvních deseti minutách jsem začala přeskakovat scény. Jestli tohle měl být horor, tak já nevim-podle mě to byla dost nepovedená komedie. Nechápala jsem plynutí děje(možná to taky bylo tím, že jsem to tedy přeskakovala...:)) a jestli si myslí, že mě bude bavit jakýkoliv film, který je v žánru horor, lezou tam zombie, bojují tam gangy a je všude hromada slizu, tak jsou na omylu. ODPAD!!!! ()

whoof odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem na to koukat dvacet minut a pak jsem to vypnul, doporučuji pouze masochistům nebo lidem kouřícím trávu v množstvím větším než malém. Naprosto stupidní dialogy jsem na začátku přežil, stejně tak bezdomovce chrlící ústní vodu, ale ....... !!!SPOILER!!! první akční scéna kdy se nechá policista zakousnout kreaturou co vypadá jakoby vypila minimálně tři flašky rumu a ostatní do něj bezmocně křešou puškama (místo toho aby ho třeba střelili do škopku) v zoufalé snaze zachránit svého kamaráda a poté se nechaj sežrat taky tak to už na mě bylo opravdu moc :) ()

Sireth odpad!

všechny recenze uživatele

Pro jakéhokoliv milovníka hororů a hlavně zombie veliká potupa. Naprosto dementní napojení do děje formou meteoritu spadnoucího doprostřed bandy bezdomovců... Zombie jsou hrozně levné a je i docela vidět jak rozkousávají podivné kapsle s ještě podivnější tekutinou aby jim tekle z pusy... Prostě ubohost. ()

maker1 

všechny recenze uživatele

Tak zle bych to zas neviděl.. Musíte uznat, že příběh není k zahození a některý herecký výkony se daj i snýst. Jo, efekty jsou špatný, dialogy jsou špatný a nelogický, ale tak přece jenom, viděl jsem horší filmy. U mě za dvě hvězdy. ()

Reklama

Reklama