Reklama

Reklama

Krutá pravda

(TV film)
  • Kanada Thrill of the Kill (více)

Obsahy(1)

Kelly se nedokáže vzpamatovat z brutální vraždy své sestry Allison. O pomoc při hledání vraha požádá úspěšného autora detektivek, jehož poslední román popisuje překvapivě podobný způsob vraždy. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

claudel 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky, když zavřu obě dvě oči. Nepostrádá to jisté napětí, není to úplně hloupé a stupidní, přesto se nejedná o žádný dechberoucí a mrazivý thriller. A někteří odhalí vraha velmi brzy:-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Na to že ide o lacnú televíznu produkciu je dej celkom pútavý, nechýba tomu napätie a Shiri Appleby ako hlavná predstaviteľka je vo svojej úlohe sympatická a svojím hereckým výkonom určite nesklamala. /50%/ ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Trochu hloupoučký a naivní thriller, který ani nepředstírá větší ambice než být jen televizním filmem. Na druhou stranu mužskou část diváků potěší vskutku koukatelná hlavní hrdinka a široké škála dalších krásných dívek... jako bonus sem tam nějaké to odhalené ňadro, což je ve snímcích o seriovém vrahovi krásných žen prostě nutnost :o) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oddechový thriller, který v závěru mírně zvedne adrenalin. Přibližně v polovině filmu si tipnete vraha, aby vám to závěr potvrdil. Trocha nepříliš účelné erotiky a snaha o občasnou lekačku. Provařené klišé sprcha-žena-vrah se od dob Psycha vrací jako bumerang. Tvůrci si toho byli vědomi, a tak si s divákem trochu pohráli. Nu, možná měli klišé dotáhnout raději až do konce. TV film se trocha erotiky nebál, ale šťavnatý konec si raději odpustil. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl zajímavý film. Jedna žena náhodou narazí na knihu spisovatele, jenž v této knize popisuje způsob vraždy, který se oné ženě zdá jako podobný vraždě její sestry, jejíž vrah nebyl dopaden. Požádá spisovatele o pomoc při hledání sestřina vraha, protože si myslí, že tento spisovatel umí uvažovat jako vrah. A tak spolu pátrají, do podezření se dostává senátor, jež měl s onou zavražděnou milostný poměr, ale všechno je to nakonec úplně jinak a vrahem je někdo jiný, nežli zmiňovaný senátor. Kdo to asi může být? To neprozradím, na to se podívejte sami, ale čtete-li detektivky, a obzvláště ty, jejichž autorstvím se pyšní Agatha Christie, nebudete jistě dlouho na pochybách, kdo že je vrahem. Film umí být napínavý a v závěru i překvapivý, ale to z něj ještě nedělá zajímavý film. Dvě hvězdičky dávám za docela dobře natočenou detektivku, která má však parametry amerického thrilleru, a to se mi líbí, jakým stylem se z detektivky stal thriller, dále za zajímavý děj, překvapení v závěru a docela dobré herectví hlavních představitelů. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama