Reklama

Reklama

Buppha Rahtree

  • USA Rahtree: Flower of the Night
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

I keď si Ake už dlhší čas uvedomoval silné city k vysnívanej žene, ublížil jej kvôli stávke s niekoľkými priateľmi. Svoju "lásku" natočil v chúlostivých, intímnych situáciach. Keď mal dostatok nahraného materiálu, zmenil si číslo a viac sa jej neozval. Po dvoch mesiacoch sa Ake vrátil. Správa o tom, že jeho láska Buppha Rahtre je v druhom stave, ho zaskočila. Situáciu vyriešil opäť po svojom. Následky jeho správania však na seba nenechajú dlho čakať. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (13)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdybych si tohle četl někde na papíře, nevěřil bych, že to jako film může fungovat. Ale ono to funguje - a moc dobře. Netradiční thajská romantická komediální (a neuvěřitelně uječená) duchařina, kterou mohu s klidným svědomím doporučit. Je to tak trochu blázinec, ale velmi zábavný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V TOM POKOJI PŘEBÝVÁ ZLÝ DUCH. JE TO DUCH ŽENY A JE POŘÁDNĚ SILNÝ. POŘÁD STRAŠÍ LIDI A CELÉ NOCI PROBREČÍ..…“ /// Buppha Rahtree – nejlepší studentka a nepopsaná kniha lásky. Úvodních 10 minut ze mě dělaj trochu čuráka, ale beru to, páč tak vkusnej úvod jsem nevočekával. Ale – MÁTE TAM JEŠTĚ NĚCO? Bohužel… nepatřím mezi ty, jenž tráví dovolenou na lavičce s výhledem na činžák plnej thajskejch vopičáků a uchcává do prádla, když se objeví ten s Downovým syndromem (páč je nejftipnější pičo!). Abych nedělal frajera – vobčas se nějakej fórek ujmul, ale jinak je to taková nudná – spíš trapárna mj. vo tom, že sehnat v Thajsku machra na duchy je kurevská dřina. (Ale vo tom ví svoje i tihle čuráci.) Thajsky logický, stejně tak vtipný a strašidelný. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem vysrkej strachy z plodovýho ducha. 2.) Jsem spíš na Troškovi taškařice a miluju, když rovný rovného si hledá (takže romantik? Gratuluju!). 3.) Thx za titule ,,MEVRT“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tý vole! Nádech, Výdech! Tohle je Scary like HELL! Začíná to jako Love story.. Chlapík potká holku, zamiluje se do ní, zbouchne jí a následně ji podvádí . Buppah si projde potratem a "spáchá sebevraždu" a začíná PEKLO v pokoji č.609! Všichni z baráku odcházejí, všichni se děsí, všichni mají strach, neví si rady.. Posílají do pokoje Policajty, kněze, exorcisty téměř každého odvážlivce a do toho celého CHAOSU jsou vloženy Nejhnusnější, nejhůře strávitelnějši zvuky piána, které jsem kdy slyšel! Brr.. Při tomhle hororu se dá vskutku bát !! Husí kůži mám ještě teď! ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Bupphu Rahtree předchází výborná pověst. A rozhodně nelže. Film, jenž vyděsí, dojme a zároveň potrhá bránice, je unikum... Pokoj č. 609 si zabral duch. Panteon legračních postaviček z místního činžáku se může těšit na pěkné tóčo. Rázovitá správcová, dvojice drbajicích matrón, glosující mentálně postižený (kde jsme to jen viděli?)... připrdění šamani a knězi vs. naštvaný duch. A začíná soutěž, kdo se vyděsí a zaječí si nejvíc... Všechen ten mumraj podkresluje jednou nádherná a druhdy dusná hudba, kterou skvěle doplňuje až brutální zvukový podmaz bouchající při povedených lekačkách. Horrorového fajnšmekra potěší pár odkazů na horrorové klasiky. A nejvíc potěší fakt, že ten žánrový guláš pohromadě skvěle funguje. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dobrej mix komedie a hororu, kterej celkem umě kombinuje tyhle dva žánry tak, aby hlavně ta komediální zbytečně nesrážela tu hororvou a to se rozhodně daří, osobně bych si teda tu duchařskou část představoval ještě o kousek děsivější a hutnější, ale i tak sem se výborně bavil a hlavně mě dostalo, že tu je odkaz i na takovej horor jako je.Vymítač ďábla ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Presto všetko, že si Ake uvedomoval silné city k vysnívanej žene, ublížil jej kvôli stávke s pár priateľmi. Svoju "lásku" natočil v chúlostivých, intímnych situáciach. Keď mal dostatok video materiálu, zmenil si číslo a viac sa jej neozval. Po dvoch mesiacoch sa Ake vrátil. Správa o tom, že jeho láska, Buppha Rahtre je v druhom stave, ho zaskočila. Situáciu vyriešil opäť po svojom. Následky jeho správania, nenechajú na seba dlho čakať. Prvú polhodinu nenasvedčovalo nič tomu, že by sa malo jednať o komédiu v kombinácii s hororom. A čo potom? Potom tiež nie. Zasmial som sa toľko krát, koľko som sa vyľakal. Čiže, cca 2 krát? A to mám tieto Thajské duchariny pomerne rád. Podaktorí by sa ozaj mohli zamyslieť nad svojimi hodnoteniami. Podaktorí totiž absolútne nemajú problém zrovnávať (počtom hviezd) túto bohapustú nudu, s takým atmosferickým Conjuringom. Švác sem 4 hviezdy, švác tam, čo na tom záleží? - 40%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Hostohustá záležitost! Totální blázinec v podobě lásky nelásky, sexu, nechtěného těhotenství, haluzovýho potratu, nevěry, sebevraždy a pak hlavně strašení. Jedná se o šílený mix žánrů, kdy se z romantiky vyklube nadprůměrná duchařina, kterou podbarvuje skvadra více než bizarních postav z jakéhosi thajského paneláku a jeho okolí. Ta do hororového konceptu vnáší těžce komediální prvky, které tam padnou jako ulité, no nakonec se dočkáme i nějakého toho gore, takže ve výsledku se jedná o maximálně zábavný mišmaš. Škoda jen absentujícího peprnějšího rozuzlení, které bych na takové stopáži očekával. Silnej čtvereček! 85% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tvl a už na to fakt seru.Asijská mentalita je prostě mentální a i když jsem do tohohle filmu šel vyloženě jako do komedie, stejně sem to prostě neskousnul.Místy to má slušnou atmosféru a některý lekačky docela fungujou, ale je to pomalý jak Rimmer na diskotéce a těch 5 hororovejch momentů a ty 3 komediákní prostě neutáhnou 109 minut dlouhou stopáž plnou uječenejch a nesympatickejch postav.Pár odkazů potěšilo a kněží byli sranda, ale jak řikám, když máte ve filmu 20 postav a každá je na pěst, nic nezmůžete a to to má ještě tři pokračování ty vole.Už si dám časem jen poslední Jů on i ona polyká a na ty pobledlý plochý krávy a uřvaný kokoty bez kokotů seru jednou pro vždy, škoda, že vás ta Tsunami nespláchla i s timhle filmem do hajzlu.40% ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Já si teda nemyslím, že by žánrová směska, jenž nám Buppha Rahtree nabízí fungovala ve všech směrech. Podivné romantické drama je to jediné, co mě opravdu zaujalo. Hororová složka částečně zabírá spíše kvůli zvuku, těch třískavých zvuků u lekaček by se člověk lekl i bez obrazového doprovodu:-) No a ono panoptikum exotů z domu, ve kterém Buppha straší mě docela vadilo - jednak veškerý "humor" je tady dán tím, že jsou všichni divní (mentálně postižený a tlustý babochlap jednoznačně vedou celou tu partičku), nějakých gagů, slovního humoru či něčeho aspoň vzdáleně podobného se tady divák nedočká. Navíc nájemníci ve filmu neplní vlastně jinou roli, než se snažit ducha zbavit - jejich zásahy do děje jsou nulové, a tudíž jsou jen zbytečnou rádoby humornou vatou. Věřím tomu, že kdyby si film méně všímal obyvatel domu, mohla z toho být slušná hororová romantika. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ne, thajské filmy mne pokaždé míjejí velkým obloukem. K jejich pochopení aby člověk potřeboval manuál. Tenhle film kdyby zůstal u roviny podivného milostného vztahu, dobrá, bylo to natočené skvěle a tajuplně. Ale po cca 25. minutě se to zvrtne v thajské Beverly HIlls 90210 a pak se to zvrtne v blázinec, kde vtipnými mají být situace, kdy se každý chová jako blbec a divně vykřikuje. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Celkom slusne sa na to pozeralo v tom prepletenci roznych zanrov vo filme. Ta komedia spolcena s hororom malo nieco do seba. Aj ked ten duch troska vyzeral amatersky, ale tie lakacky boli vydarene a napinave, co sa to deje vo filme. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Krosouvr žánrů ne často viděný. Nicméně některé herecké výkony byly fakt na pěstičku . Ono s tím přehráváním ocuťpocuť . Na to pištění , kníkání a pitvoření taky nemá každý talent . A tady to byla spíš jak nějaká slezina od kolotočů. Ale na 1 podívání OK. ()

pyzma84 

všechny recenze uživatele

Filmové úlohy obsadzovali z nejakého ústavu? To museli celé Thajsko prekutrať, aby mali dosť hercov.. Celkom podarené dielko, nie výnimočné, ale pozretie nebolelo.. ()

Reklama

Reklama