Reklama

Reklama

Paksa wayu

  • USA Garuda
všechny plakáty
Trailer

Recenze (4)

tombac 

všechny recenze uživatele

Bájná ptačí potvora Garuda se s přispěním thajské armády probrala z dlouhého spánku a rozhodla se prolétnout po Bangkoku. Béčkovou zápletku a provedení nemá cenu komentovat. Nijak se neodlišuje od všech těch nepovedených amerických Jeskyní ad.. Stupidní a toporné digitální monstrum likviduje vojáky, honí mladou vědkyni a sem tam se probourá podlahou, mrskne jedním autem, dvojnásobně zvětší křídla a ukáže vojclům, že má taky mozek. Nudný fantasy monster horror bez kapky invence a jediného nadprůměrného okamžiku. ()

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

OMG. Jo, tomuhle filmu bych dal i hvězdičku, kdyby byl z roku 1954 a ne o 50 let později... Na druhou stranu, taky mi chvíli trvalo, než jsem si zvykl na korejskou melodramatickou estetiku. Tak třeba to thajské vřeštění, "děsně kůl herectví" a neustálé zamindrákované hlášky, že kdo není Thajec, je odpad, taky jednou vydýchám. >>> P.S. ale zaujal mě titulek "at least you did not die in vane" (místo "aspoň jsi nezemřel nadarmo" - "aspoň jsi nezemřel v průzoru") ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Paksa wayu“ docela padá s tím, že thajský filmový průmysl prostě ještě nemá na to, aby točil podobné trikové snímky. V jejich provedení to jednoduše zatím bude vypadat špatně, nemluvě o tom, že je zde spousta scén, které jsou jen interiérové, protože na víc prostě nemohly být finanční prostředky. Trikové scény jsou místy hodně slabé, nemluvě o přímočarosti příběhu, který vydá na dvě hodiny skutečně jen s velkým úsilí. Že ty dvě hodiny jsou až moc dlouhé, je asi jasné. ()

Reklama

Reklama