Reklama

Reklama

Nejsmrtelnější úlovek

(seriál)
  • Česko Nejnebezpečnější úlovek (více)
Trailer 2

Série(19) / Epizody(331)

Obsahy(1)

Pořad z dílny Discovery Channel na pomezí dokumentu a reality show sleduje život rybářů vyplouvajících na nevyzpytatelné Beringovo moře za jediným cílem - lovem kraba kamčatského. V průběhu jednotlivých epizod se seznámíme s kapitány několika lodí a jejich věrnou posádkou, nahlédneme pod pokličku extrémního života lovců krabů, kteří pracují bez přestávky i 48 hodin v kuse, a nejednou se nám sevře hrdlo při sledování potápějící se lodi. Obchod s kraby přináší nejen velké výdělky, ale především riziko nasazení vlastního života. (anubiskt)

(více)

Videa (33)

Trailer 2

Recenze (19)

Woody77 

všechny recenze uživatele

Ide o bandy naozaj velmi tvrdych chlapov ktory prezivaju a pracuju v nenormalne brutalnych podmienkach kde kazdodenne riskuju svoje zivoty. Neviem si ani predstavit prezit ,pracovat tyzden na takejto lodi a popri tom bojovat s pocasim zimou a este mat cas na tvrde zjebiky.Sledovanie je prudkonavykove a stale na konci sezony sa tesim kedy zacne nova. Stravil som s týmito osadkami lodi uz par rokov a stale vedia prekvapit. Proste jeden z najlepsich dokumentov aky kedy bol natoceny. RIP Capt.Phil Harris ()

B.Jay 

všechny recenze uživatele

Vždycky dostanu chuť na kraba :). Ne vážně, docela slušná podívaná na to jak to chodí na rybářské lodi. (nebo krabí? No to je fuk). Dřina, zima, vyčerpání, frustrace a do toho ty proklaté mezilidské vztahy. Po pár zhlédnutých dílech se to začně bohužel trošku opakovat, no ale je to zase něco jiného. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Banda bláznů, která se v nejšílenějším regionu světa honí za zlatem moří, ručí svými kejháky a tropí dětinské žertíky... Dokonalá návykovka, i když po prvních sériích přišlo přeci jen lehké ochlazení (související s regulací kót krabů v Beringově moři, pokud to někoho zajímá). Nicméně i přesto se tahle neskutečně monotónní jízda po vlnách za pohádkovými výdělky stala něco jako mým večerníčkem. Důvody jsou na nabílední. Posádky i kapitáni jsou hodně neortodoxní postavy a tyhle pseudodokumenty nepřestávají vzbuzovat úctu nad tím, co je člověk ochotný vytrpět pro hrst dolarů navíc... Záhy je člověk na palubách rybářských bárek opravdu jako doma. Yeah baby! ()

anubiskt 

všechny recenze uživatele

Když jsem se k tomuto dokumentu dostal poprvé, nemohl jsem vůbec pochopit, čím by pro mě mohl být podobný typ pořadu zajímavý. No přes noc se mi vše v mých lebečních dutinách nějakým záhadným způsobem rozleželo a dal jsem mu ještě šanci. Teď Deadliest Catch patří vedle Mythbusters k mým nejoblíbenějším dílům na Discovery (ostatně této stanici patří velké díky, neboť díky ní jsem ochoten ještě zapnout televizi:). Ačkoliv se to nezdá, i když se téměř vše odehrává na palubách lodí sloužících k lovu kraba kamčatského, jednotlivé epizody s sebou přinášejí soustu napětí - velké výdělky jsou vykoupeny neustálou hrozbou smrti. Vedle tvrdých chlapů pracujících za extrémních podmínek si uznání zaslouží i televizní štáb, který točí občas i za děsivých podmínek. K nejemotivnějším okamžikům pak patří chvíle, kdy se posádky dozvídají o potopené lodi z krabí flotily a bez jediného mrknutí oka se s vědomím ztráty určitého zisku (a ono opravdu nejde o malé částky) vydávají na pokus o záchranu lidských životů. Smekám před všemi, kteří si tímto prošli. ()

Slavomír 

všechny recenze uživatele

Vlny zametajú s rybárskymi loďami, chlapíci nadávajú z veľkých klietok vyberajú kraby rozmerov záhradnej stoličky (takého hajzla by som do ruky nevzal, nieto do huby). Rešpekt za náročnú prácu, ktorú vykonávajú a tiež úcta filmárom, že tam s nimi stoja a nechajú sa osviežovať ľadovými spŕškami. Po pár častiach sa mi to však zunuje, pretože konfikt spočíva v tom istom: počasie-malý úlovok-nezhody na palube. Stále je to však príjemnejšie strávenie večera, než zízať na výkvet slovenskej TV produkcie alebo trpieť Šehere-mrdku... ()

Galerie (153)

Zajímavosti (5)

  • Phil Harris, kapitán lodi Cornelia Marie, zemřel 9.února 2010. Příčinou úmrtí byla mrtvice. (ČSFD)
  • Tento seriál vypráví Bill Petrie pro anglicky mluvící oblasti Evropy. (ČSFD)
  • Jediný americký dokument, který se odehrává z 99 % na moři. (ČSFD)

Reklama

Reklama