Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hal Hefner je priemerný americký teenager. Jeho otec sa od nich práve odsťahoval, jeho brat ho nazýva iba ženskými menami a ešte k tomu aj kokce. Preto ho veľmi prekvapí, keď za ním príde najlepšia členka debatného krúžku Ginny Ryerson a povie mu, že ho chce vo svojom týme, lebo je v ňom vraj skrytý talent. Zrejme by to ani neskúsil, ale Ginny sa mu zapáči a ako sa hovorí – Srdcu nerozkážete. (pivo)

(více)

Recenze (26)

Pochtli 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem se v tomto filmu ztrácel a byl doslova "ukecanej". A o čem že to ty děcka vlastně debatovaly, mi asi zůstane navždy záhadou:oD ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není typická romance, pokud někdo čeká uspokojivovou love-story tak tady nic takového nenajde. Je to o klukovi, který má problémy s public speakingem, což je mi dost blízké...., a pod křídlo si ho vezme starší spolužačka, která chce aby se zapojil do debatního klubu. Prý lidi s nějakým problémem jsou schopnější s větší pravděpodobnstí uspět, díky tomu že mají v sobě silnější motivaci než všichni ostatní něco dokázat a svůj problém překonat. Nechť to je velká pravda. Ten film dopadne tak nějak nejasně a potácí se pořád na místě, za shlédnutí to úplně nestojí. ()

sha.piro 

všechny recenze uživatele

Co napsat k tomuto filmu? Ač v něm hraje Anna Kendrick, kterou řadím mezi vysoce nadané herečky, která kromě talentu a krásy pobrala i osobitou jedinečnost filmového i osobního projevu, musím se přiznat, že po zjištění, že v něm jde o jakousi hodně zvláštní rychlo-debatu, které vůbec nerozumím (ale to bude asi tím, že nežiju v USA a nejsem na podobné školní soutěže zvyklý : ) čekal jsem od filmu spíše nudu a spoustu řečí. Zjistil jsem ale, že po mnohem podstatnější část filmu se tu řeší (formou "sondy") mezilidské vztahy a touha začlenit se, zbavit se hendykepu a být šťastný jako každý druhý, něco dokázat... V mnoha směrech se to snímku z větší části povedlo a docela líbivým způsobem. Postavy a herce jsem si rychle oblíbil, hudba byla také fajn, na konci filmu se nekonal žádný happy-end (což v tomto případě vítám), jen to celé nebylo nějak lépe sladěné, nebo tak něco. 65% ()

maart 

všechny recenze uživatele

Skvelá hudba, slušny herecký výkon ale celé to nejak nedáva zmysel ale mozno to je ten zmysel, proste príbeh. ()

Reklama

Reklama