Reklama

Reklama

Obchodník se smrtí

  • USA I Sell the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jak si justice v 18. století dokáže poradit s vykradači hrobů? Arthurovi Blakeovi (Dominic Monaghan) zbývá posledních pár hodin před popravou gilotinou. A právě tehdy vypráví knězi Francisi Duffymu (Ron Pearlman) svůj životní příběh včetně toho, jak s ostříleným vykradačem hrobů Williem Frimesem rozjel kšeft s mrtvolami. (Minnetonka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Teardown 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie o vykradačích hrobů žijících někdy v 18 století? Ale jo, proč ne. Člověk si alespoň odpočine od věcí jako je nefungující mobil, věčně nestartující auto a hlavně od stupidních rádoby problémů dospívajících puberťáků. Ta humorná stránka nebyla zas až tak špatná(tedy mimo jedné, která jako by vypadla z náruče nepovedených parodií), nicméně bránice na prdel nedostala. Největším kladem je bezesporu slušivý atmosférický kabátek a Angust Scrimm, který tu sice nemá takový prostor jaký bych si přál, ale osobně mi postačí fakt, že je stále mezi živými. V kostce I Sell the Dead není žádná bomba...avšak ani nudný stereotyp. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se nekona zadna velka pecka, nastesti ale ani pruser. Napad na film o vykradacich hrobu, ktery obcas souperi s konkurencnim gangem a sem tam narazi i na nemrtvyho, je fajn. Navic celej film je tak jakoby drzej, zadna postava se nijak nepolepsi, vsem de jen o prachy, kradeni mrtvol je na dennim poradku a nikdo se nad tim nepozastavuje a bere se to vicemene jako kazdej druhej kseft. Navic cely je to docela prijemne natoceny a stylizovany lehce komiksove a herci nijak neprehravaj a jsou sympaticky. Atmosfera taky slusna, hudba prijemna a sem tam nejakej ten forek pobavi a nejaka ta hororovejsi ci krvava scena ma slusnou atmosferu. Ale jako celek to bohuzel zase buhvijak neslape, jednak by to chtelo slozitejsi scenar, veskery napady skoncily u kradeni mrtvol, takze je to cely lehce stereotypni a tak trochu je cloveku vlastne jedno, co se stane. Ale jako takova zabava na jedno skouknuti to je slusny. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

I já mám námět na film - příběh vykradačů humoru, kteří si vzali do prádla tuhle výborně obsazenou a zručně natočenou "hororovou komedii" a z jejího scénáře se jim podařilo ukrást skoro vše vtipné. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč jsem se zasmál jen párkrát (nález upírky, rozšlapávání hračky a kuřete), ačkoliv jsem měl bránici ve střehu. Film je neurážející průměr, ale o dva roky mladší Burke a Hare se mi líbili více (a to kradli obyčejné mrtvé, ne živé, na nichž se dá snáz vydělat). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Někdo bude šťastný, že na chvilku zahlédne živého Dlouhána Anguse Scrimma, jiní(é) se pomějí pohledem na živého Charlieho Dominica Monaghana, no já jsem zklamaný, protože jsem viděl podprůměrnou hororovou komedii, která, i přes docela působivou atmosféru, nedokázala pobavit ani zabavit. Jako hrdého vlastence mě potěšila pouze jedna věc - obrys Pražského hradu v pozadí někdy po třicáté minutě. Potom už mě nezaujalo nic, snad jen s podivuhodnou pravidelností se objevující chuť ten film vypnout. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Morbita, která by čistě papírově neměla mít slabších stránek. Herci výborní. Atmosféra povětšinou působivá (když jí zrovna nekazí zbytečnosti typu obsahu "dětské" rakve). Hudba prvotřídní. Akorát to selhává v jednom podstatném aspektu. Není to ani trochu vtipné. Což je problém především z toho důvodu, že komedií se to snaží být podstatně více než horrorem (v kteréžto poloze to snímku sluší mnohem více). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama