Reklama

Reklama

Recenze (6)

Splasher 

všechny recenze uživatele

"I can't be in love, if its plastic ... well I´m the only guy, who can express himself in song!" Matt Berry pro ostřejší výrazy nechodí daleko. A to samé platí i o Rich Magor Fulcherovi. Co jiného taky čekat od "divného američana". Pár scének je opravdu povedených, ale přestože má seriál jen 6 dílů, dost rychle se (k mému překvapení) vyčerpává. Ti, co mají rádi drsnější styl humoru, tento seriál určitě ocení. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

"WHISKEY!" Namlsávka tady, a na youtube najdete i celý seriál. Podle mě velmi podařený počin, dneska jsem šel hledat sedmý díl a on... neexistuje. Některé gagy pravda nejsou zas tak povedené, některé jsou ovšem geniální. Určitě stojí za shlédnutí! ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Britské seriály mají u mě vyhrazené místo na špičce komedie. Monty Python, A "bit" of Fry & Laurie, Black Adder, apod. Ale jak je vidět, mezi špičku nemůžou patřit všechny. Vtipné momenty Snuff Box má, ale ta nuda a ta nekonečná repetice, která je doprovází, je na šest dílů neúnosná. Z celku to na mě vyznívá tak, že někdo chtěl udělat seriál, ale námět vyčerpal v druhém díle a tak ho obměnil i pro další čtyři. Navíc Rich Fulcher je pro mě prostě nezkousnutelný ksicht. Jeho kolega Matt je na druhou stranu ta strana mince, kvůli které se vyplatí Snuff Box vůbec vidět. Jeho balící skeče a posedlost kobvojskými botami jsem si užil navzdory nízkému hodnocení. ()

CrazmydRed 

všechny recenze uživatele

Rich Fulcher (The Mighty Boosh) a Matt Berry (Garth Marenghi's Darkplace, IT Crowd, The Mighty Boosh, ktorý ma mimochodom neuveriteľne návykový a sexy hlas) nám naservírovali surreálnu show, ktorá sa odohráva (nielen) v prostredí gentlemen klubu pre katov a je plná fantasticky morbídnych a cynických sketchov. Ovšem v porovnaní s The Mighty Boosh to nie je až taká lahôdka, ale pre mňa ako fanúšika oboch pánov mi nedá nepochváliť si tento seriál. ()

koci 

všechny recenze uživatele

Napříč sérií nakonec vykrystalizovalo několik výborných gagů a bavil jsem se víc než u Garth Marenghi's Darkplace. Matt Berry je skvělý komik, ale není pro každého. Na špičku britské tvorby však Snuff Box nemá. ()

Reklama

Reklama