Reklama

Reklama

Nebezpečná samota

(TV film)
  • Česko Rukojmí (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

V opuštěném hotelu únosci drží softwarovou specialistku a její dceru jako rukojmí. Po unesené odbornici požadují tajná data z databáze FBI týkající se programu na ochranu svědků. Blíží se totiž soud s bossem evropského podsvětí a hrozí mu trest smrti... Jednoho rána zaslechne programátorka Samantha Reedová v televizi, že právě začíná soud s jistým Sergejem Kolčevem, který před devíti měsíci zavraždil podnikatele Alexeje Andrejeva. Mimo jiné má u soudu vypovídat i manželka zavražděného, která byla i s dcerou přijata do programu na ochranu svědků a skrývá se pod novou identitou na neznámém místě. Samantha se právě chystá na cestu s náladovou dospívající dcerou Gen a netuší, jak dramaticky tato informace zasáhne i do jejího života. Právě když se dostane do dalšího sporu s dcerou, které se nelíbí, že ji omezuje příkazy a pravidly, se přiřítí vůz, jehož řidič je bezohledně vytlačí ze silnice. Zatímco Gwen zůstane v autě, šokovaná Samantha se vydá pro pomoc. Bohužel došlo k nehodě v liduprázdné pustině a první stavbou, na niž narazí, je polorozpadlý motel. Tady najde mladého Adriena, který jí sice ochotně nabídne sklenici vody a zavolá odtahovou službu, jenže vzápětí Samantha ztratí vědomí. Když se probudí, zjistí, že je v zajetí psychopata, který nehodu způsobil a teď chce, aby během dvou hodin rozbila bezpečnostní kód, pronikla do přísně střežených dat FBI a našla informace, které by pomohly odhalit místo pobytu Andrejevovy manželky. Pokud se jí to nepodaří, vyhrožuje muž vraždou Gwen, které se také zmocnil. Začíná dramatická válka s časem i s únoscem, který sleduje každý pohyb a ví toho o počítačích dost na to, aby dokázal zabránit každému pokusu přivolat pomoc. Dokáže ho Samantha obelstít, poslat po síti zprávu o únosu a zachránit sebe i svou dceru? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

mysicka odpad!

všechny recenze uživatele

chvilku jsem měla pocit, že se mi to jen zdálo.. ale bohužel, nezdálo..:( nevim, jak to dopadlo, ale snad mě omluvíte, páč dokoukat se to vlastně ve skutečnosti ani nedalo.. i jedna hvězda je tu moc a říkat tomu béčko taky.. na tohle snad ani žádný jiný písmeno není..:(( ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

O pořádnou atmosféru, tu člověk pomalu nezavadí, vše je natočeno ryze v televizním duchu, takže divák se dočká „akčních“ pasáží ve stylu Walker, Texas Ranger (únosci vs. zástupce šerifa, únosce vs. dcera) – všichni jen zmateně pobíhají po komplexu, sem tam vystřelí, aby se neřeklo, zase utíkají, schovávají se – alespoň jsou charakteři a nestřílejí se ze zálohy (když už k tomu měli několik příležitostí)…Ke konci se přece jenom dočkáme i několika mrtvých, ale žádná sláva. Alexandra Paul nám už lehce zestárla, takže své nejlepší léta nechala odplout společně s Baywatch a lechtivými snímky. Tady se sice snažila, ale když už i scénárista vařil ze špinavých fuseklí, tak ani ona to nemohla zachránit. Zvláště když většina kolegů podala otřesné výkony. Tomu se snad ani nedalo říct, že přehrávali. Rovněž provařená zápletka nám nenabídla žádné překvapivé zlomy a o nějakém napětí nemůže být ani řeč. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak nízké hodnocení jedná se o průměrný thriller (samozřejmě s klišé ale to k takovým filmům už patří) kterých už jsem viděl x. Na podívání se to dá. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Už během prvních patnácti minut jsem si položil tolik otázek, abych v tom našel aspoň trochu logiky, že mně bylo naprosto jasný, jakej ten film asi tak bude. No měl jsem bohužel pravdu, byla to totiž sračka nejvyššího kalibru. Tady zase uplatním pravidlo "poprvé a naposledy"! ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

uf jeste ze je to tak kratky :) klasicky beckovy "thriler" na jednu hvezdu, ale kdyz v tyvce nic neni, nelze si vybirat :)) za tu v tomto pripade vic nez sympatickou stopaz davam hvezdu druhou ;) 25% ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Je zvláštní, že zápletka sama o sobě není až tak špatná, trošku ohraná, ale použít by se dala. Jenže všechno ostatní je špatně. Herecké výkony, kamera, režie, hudba, stupidní vyobrazení policie, rusky mluvící únosci a bohužel i závěr. Kdyby všechno tohle bylo jinak, byl by z toho takový klasický průměrný thriller. SPOILER! Jediné, co bych se mi aspoň trochu líbilo bylo, že unesená na vyřešení toho problému vytvořila síť (i když se ale radši nebudu ptát, jak to přesně udělala :-D ). Očekával jsem, že ve filmu téhle úrovně to rozlouskne na koleni. Jenže tohle jediné plus se v té záplavě chyb, nesmyslností a amatérismu tak nějak ztrácí, takže zůstanu u hodnocení Odpad!. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Je to asi docela těžký, natočit takový thriller, ve kterém nám nejdřív představí šerednou a nesympatickou ženskou, a její rozmazlenou pubertální dcerku, a potom po nás chtějí, abychom jim celý nudný film drželi palce. Na straně zla potom stojí tři RUSOVÉ, Ivan, Adrien a Zlatko (:-D), kteří za celý film neudělají nikomu naprosto nic, a jejich držené rukojmí jsou bez jediného škrábnutí, zato oni skončí dost nepěkně popravení. Kromě toho, že se to zdá soudnému diváku trochu nefér, je to navíc PŘÍŠERNÁ nuda, jak už jsem psala, celá ta sebranka klaďasů je strašně nesympatická, všechno je do detailu předvídatelné, a amatérsky nezvládnuté. Mohla bych dát hvězdičku, za Christopherova "záporáka", ale blbý je to tak, že si to ani jednu nezaslouží. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl omyl.. hledal jsem film rukojmí s Willisem a ono se mi objeví toto.. No nic, říkal jsem si že to tedy nějak přetrpím a dokoukám.. a to tedy bylo něco, BBBéčko jak hovado, ani nevím proč dávám tu jednu hvězdu, ale když už jsem to dokoukal tak tedy přimhořím oko a tu jednu tam šoupnu... ale fakt nedoporučuju...ztráta času!!! ()

monty.cl 

všechny recenze uživatele

Alexandra Paul ve své roli podává oslňující výkon jako v dobách své největší slávy v Pobřežní hlídce a všichni ostatní jí zdatně sekundují...je potřeba psát i něco o filmu? OK, je to opravdu velice dramatické a napínavé až do konce, který jsem dokonce i viděl, na rozdíl od některých jiných komentátorů...15% ()

dundy666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady snad ani není zapotřebí komentář. Od filmu jsem neočekával nic už jen proto, že běží na kanálu Prima COOL, kde nejlepší pořady mají 30% od začátku až do konce jsem se nudil a očekával jsem každý krok půl hodiny dopředu odpad má konečně jasné stanovisko a to se nazývá Trapped! ()

Hakuna Matata 

všechny recenze uživatele

Další béčkový televizní thriller, stopáž je nějakých 80 minut, ale připadalo mi, jako bych se koukal na nějaký 2 a půl hodinový velkofilm, tak moc jsem se nudil. O hereckých výkonech ani nemluvím, scénář je naprosto směšný. 15%. ()

Reklama

Reklama