Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po uzavření školy Shirokin se Yamaguchi Kumiko stala učitelkou malých dětí, což jí vůbec nejde. A tak když dostane dopis s nabídkou práce na střední škole Kurogin, je nadšená. Jako třídní učitelka dostane na starost problémovou 3.D. Musí se vypořádat s mladistvými delikventy a zároveň při tom udržet v tajnosti svou rodinu, která patří k Jakuze. (loveless)

(více)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Smutné opakování předešlé série. Tady se mi akorát líbí, že tu znám tolik herců a ksichty zástupce ředitele. Jinak prostě nuda, všechno už jsem viděla v první sérii, zase se to akorát semlelo a opakovalo. A to já prostě ráda nemám. Originalita první série je v čudu; ani jednou jse se při sledování nezasmála (ani nerozplývala nad pěknýma tvářičkama, což je pro mé purbertální srdce rána). Ještě jednou uslyším: "Kdo jsem? Já... jsem jejich třídní učitelka!" a trefí mě šlak. Přeloženo. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Nuda, ktorú nezachránili ani pekné tváre kvetinových chlapcov. Ponechať v príbehu jedného z minulých absolventov nebol zlý nápad, dalo sa na tom stavať, ale inak sa v inom obale predstavili identické príbehy z prvej série. Chápem, že sa natáčalo v dobe, kedy spoločnosť pravdepodobne potrebovala naservírovať mládeži v peknom pozlátku trocha morálnych poučiek, a ak to zafungovalo, tak palec hore. U mňa nie. Trojku už asi nepotrebujem vidieť. ()

Reklama

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

O něco víc bišíků, o něco horší než jednička, upřímně řečeno, nebýt Nakamy Yukie, nevím nevím, jestli bych se na to koukal... ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Školu Shirokin zavřeli a tak chudák Yamaguchi Kumiko musela vzít za vděk učením malých děcek, které vůbec nerozumí jejím skvělým proslovům. A tak když dostane (úplně šílenou scénáristickou náhodou) možnost učit na střední škole Kurogin, ihned po ní skočí. Kam se poděli její čtyři ctitlé z konce minulé série? Chudák Kumiko je zase singl a hledá lásku... a náhodou se na schodech srazí se svým novým osudovým mužem, který upustí kapesníček... A nebyla by to Kumiko, kdyby jí nepřidělili ve škole třídu s nejhorší pověstí 3-D a tak se můžeme dočkat dalších moralizujících kázání, dalších prohlášení - já jsem jejich třídní učitelka, pletení se do záležitostí delikventních žáků a hlavně teplákoviny. Tito žáci svou Yankumi samozřejmě musí začít milovat a skoro za ni položit život (resp. nechat se zmlátit do bezvědomí) - zápletka této druhé série je stejná jako u první a žádné překvapení se nekoná. Máme tu nové žáky 3-D (mladší, krásnější, víc cool a s účesy, které by ocenila i kdekterá žena), ale taky staré známé Kumu, hlavního učitele Sawatariho a samozřejmě celou rodinku Kumiko. Závěrečné titulky s vybíjenou(?) jsou lepší než ty u minulé série a určitě si budete ještě nějakou dobu pobrukovat "no more cry". A Kame tu má pěknou roli :) a to ve stejném roce, kdy byla natočena Nobuta. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

O něco horší než jednička, hlavně protože druhá série už nepřinaší nic nového. Stejný vzorec, sem tam se dokonce opakují stejné epizody, jako se odehrály v jedničce - jen s jediným rozdílem - nastoupila zde o kapku mladší generace populárních herců, jako je Kazuya Kamenashi, Jin Akanishi, nebo můj oblíbenec Koike Teppei. Přestože však chybí nějaký nový nápad, přiznávám, že i tak jsem se opět pobavila a zpříjemnila jsem si další sérií Gokusenu volnou chvíli. Myslím, že komu se líbila jednička, zklamaný nebude. ~(4,2)~ ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama