Reklama

Reklama

Pucca

(seriál)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy se odehrávají ve vesničce Sugga, kde se Pucca snaží zaujmout hezkého ninju Garu. Garu by ale raději bojoval proti zlým ninjům, Pucca ho však na každém kroku pronásleduje a snaží se o polibek. (MsWampir)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

kapibara 

všechny recenze uživatele

To,že je Pucca postavička udělaná hlavně pro lidi,kteří by chtěli být styloví tím,že si koupí cokoli,na čem bude její obrázek, je snad jasné. Ano, je to trošku vymývárna mozku - mám Pucca kabelku/tričko/obrázek v mobilu = jsem děsně IN! Mnoho z těhle lidí nevidělo ani jeden díl. Ale to je jedno. Krátké flešovky jsou střídavě geniální nebo nehorázně tupé. Co ale stojí za slovo pochvaly je animace. Postavičky jsou neuvěřitelně roztomilé a moc pěkně se na ně dívá. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vysílano na Jetixu. Velká Británie se opět moc nepředvedla a po otřesných Teletubbies je tu Pucca, která ačkoli přes pěknou animaci má příliš hodně nedostatků, a díky absenci jakéhokoli děje a dost častých přihlouplých brutálních scén se stupidními dialogy je Pucca dalším nástupcem krátkých bezobsažných komerčních seriálů, které mají zabavit děti nehledě na obsah a uštědřit tak rodičům, alespoň chvilkový oddych. Zlatý Fox Kids. 15 % za animaci. ()

Reklama

Miseet odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá zbytečnost, a to jsem z té generace, kdy byla Pucca na samotném výsluní a úplně všechno existovalo s jejím obrázkem a každý to nosil a byl hrozně cool. Já ji sledovala na Jetixu, nebo jak se to zrovna v tu dobu jmenovalo a byla jsem vždy naštvaná, když se tam objevila. Naprosto jednoduchý případ u kterýho jsem zvládla maximálně tak hloupnout. ()

Jinrey-1 

všechny recenze uživatele

Takže........ Především, je mi 22, jsem muž a běžně mě nebaví animáky, které pocházejí z Ameriky. Jsem více na asijské anime a tento seriál, mající původ v Koreji, mě naprosto uchvátil. Teletubbies mě vůbec nebavil, ba dokonce hnusil. Simpsonovi by mě nezaujali ale toto je pro mě originální. Já osobně kdybych mohl, stanu se kreslenou postavičkou a vstoupím do seriálu. Vooz na mě udělali dojem a nebýt toho, že Jetix nahradil Disney Channel a tím pádem se s tímto seriálem stal konec ( naštvaný jsem jen co je pravda ), dále bych s napětím očekával nové a nové díly. Pucca má u mě v srdci velké místo a já ji děkuji za příjemné chvíle u TV. Zaručených 5 hvězd ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Tak tento nezmyselný seriál má 60%???? No čo narobíme každý má vlastný názor, nemám nič proti jednoduchučkej animácí (napokon aj South Park nie je nejaké grafické terno), ale videl som zopár dielov a absolútne som nepostrehol nejakú čo i len trochu prepracovanú zápletku či niečo čo by aspoň na kilometer pripomínalo inteligentný dej. ()

Zajímavosti (2)

  • Ve spojených státech televizní blok Jetix stanice Toon Disney v roce 2008 uspořádal soutěž, jejichž výhrou bylo být animovanou postavou v pozadí seriálu Pucca. Soutěž měla několik výherců, např. Tylera z Missouri, kterého lze vidět v 33. epizodě 2. série s názvem Garu Hood v časech 1:14 a 6:28. (Vitox)

Reklama

Reklama