Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Tsuki k tomuto seriálu (1)

Super drbna (2007) 

Právě jsem dokoukala první sérii a musím říct, že seriál Gossip Girl mě opravdu hodně překvapil. Četla jsem první tři díly z knihy a tehdy jsem si říkala, že je to celkem dobré. Pokud si přečtu knihu a poté vidím zfilmovanou verzi, většinou to dopadne tak, že se film knize nevyrovná. Tady ale vidím obrovskou výjimku z pravidla. Pokud kniha byla "celkem dobrá", pak seriál je doslova skvělý a knihu předčil...a to nemluvě o slušném množství dobrých písniček, které se v seriálu vyskytují. Bravo, Gossip Girl! You know we love you. :) ~(4,7)~ Aktualizace 3.11.2010: I po třech sériích stále baví :) Hodnocení neměním. Aktualizace 5.1.2013 I po čtvrté a páté sérii jsem stále spokojená, i když samozřejmě musím říct, že po delším sledování osudů těch to postav si říkám, jak je možné, že tam tolikrát došlo k velkým průšvihům a zradám a postavy si vždycky znovu najdou cestu k sobě (a to v různých kombinacích)... jenže o tom to přece je. Zvraty budou podobné seriály vždycky dělat zábavnými a koukatelnými. Já jsem rozhodně připravena vidět pokračování. Aktualizace 24.11.2013 Právě když jsem si už myslela, že s další sérií hodnocení trochu dropnu, protože jsem získala dojem, že by to mohla být donekonečně nastavovaná kaše, přišla série šestá a poslední. To mě trochu vyvedlo z míry, ale v podstatě pozitivně. Další věc, která mě překvapila, že šestá série je nejkrátší ze všech a má jen nějakých 10 dílů (plus speciál o natáčení). Zdá se, že tvůrci se to bez zbytečného natahování skutečně rozhodli utnout v tom nejlepším a povedlo se jim to moc hezky. Konec byl pro mě navíc trochu nečekaný. Každopádně, s takovou konečnou sérií musím hodnocení přece jenom nechat na původní hodnotě. U Gossip Girl jsem se osobně bavila celé čtyři roky a teď se mi bude trochu stýskat - po postavách, jejich stylu oblékání, který bylo zábavné sledovat, po skvělém výběru hudby v každém díle a po celém tom světě Upper East Side. Shrnula bych to jako hodně stylový seriál, který ve mě určitým způsobem zůstane (jakkoliv divně to nejspíš zní :D). XOXO ()

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama